אהלן אנשים, בוקר טוב.

glock X

New member
אהלן אנשים, בוקר טוב.

אני כותב פה בשם ידידה שלי, לא יודע אם יצא לכם לראות תוכנית טלוויזיה בערוץ 10 של מתקשר בשם John Edoward, הבן אדם ממש חזק, המדיום שלו מרקיע שחקים והמסרים שהוא מקבל מהעולם הבא ממש צלולים עד לדרגה שפשוט לקנא ממנו, עכשיו לידידה שלי יש קרוב משפחה מאוד קרוב שנפטר לאחרונה, היא ראתה את הסידרה של ג'ון וביקשה ממני לערוך חיפוש בישביל למצוא איזה שהוא מקום או אתר או מייל או טלפון שאפשר יהיה לדבר איתו וליצור איתו קשר על מנת שיעזור לה לתקשר עם הקרוב משפחה שלה (זה חשוב לה מאוד), ערכתי חיפושים בגוגול ולא מצאתי כלום, המפלט האחרון שלי זה אנשים שמתעסקים בנושא ומבינים אותו ומקושרים טוב בקטע הזה וזה הפורום הזה והאנשים הפעילים פה, אני מבקש כל פיסת מידע על ג'ון אדוארד ועל דרכים לתקשר איתו ( אני ממש לא רוצה למות על מנת שאוכל לתקשר איתו
), אתם תעזרו לי מאוד לפני שאני ארים ידיים. בברכה, ויום טוב.

eldorado

New member
אני בדיוק כמו ידידה שלך

אמא שלי ביררה ומסתבר שהוא מלא עד 2007, אנחנו גם מאד רוצים לתקשר איתו ודרכו ונשמח לגרום לזה לקרות... איכשהו... לנו ולידידה שלך, אבל כולנו נצטרך לחשוב איך בדיוק עושים את זה כי כרגע זה נראה אפשרי לעשות את זה רק מהצד השני או מהעולם שמעבר כמו שנקראת התוכנית שלו

קמילה 26

New member
היי אלדורדו...

טוב אז אני הידידה ... איך הצלחתם ליצור איתו קשר כדי לדעת בכלל שהוא תפוס עד 2007? יש לך מייל או טלפון שאתה יכול לתת לי לנסות? אני פשוט מגיעה גם מידי פעם לארצות הברית ואני מוכנה להגיע אליו הביתה אם צריך. אני אשמחה מאד אם תעזור לי בזה זה חשוב לי מאד. תודה יום מקסים

smily21

New member
../images/Emo20.gifבבקשה.....

באיזה יום ושעה התוכנית הזו משודרת???? אני שומעת עליה כ"כ הרבה ואין לי מושג על מה מדובר.......

L i l l i t h

New member
לא רוצה להרוס את החגיגה, אבל...

מיד כשקראתי את ההודעה שלך, נזכרתי בפרק שהקדישו לג'ון אדוארדס ב"סאות' פארק". כדאי לך לצפות בפרק (פרק 15 בעונה שישית, שנקרא: The Biggest Douche in the World) . בעיקרון, הם טוענים שהבחור פשוט רמאי. אמנם לא צריך לסמוך בעיניים עצומות על סאות' פארק. אולי הם לא פתוחים מספיק בשביל לקבל את העובדה שמישהו יכול לתקשר עם העולם הבא, אבל גם מבחינות אחרות, כדאי ואפילו צריך לפקפק באדם שעושה דברים כאלה בתוכנית טלוויזיה. סליחה אם יצאתי מגעילה, אני פשוט לא רוצה שיהיו לכם תקוות שווא. המון אנשים נכוו כבר מ"נביאי שקר"...

eldorado

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif בסאוט-פארק יעשו הכל

כדי למלא פרק באיזשהו סוג של תוכן לא משנה כמה נמוך הוא יהיה, אבל אפילו הם לא מצפים שמישהו ייקח את זה ברצינות.

קמילה 26

New member
אם היית אומרת לי ...

שלא יודעת מי נגיד אילנה דיין ערכה בדיקה וגילתה שהוא רמאי הייתי אומרת שיש על מה לדבר. אבל סאות פארק????? בחייך .... תראי אני לא אומרת ללכת אחרי אנשים בעיוורון מוחלט אבל לי עשה טוב לדעת שסבא שלי נמצא עם כל שאר המשפחה למעלה ועם החברים שלו. עושה לי טוב לדעת שאולי יום אחד אני יצליח לתקשר איתו דרך מישהו ולקבל ממנו איזה מסר. אני בטוחה שיש כאלה שלא מאמינים בזה גם אני עד המוות של סבא שלי לא הייתי כל כך מאמינה אבל מאז אני יודעת שהכל אפשרי. ולא קשור עכשיו אלדו... צירפתי אותך למסנג'ר לפי המייל של אתמול אבל אין לי אישור עדיין.

eldorado

New member
לא צריך

אמאשלי אומרת שהיא קיבלה אותה, היא פשוט לא שמה לב שהתווספת לרשימה

L i l l i t h

New member
תקראו שוב את ההודעה שלי ../images/Emo4.gif

אמרתי שאמנם זה רק סאות' פארק, אבל הם מייצגים דעה מסויימת. ולא רק הם חושבים ככה. לא אמרתי שאני מאמינה שג'ון אדוארדס רמאי, אבל אני חושבת שצריך להזהר במי שבוטחים בעסק הזה, בגלל שמדובר פה בנושא רגיש. אישית, אני מאמינה בתיקשור (אחרת לא הייתי משתתפת סמויה בפורום הזה), אבל זה סתם נראה מוזר שמדיום יתקשר בטלוויזיה. זה שהוא נותן נחמה להמון אנשים, זה נפלא! אבל אני חושבת שצריך לקחת המון בערבון מוגבל, כדי לא להיפגע, חס וחלילה. אני מציעה למי שרוצה לתקשר עם קרוביו המתים, שיעשה את זה דרך מי שמוסמך לזה. יש המון המון המון שרלטנים בעסק. וחבל. (אני חושבת שהפריק יסכים איתי בקטע). לא התכוונתי להרוס לכם את התקווה, להפך, רציתי שתפנו את הבקשה לתיקשור למישהו שגם יכול לעזור לכם (ולא בשנת 2007) וגם מוסמך לכך. סליחה אם פגעתי במישהו. סאות' פארק הם ממש לא ה"אורים ותומים" שלי, פשוט נזכרתי בפרק. אז סליחה אם מישהו התעצבן.

קמילה 26

New member
חלילה לא פגעת

פשוט סאות פארק לא איזה מישהו שאני יכולה לסמוך עליו. תראי אני מאמינה שיש מתקשרים אני מאמינה בעולם הבאה לי נראה לפחות שלא ישימו מישהו שמחרטט בטלויזיה. אני אישית מאמינה בו ואני מאמינה שיש עוד הרבה עם הכוחות שלו. התוכנית שלו חיזקה אותי ועזרה לי וניחמה אותי ברגעים קשים שעברתי. כמו כן אני מאמינה שיש הרבה כאלה שאכלו טריפים והם חושבים שהם מדברים עם אלוהים באמת צריך להזהר עם מי מדברים ולמי הולכים כי זה יכול לגרום לצרות.

Gulash Man

New member
סאותפארק זה יופי !!!

וגם אני ישר חשבתי על הפרק הזה! זה היה אחלה פרק...ובדוגרי ראיתי פרק בתוכנית של ג'ון וזה אשכרה ככה...הוא זורק לכיוון של 20 איש פרט בכיוון של שם או שם דומה...והסבירות שהוא יקלע ממש גבוהים! וגם אחכך הבנאדם עצמו מכוון אותו הרבה יותר מאשר הוא מכוון אותם.. לא שאני מזלזל בבנאדם עצמו פשוט בתוכנית זה נראה לי המוני מידי בשביל לעבוד לאדע איש איש באמונותו יחיה...

הוא נראה

אמין....ומה שהוא אומר די מדוייק... אחרי שראיתי את התכנית ישבתי וניסיתי לחשוב על דרך שבה הוא יכול לרמות אבל הדרכים היחידות שעליתי עליהן לא ממש מתקבלות על הדעת... אני די מאמינה בזה ובאפשרות של התקשור אבל זה שהוא עושה מזה הצלחה טלויזיונית זה אולי טיפה מחשיד... אני לא פוסלת שום דבר, אבל אני אאמין בזה בכל ליבי רק כשתהיה לי הוכחה נחרצת....אני כל כך רוצה להאמין! מיטל

למעלה