אהלן אנשים, אני חדש.....

blue pill

New member
אהלן אנשים, אני חדש.....

קוראים לי אלי, אני מחיפה.... אם יש שאלות אז תשאלו, אבל אני חייב להזהיר מראש שאני לא כותב הרבה....

הי אלי ../images/Emo140.gif../images/Emo187.gif

אנחנו חייבים להזהיר אותך שאנחנו כן כותבים הרבה..

blue pill

New member
הכתיבה שלי תלויה באנשים....

אם האנשים נחמדים ומגיבים, אני כותב הרבה.... כי הייתי (אני עדיין) בפורום שכולם חברים של כולם ואני לא מכיר שם אף אחד, אז אני כותב שם ממש קצת.... כי אני מין זר בשבילם....

blue pill

New member
גם לי....

לא התחלתי לכתוב פה בבת אחת, קראתי את הפורום הזה איזה חודש והבנתי שסבבה פה, ורק אז החלטתי להירשם....

Ez sLeeP

New member
אליייייייי?

מה אתה עושה פה?
(נושי גררה אותך, תודה!)

blue pill

New member
דווקא לא....

סתם התחלתי להיכנס לפה כל יום, בלי שנושי בכלל הזכירה את הפורום, ואז שמעתי אותה מדברת על הפורום וראיתי שהיא באמת כותבת פה, ואז גם ראיתי אותך פה.....

blue pill

New member
השלישית??!

כמה יש פה??? זה השם הכי פופולרי, נראה לי, שיש היום...

ברוך הבא!!!

שלום אלי - אתה מכיר את נדב ונושי?!?!?? אחלה! אז אתה לא תיהיה פה זר! תכתוב הרבה ואז נכיר אותך..ככה זה הולך.. אני נועה הראשונה! נושי השניה (שכנראה אתה מכיר אותה...) ונועה השלישית זאת זרובבלון. תהנה ותרגיש בבית.

סשה בובון שלי!!!!!!!!

אז מה אם לפני שניה דיברתי איתך בטלפון? אני בכל זאת אומר לך ברוך הבא!!!! אויש אני כל כך מתרגשת!!! אנשים תהיו סופר נחמדים לאלי, אם לא אני ארביץ לכם!
מתה עליך!! נושי.

../images/Emo70.gifהפרה של זכויות יוצרים../images/Emo70.gif

אסור לצטט שירים מעל דפי הפורום

ברוך הבא אלי ../images/Emo24.gif

אני מקווה שתמשיך לכתוב פה בפורום הכי מטורף על הסקאלה של תפוז ולהבא תמנע מלהפר זכויות יוצרים כדי שאני לא אמחק לך הודעות

blue pill

New member
מה?? היית רציני??

אם אתה רוצה, אני משיג לך אישור בכתב מיוסי עדן שבו הוא ירשה לי לכתוב את המילים שלו בפורום..... אני מכיר אותו, ואין לו בעיה....

עדיף אם יהיה אתר שתוכל לשים לינק ..

אליו ושם יהיו כתובות המילים שאתה רוצה לצטט חוקי תפוז מונעים ממני הפרת זכויות יוצרים... אם תוכיח שזו לא הפרה אני לא אמחק הודעות מסוג זה בעתיד

למעלה