אהלן, אני מנדנד לכם!

יפיםסקי

New member
אהלן, אני מנדנד לכם!

היי, פרסמתי בקשה בפורום אחר והפנו אותי לכאן. מה ביקשתי? הייתי ממש רוצה לעבוד בתחנת רדיו, כלומר שידור כלשהו או משהו שקשור לכך, הסיבה העיקרית היא כי אני אוהב את זה ויש לי קול רדיופוני מאוד, ככה שאני גם מתאים לזה. אם למישהו כאן שקורא את זה יש מושג אם יש עבודות פנויות לקיץ (חופש גדול) או משהו דומה שאני יכול להתקשר ולברר, תגיבו לי כאן, תודה.

יהיה לך קצת קשה

היות ואתה רק בן 16 ואני מאמין שאין לך נסיון ברדיו אזורי הייתי מציע לך ללכת לנסות לשדר קצת ברדיו פיראטי שיש באזור שאתה גר בו או תחפש איזו שהיא תחנת רדיו אינטרנטית (אהם www.PozaFM.com) יש לך קול רדיופוני ? תנסה לקריין זה גם מקצוע הקשור ברדיו אם יש לך מיקרופון, תקליט את עצמך כאילו אתה משדר תשמור ותעלה לכאן לפורום, אני מאמין שיהיו כאן אנשים שיתנו לך עצות לשיפור

יפיםסקי

New member
כן, אבל לא

יניב, אני מחפש עבודה, אני לא רוצה שיתנו לי טיפים לשיפור, אז תסביר לי למה אתה חושב שלקריין באנטרנט יביא לי כסף? תודה

תשובה ../images/Emo13.gif

הרבה כסף מתחום הרדיו, בגיל שלך, לא תראה. אתה יכול לגשת לקורס של "Voice Bank" ולנסות את מזלך בקריון פרסומות. אתה גם מוזמן לנסות את מזלך בתחנת הרדיו האיזורית הקרובה אלייך (רדיו ירושלים, 101FM) או בקול ישראל. שוב, הרבה כסף לא תראה מזה. אם אתה מחפש עבודה מפרנסת לחופש שקשורה בקול שלך, תנסה את מזלך בקריון פרסומות בקניונים. תיגש לקניון או המרכז המסחרי הקרוב לביתך, תבקש לדבר עם מנהל תחנת השידור - ותשאל האם הוא מחפש עובדים.

ליאנוש

New member
מצטרפת לדברים של נועם.

די התעצבנתי כשראיתי שכתבת שכסף לא תראה מלשדר באינטרנט. כסף, בעיקר בתחום הקריינות והרדיו לא מגיע משומקום. צריך לצבור ניסיון ושם כדי להצליח וזה לא תמיד קל. אם היית פתוח להצעות אולי היית נותן הזדמנות לצבירת הניסיון לאו דווקא תמורת כסף. למשל, אני משדרת ברשת א' ברצועה לנוער שנקראת "בראש צעיר" ובה כל יום (עכשיו זה הפך לשלוש פעמים בשבוע) משדרים בני נוער על נושא אחר (זה יוצא שכל אחד משדר בערך פעם בחודש, ועכשיו אחרי הקיצוצים קצת יותר מחודש) וכמובן שזה לא תמורת כסף, אלא בעיקר תמורת צבירת ידע וכיף!!! ותחשוב על זה....

יפיםסקי

New member
צודקים

כן, אני לא אמרתי רק תמורת כסף, אני גם פתוח מאוד לכל הצעה, אפילו בשביל הנסיון.

למעלה