אהלן אנשים טובים

גם לי יש

New member
אהלן אנשים טובים

יש לי שאלה שאני יודע שאין לה תשובה חד משמעית אך החלטתי לנסות בכל זאת במסגרת העבודה יוצא לי לפגוש איזה בחורה פעמיים שלוש בשבוע והיא באמת ממש נחמדה. יכול להיות שיש פה משהו שאפשר להתקדם איתו. הבעיה היא שאני לא יודע איך היא עם לקוחות אחרים. האם גם איתם היא מפלרטטת, מחייכת וכל כך נפלאה או שבאמת יש כאן משהו. למישהו יש רעיונות איך אפשר לדעת מה באמת היא חושבת? אני מתאר לעצמי מעיון בהודעות אחרות שאחת העיצות הראשונות יהיו לדבר איתה ולברר. הבעיה היא שהיא לא נמצאת אף פעם לבד, ולנהל סוג כזה של שיחה אחד על אחד זה קשה מספיק, שלא נדבר על מצב בו אני ניצב מול 3-4 אנשים... מה גם שזה עלול ליצור מצב לא נעים בעבודה יש רעיונות?

אריאן5

New member
זה נכון

שתמיד עדיף לדבר לבד, אבל לפי דעתי ואני יכולה לומר לך את מנסיון בעבודה שלי, קודם כל תזרוק לה כמה משפטים לא בנימה יותר מיד רצינית , קצת בצחוק גם ליד אנשים כדי שתבין שאתה מעוניין, לאחר מכן תשיג את הטלפון שלה (אני מאמינה שזו לא ממש בעיה) ותדבר איתה היא כבר תדע שאתה רוצה וזה לא יבוא לה בהפתעה!! שיהיה לך בהצלחה.

גם לי יש

New member
למה

להשיג את הטלפון לא נראה לך בעיה? זו נראית לי דווקא משימה ממש קשה...

אריאן5

New member
זו לא בעיה

זו לא בעיה להשיג מס' טלפון של מישהו, במיוחד שיש לו קשרי עבודה איתה, ואם הוא רוצה לדבר איתה אישית ותמיד יש אנשים בסביבה זו הדרך, כך הוא יכול לדעת "מה היא חושבת" וגם אם תהיה תשובה שלילית לא קרה כלום.

כן.

קודם כל, חשוב להדגיש אי אפשר לדעת מה היא חושבת עליך. יכול להיות מאוד שהפלירטוט הוא חלק מהזהות והחזות המקצועית שלה. ככה היא מצליחה יותר. אני חושב, שאם יש לך את הטלפון שלה, כדאי ליזום שיחה ולשאול אותה האם היא מעוניינת לפגוש אותך מחוץ לשעות העבודה (במילים שלך, כמובן). בקיצור, אתה לא צריך לעשות את זה מול כולם ולהגיע למצב מביך או לא נעים. לגבי הסיכון למצב לא נעים מולה במקרה והקשר לא יצליח, זה סיכון מחושב שתצטרך להחליט האם אתה מוכן לקחת או לא. בהצלחה ושנה טובה.

אני

לא מכירה אותה.אבל תנסה. כאילו במצבים כאלה אי אפשר לדעת. אי אפשר לדעת מה היא באמת חושבת בסך הכל. מה שכן אתה יכול לנסות..כל מיני דברים. ממ אולי למשוך את תשומת ליבה. או פשוט לדבר איתה. הדרך הישירה היא הדרך הכי טובה תאמין לי. אבל שוב לא מכירה אותה. ומכוון שזו רק ההתחלה אז שיהיה בהצלחה גדולה נפש

"רעיונות איך אפשר לדעת....

מה היא באמת חושבת?" וואלה רעיון מדליק... אגב אם תמצא תשובה תודיע גם לי.... גם אני כבר מזמן מתה לדעת מה אנשים אחרים חושבים בלי להצטרך לשאול אותם....

גם לי יש

New member
האמת היא

שאני בדרך כלל יודע בקירוב די טוב מה אנשים חושבים - כל עוד זה לא קשור ליחסים שלי כמובן...

תנסה לקחת את הפלירטוטים צעד אחד קדימה.

כשאתם נפגשים ומפלרטטים אתה יכול לזרוק לה משהו כמו "בא לך להמשיך את השיחה שלנו בארבע עיניים מאוחר יותר?" ואפשר לראות איך היא מגיבה.

למעלה