אהלן אנשים טובים :)

אהלן אנשים טובים :)

חזרתי לכמה שעות להירגע
לאלה שתהקשרו - אני אחזור אליכם עוד הלילה. התגעגתי, אני חייב לציין :) רציתי לשתף אתכם במשהו שעברתי לפני מס' ימים - שני לוחמים מהצוות שלי ואני, לבושים במדי ב' ועל רכב של היחידה, נסענו לאחד מהישובים הקרובים, ע"מ להביא שני לוחמים מפלגה אחרת, לצורך מבצעי מסויים. כשהגענו סמוך לצומת מרכזי באחת הערים השכנות, לטובת תידלוק, נקלענו לסיטואצייה מזעזעת ומטרידה. חבורה של כ-20 אנשים, חלקם הגדול בעלי חזות ערבית וחלקם בעלי חזות אירופאית, החלה לצעוק בגנות חיילי צה"ל ולהתקדם לעברנו. שנייה לפני שהדלקתי את הצ'אקלקה והחברים פורקים מהכלי, אנחנו רואים פוליטיקאי מוכר בתוכם, מנסה להרגיע את את המתלהמים ושני שוטרים שעמדו בסמוך פרצו לתוך הקבוצה ונטרלו שם כמה אנשים. ניסיתי להרגיע את החברה שלא מומלץ להתערב, ועדיף להניח לשוטרים לעשות את העבודה שלהם, אבל אחד מהחברה לא הסכים להרגע. לא אפרט כאן מה הוא צעק לעבר אותה קבוצה ואותו פוליטיקאי, אבל היו אלה מילים חדות ומדוייקות שכולנו הסכמנו עליהם. הפוליטיקאי הקטן הזה עוד איים עלינו ודרש שניתן לו פרטים מזהים. ותוך כדי הדברים שלו, פשוט דפקנו גז וטסנו משם. כל הדרך היתה לי בחילה. האנשים האלה ובתוכם הפוליטיקאי לא ממש יצאו לי מהראש, למרות שהחברה אמרו שכדאי לשכוח מזה. אני מלא תסכול וכעס על כך שיש מקום לפוליטיקאים עלובים שכאלה. ולא בגלל שמבחינה חוקית ומשפטית המדינה נותנת להם מקום - בגלל שהם מייצגים ציבור בעל דעות זהות ציבור שבשעה שאנו נלחמים למענו, לא מפסיק להסית כנגד חיילינו. שבשעה שסופסוף יש להם קצת יותר שקט - צריכים לספוג כאלה מילים. אני מוכן להשבע - להתחפר בין בולדרים, תחת מבול של אש, יכולה להיות סיטואצייה יותר נעימה, מלשמוע דברי הסתה ובגידה שכאלה

טלמ

New member
בהחלט

יושבים בכנסת שלנו פוליטיקאים שמנצלים בציניות את מעמדם כתושבי מדינת ישראל כדי לחתור תחתיה. צריך לשלול להם את האזרחות.

אפיק וטל..

קצת פיספסתם את מה שעצבן אותי במיוחד.. בלי שום קשר לכך שאני מסכים עם מה שכתבתם
- העובדה שחיים ביננו אנשים כאלה.. ושאלה נבחרי הציבור שלהם, זה מתסכל אותי יותר מכל - כי גם אם יוחלט, באופן משפטי, שאין מקום לאותן סיעות בכנסת, הם עדיין יחיו ביננו.. כנגיף המאיים להכחידנו מבפנים.

אכן, חייבים לעשות משהו בכדי לחזק

את מדינת ישראל כמדינה יהודית-ציונית תוך כדי שמירה על ערכים דמוקריטים, חוקי היסוד של הכנסת מנסים להגן עליה ככזאת, אבל לא בטוח שזה מספיק. מהומות אוקטובר 2000 הראו עם מי יש לנו עסק.

bhnadav

New member
../images/Emo45.gif

אשליה היא לחשוב שהם לא מייצגים את הציבורים שעל ידיהם הם נבחרים. הציבור הערבי מוכיח לנו כל פעם מחדש שמחשבותיו, דעותיו, הגיגיו ועמדותיו זהות לחלוטין לאלה של הח"כים שלהם, אותם אלה שנוסעים לביירות ולדמשק לפגישות עם אוייבי ישראל, אותם אלה שממליצים לפלסטינים לחטוף חיילים, אותם אלה שלא מוכנים לגנות את נסראללה ואותם אלה שאחרי נפילת קטיושות במדינת ישראל מאשימים את אולמרט ולא את נסראללה. אני מזמין את הציבור הערבי להוכיח לנו שאנחנו טועים, בנתיים אנחנו מקבלים הוכחות חוזרות ונישנות שאנחנו לא טועים. מתסכל, זו המילה.

אני אישית לא מבין את הציבור

של ערביי ישראל בארץ, אשר נבחריו דואגים יותר לחסן נסראללה ולבאשר אסד מאשר לציבור ששם אותם בכנסת. כשנהרגו שני הילדים בנצרת, חסן נסראללה אמר שהם "שאהידים" הייתי מצפה מאלו שמייצגים את הציבור הזה להתרעם אבל במקום הם הלכו להפגין נגד המבצע של צה"ל

אשרת

New member
אני בהחלט מבינה אותם.

הנבחרים הערביים הרי יודעים שהלכה למעשה אין להם שום תחליף לציבור הערבי, וכי הם כביכול היחידים שיכולים לדאוג למגזר הזה. אולי ברגע, שהמפלגות הציוניות יתחילו לדאוג גם לרווחתם של הציבור הערבי , הציבור הערבי יעלים את העלובים הללו. לגבי אותם ילדים והאבא אשר התהלם נגד המדינה- מבחינתו, המדינה אשמה, כי אילולא היו יוצאים למלמחמה (המוצדקת , מבחינתי) הילדים שלו לא היו מתים. אין לשפוט אדם עד שאתה לא תמצא בנעלים שלו, ואני מקווה מאוד שאתה אף פעם לא תהיה בנעלים שלו.
. ואם כבר העלת את זה, אז בן דוד או אח של הרוג ערבי נוסף מקטיושות, אמר שצריך להסיר את הסרטן הזה שקוראים לו נאסרללה.

למעלה