אהלן אנשים טובים 
חזרתי לכמה שעות להירגע
לאלה שתהקשרו - אני אחזור אליכם עוד הלילה. התגעגתי, אני חייב לציין
רציתי לשתף אתכם במשהו שעברתי לפני מס' ימים - שני לוחמים מהצוות שלי ואני, לבושים במדי ב' ועל רכב של היחידה, נסענו לאחד מהישובים הקרובים, ע"מ להביא שני לוחמים מפלגה אחרת, לצורך מבצעי מסויים. כשהגענו סמוך לצומת מרכזי באחת הערים השכנות, לטובת תידלוק, נקלענו לסיטואצייה מזעזעת ומטרידה. חבורה של כ-20 אנשים, חלקם הגדול בעלי חזות ערבית וחלקם בעלי חזות אירופאית, החלה לצעוק בגנות חיילי צה"ל ולהתקדם לעברנו. שנייה לפני שהדלקתי את הצ'אקלקה והחברים פורקים מהכלי, אנחנו רואים פוליטיקאי מוכר בתוכם, מנסה להרגיע את את המתלהמים ושני שוטרים שעמדו בסמוך פרצו לתוך הקבוצה ונטרלו שם כמה אנשים. ניסיתי להרגיע את החברה שלא מומלץ להתערב, ועדיף להניח לשוטרים לעשות את העבודה שלהם, אבל אחד מהחברה לא הסכים להרגע. לא אפרט כאן מה הוא צעק לעבר אותה קבוצה ואותו פוליטיקאי, אבל היו אלה מילים חדות ומדוייקות שכולנו הסכמנו עליהם. הפוליטיקאי הקטן הזה עוד איים עלינו ודרש שניתן לו פרטים מזהים. ותוך כדי הדברים שלו, פשוט דפקנו גז וטסנו משם. כל הדרך היתה לי בחילה. האנשים האלה ובתוכם הפוליטיקאי לא ממש יצאו לי מהראש, למרות שהחברה אמרו שכדאי לשכוח מזה. אני מלא תסכול וכעס על כך שיש מקום לפוליטיקאים עלובים שכאלה. ולא בגלל שמבחינה חוקית ומשפטית המדינה נותנת להם מקום - בגלל שהם מייצגים ציבור בעל דעות זהות ציבור שבשעה שאנו נלחמים למענו, לא מפסיק להסית כנגד חיילינו. שבשעה שסופסוף יש להם קצת יותר שקט - צריכים לספוג כאלה מילים. אני מוכן להשבע - להתחפר בין בולדרים, תחת מבול של אש, יכולה להיות סיטואצייה יותר נעימה, מלשמוע דברי הסתה ובגידה שכאלה
חזרתי לכמה שעות להירגע