אהלן אנשושים/ות!

nuni007

New member
אהלן אנשושים/ות!

קבלו אותי... אנשושית מצטרפת לשורתכם. שמחתי לראות פורום שמתיימר ליוצג כמקומם של חרדים ברשת. מקווה שבד בבד להתיימרות הוא אכן משתדל לייצג את עצמו בדרישות. עילעלתי על הודעותכם/ן, מתקבל הרושם שאתם אכן אנשים(כולל נשים) סימפטים למדי. הליך הרישום היה מייגע ומעייף למדי, לכן קיצרתי את השורות הארוכות שמחשבתי רצתה לשדר אליכם, עקב עייפות מסיבית שתקפה אותי לאור הרישום המתיש והמייגע. בסופו של דבר נקלטתי.<תאמרו בשקט מזל טוב..>. אמנם לא בניק שכ"כ חפצתי. אבל כמו שאומרים:עדיף מכלום...:) <ו...לאילו שסקרנים לדעת מה הכינויי המקורי שלי, אאדכן אותכם שאני אנונימיתוש (וכמובן רק בפורומים החרדים בנט)> מקווה שיהיה לי לעונג להיות עימדכן/ם אז שיהיה לנו... פורים שמיייייח ! המשך ערב נעים וקסום! אנונימיתוש@ (נוני)

דוסית1

New member
ברוכה הבאה!

ספרי קצת על עצמך, ואנחנו גם נציג את עצמנו... או.קי כולם? :) אז אני דוסית (גם בניק ובמיוחד במציאות... :) בת 17 ושבועיים (כמעט..) גרה במרכז הארץ, לומדת בסמינר חרדי למהדרין, ועוד דבר שבטח תראי כבר בהמשך, יש לי מין מוזרות מסויימת... לא יודעת איך להגדיר את זה, בכ"א אני אשתדל להיות נחמדה... :) אז שיהיה בהצלחה! (וסתם שתדעי, לא הרבה שורדים פה, ואני ממש לא מתכוונת להעפות וכאלה, אלא מי שרציני בד"כ נהנה להשאר, ומי שלא, בורח תוך פחות משבוע...) בקיצור, תמצי מהפורום את מירב המיטב...! :)

מזרחניק

New member
דוסית ודומותיה-שאלה

טלויזיה אסור,אינטרנט מותר?! צביעות או טמטום?! הרי מה שרואים בטיוי רק בשעות המאוחרות ותחת קידוד,רואים באינטרנט בצהריים בלחיצת מקש...עולם השקר!!!

דוסית1

New member
מגוחך...

אני מסלולארי ועל כן אין לי שום אפשרות להגיע לאן שאמרת. בכ"א קשוט עצמך תחילה... (להזכירך זה פורום חרדים!)

nuni007

New member
אני אנסה להשיב לך בקצרה..

נתחיל מקביעה תחתונה ואעבור לפרוט מעמיק למסקנה ההתחלתית. אכן טלויזיה חד משמעית אסור, אסור(ועוד ארכו המילים). אבל אני לא מגיעה מנקודה זו שאינטרנט מותר. חד משמעית ,זהו נושא שישאר שנון במחלוקת. אך אם נדבר ברמות של אסור יותר אסור פחות. מתקבלת המסקנה, טלויזיה חמור ביותר. אינטרנט, תלויי. ובמה כוונתי, בעוד שבטלויזיה לא אמצא כל חומר חיובי משודר, אין לך את ברירת הניתוב לפן החיובי - ההשלכות -טמטום והרס לנשמה. לעומת זאת, בנט אתה יכול מאוד לנווט לכוונים החיובים, אז נוציא מכלל הגדרה זו, את אלה שזקוקים לאינטרנט בשל מטרות עבודתם(ויש רבים). נדבר על המושג הכללי.- אנשים בעלי עקרונות חזקים ורצון עז לשמור על המסגרת הרוחנית שבה הם עומדים, לא יולכו שולל כאן ברשת. יש לאדם את ענין הבחירה. אפשר לעיין לקרוא להנות מהכוונים החיובים שהנט מציע כדוגמאת פורומים חרדים אתרים וסתם מידע ברשת , בלי כלל וכלל להחשף לצדדים השלילים(ויש המון ,המון ואולי יותר גרוע מהטלויזיה{אין לי מושג, לא בדקתי ולא מתכוננת בעז"ה לבדוק}) . אבל כלל וכלל לא אבוא ואגיד באומרי את דברים אלה שאינטרנט מצויין. ושוב אחזור ואומר ,זה תלויי מה כל אחד או אחת עושה עם הכלי הזה. אך חד משמעית, בטלויזיה לא אומר תלויי, כי אין כאן ענין של ספיקות...ואנשים שמכירים את הטלויזיה מקרוב יסכימו איתי שאין בה כל טוב. האמת היא, שיכלתי עוד להרבות במילים ובהסברים ויש עוד המון מלל שהייתי מספקת להבהרת הנקודה, לקחתי את הנקודה הבולטת, ומנותנת את הבמה למבינים ממני לנסות עוד לנמק ולהסביר. <ייתכן שלמרות דברי נשאר עדין חלוקים זה בזה , היות שאתה תנסה להצטדק בדרכך ואני בדרכי שלי, רק שאני יודעת משהו נוסף שלא ארחיב כעת בדברים...>

לביא4

New member
ברוכה הבאה!

לזכות וכבוד הוא לנו, ובקשר לכינוי היפהפה - "גברת בונד 007..." (הרי זה תקופת המיסתורין...

מזרחניק, אתה מתחיל להגזים

תרגע בבקשה. נתנו לך הזדמנות להשתלב בפורום במקום זאת בחרת להתקיף בכל הודעה. אם לא תרגע, תחסם. קח בבקשה את הדברים לתשומת לבך. תודה

תראה את כללי הפורום

שנמצאים בהודעת מנהלי הפורום ותבין לבד. הפורום לא נועד להתכסחויות בין דתיים לאומים לחרדים. ובמיוחד לא באופן הקנטרני שאתה כותב. תרגע ותשתלב בפורום. תודה

Rצינית

New member
לא צביעות לא טימטום.

אין להשוות בינהם!!!! טלזיה אינך יכול לשלוט... נט זה דבר שאתה אחראי על מעשיך.אם תרצה תוכל לעשות כל העולה על רוחך... אם לאו, אכן צודק נט יותר גרוע מטלוזיה.. ותאמין לי שבנות חרדיות לא עשות בנט מה שאתם עושים.... יש להן את גבולות והעקרונות... מי שרוצה להתקלקל יכולה בכל מקום... לא צריך בשביל זה נט.. ולדעתי מעלות הנט עולות על מעלות הטלווזיה <אם משתמשים בו בצורה החיובית> אז אנא ממך לפני שאתה תוקף,תחשוב קודם מה ועל מה ואת מי לתקוף.. ולא אתה נשמע לא רק צבוע אלא גם סוג של טימטום.. <סורי על ההתבטאות...>

Rצינית

New member
הערת אגב.

אין תאום בין השם לכותרת הפורום<זה בכוונה?> אז קדימה עשה רוורס..ותחפש לך את המקום המתאים לך. או שתשנה את השם+גישה נכונה...ואוביקטיבית..

רולי NO 1

New member
ספרתם??

כמה כאלו :) דוסית עשתה בהודעה אחת?? לא יודע אולי אתם מבינים מה זה..:) <-:)

דוסית1

New member
אני מסבירה שוב!

:) זה סמיילי מחייך... וידעתי שיהיה מישהו שיעיר על זה... :)

דוסית1

New member
טוב....

אני מברכת ברכהמ"ז וחוזרת.... (וכדי למנוע את השאלה הבאה בתור אכלתי טוסט... :) אולי נעבור לצ`אט? תבדוק בינתיים אם הוא עובד.

דוסית1

New member
הבית שלנו חדש...

אין הרבה מה לנקות וחוץ מזה מה הבעיה לאכול במטבח? עברתי לגלאט צ`אט...

רולי NO 1

New member
ההתחברות נכשלה!

בכ`א אני הולך עכשו לאכול..ויש לי עוד יום ארוך ארוך..אז ביי בינתיים. :)

למעלה