אהלן אני שי

אהלן אני שי

אני חדש כאן הגעתי בהמלצת אייל "weird eyal" אני כמובן מחיפה -נו"ש אז מה קורה אנשים? נ.ב. אייל הביא אותי כי אומרים פה שהפורום גוסס כבר כמה זמן....

בל בל

New member
היי שי

אל תקשיב לאיל הפורום לא גוסס הוא יותר מפרפר, יש זמנים שבהם הוא י ובשאר הזמן הוא בתרדמת. ברוך הבא!

היי בלבל

מה קורה? אל תדאגי אני הולך לשים לפורום שוק חשמלי כזה שאם הוא לא ימות מהשוק אז בטוח הוא יתעורר לחיים מלאים

sagi.exe

New member
שי ....

אם תעצום את העיניים ותקשיב טוב טוב... תשמע את הפיייייייייייייייייייייייייייייייייייפ של המכונת הנשמה של הפורום. ...אה...בל בל לא רוצה לדבר איתי... ת ע ש ה משהו...

בל בל

New member
שגיא אני כן רוצה לדבר איתך! אל תקח

את זה קשה, אני מבטיחה לך שפעם הבאה אני אדבר איתך, ומילה שלי זאת מילה!

sagi.exe

New member
בל בל - אני צוחק, אם הייתי...

מכיר אותך עוד יום , אפילו הייתי אומר לך שאני אוהב אותך... את באמת סבבה. אני הולך לישון. שי...דבר איתה... תגיד לה שאני נחמד :)

בל בל

New member
זה בסדר גם אני צחקתי, ואני לא צריכה

שי שיגיד לי שאתה נחמד, כי הבנתי את זה כבר לבד:)

בל בל

New member
טוב אבל שי, תזהר עם החשמל, אל תגזים

יותר מדי, המטרה שלנו היא שהוא ישרוד....

רק מגיע וכבר מעצבן!!!!!!

די להרוג לי את הפורום!!! זה לא רק הפורום מת אלה כל חיפה, ופה אנחנו די משקפים אותי, לעיתים מתעוררת אבל רוב הזמן ישנה...... בכל אופן, ברוך הבא

tygger

New member
למה מעצבן?

הפורום אכן היה טיפה בעייתי בזמן האחרון. לי הייתה בעיה להגיע אל הפורום מהמחשב שלי משום מה. לא נורא. אני לאחר התרסקות המחשב שלי שלשום רק שיחזרתי את כל מה שיכולתי ובשאיפה שהכל יסתדר. אז מה חדש אנשים?

Weird Eyal

New member
שמופי מותק למה מעצבן?

אני זה שאמר לו שהפורום דיי מת..... וואללה עבר עלי ערב מ-צ-ו-י-י-ן!

אז אל תהרגו לי את הפורום!!!!!!!!!!!

אני יושבת כל לילה ומנסה להחיות אותו, ואתם כל הזמן מתלוננים!!!!! תחיו אותו גם, אייל למה אתה מאושר? וטייגר ממי, טוב שחזרת!

Weird Eyal

New member
שמופ מופ......

בואי נאמר שעשיתי הערב משהו לא חוקי (היה יל דיון על זה עם גיל ושחף) וזה תמיד עושה אותי מאושר (אבל זה לא הדבר היחיד שעושה אותי מאושר!!!) מה שלומך מותק?

דברים לא חוקיים

אין לי אומץ לנסות....... בכל אופן, גם אני בסדר, קצת עצבנית, עוד 13 יום לגיוס....

למעלה