מביך ביותר שמעת שיוצא הוסטל 2??? זה צריך להיות ענק
J Jo MilleR New member 5/7/07 #107 ../images/Emo152.gif מביך ביותר שמעת שיוצא הוסטל 2??? זה צריך להיות ענק
B black rock star New member 1/7/07 #49 ברוך הבא../images/Emo140.gif../images/Emo103.gif אני נוי בקרוב בת 14, שם יפה יש לך, מי שמבין אותי מבין דווקא אני אוהבת את השירים החדשים שלהם, ברוך הבא לפורום פול אאוט בוי!
ברוך הבא../images/Emo140.gif../images/Emo103.gif אני נוי בקרוב בת 14, שם יפה יש לך, מי שמבין אותי מבין דווקא אני אוהבת את השירים החדשים שלהם, ברוך הבא לפורום פול אאוט בוי!
X XxXxEdenXxXx New member 1/7/07 #50 ../images/Emo24.gif ברוך הבא! אני עדן, בת 14 מחולון!! שתיהיה השתלבות מהירה! ד"א גם אני מעדיפה את השירים הישנים שלהם....
../images/Emo24.gif ברוך הבא! אני עדן, בת 14 מחולון!! שתיהיה השתלבות מהירה! ד"א גם אני מעדיפה את השירים הישנים שלהם....
B black rock star New member 1/7/07 #52 ברור../images/Emo103.gif תמיד שירים ישנים [לאו דווקא של פול אאוט בוי] הרבה יותר יפים מהשירים של התקופה. לפעמים אני מוצאת את עצמי שומעת שירים שאבא שלי היה שומע [חזרה בזמן XDD]
ברור../images/Emo103.gif תמיד שירים ישנים [לאו דווקא של פול אאוט בוי] הרבה יותר יפים מהשירים של התקופה. לפעמים אני מוצאת את עצמי שומעת שירים שאבא שלי היה שומע [חזרה בזמן XDD]
M My Chemical ofir New member 1/7/07 #54 שלוםםםםם אופיר,13,בת חפר. מה קורה?/tapuzforum/images/emo3.gif
A AnGi14 New member 1/7/07 #58 ברוך הבא!! ../images/Emo24.gif היי אני ליאור בת 13 מראשון-לציון השתחבנות נעימה וממכרת
M MATAN1323 New member 1/7/07 #63 ברוך הבא! ברוך הבא אחי! מקווים שתהנה! הישתלבות מהירה למרות שאני חייב להוסיף נירא לי שאתה כבר הישתלבתה פה!! חח בהצלחה גבר!
ברוך הבא! ברוך הבא אחי! מקווים שתהנה! הישתלבות מהירה למרות שאני חייב להוסיף נירא לי שאתה כבר הישתלבתה פה!! חח בהצלחה גבר!
S S h A y K i New member 1/7/07 #66 ברוך הבא../images/Emo99.gif אהממ..אתה דיי שווה ושווים זה תמיד טוב קיצר ברוך הבא וכאלה...
ר ר י נ ת ו ש ש New member 1/7/07 #68 היי ברוך הבא היי רינת 13 בתחפר (איזור השרון ) אייסי 322366779 מסן :[email protected]
א אלוש 4 New member 1/7/07 #74 ../images/Emo207.gif קומונת פארמור קומונה ללהקה המדהימההההההההההההההההה
S S t o c k h o l m New member 1/7/07 #76 ברוך הבא../images/Emo140.gif אני רעיה בת 17 וחצי... ובאמת השירים הישנים יותר טובים...אבל האלבום החדש עדיין די טוב... הייתי אומרת השתלבות מהירה אבל לפי כמות התגובות נראה לי זה כבר קרה....
ברוך הבא../images/Emo140.gif אני רעיה בת 17 וחצי... ובאמת השירים הישנים יותר טובים...אבל האלבום החדש עדיין די טוב... הייתי אומרת השתלבות מהירה אבל לפי כמות התגובות נראה לי זה כבר קרה....
L L D N New member 2/7/07 #84 ../images/Emo15.gif Hello ברוך הבא והשתלבות נעימה או משו כזה... אני שני, 14 וחצי, רמה"ש. ישלך מייספייס?
../images/Emo15.gif Hello ברוך הבא והשתלבות נעימה או משו כזה... אני שני, 14 וחצי, רמה"ש. ישלך מייספייס?