אהלן אני חדש

• פותח הנושא kfxz
  • פורסם בתאריך

Fall Out Liel

New member
THANKS../images/Emo8.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifגם אני!!../images/Emo9.gif|../images/Emo168.gif

Fall Out Liel

New member
חח רשמתי לו שורה קטנה של שתי מילים../images/Emo168.gif

והיא הייתה רשומה בסוף. כתבתי קודם כל את מה שכותבים ואז הוספתי מחמאה על התמונה, כי אני לא אגיד שהוא מכוער
. ואני לא רשמתי שנושא "חתיךךךךךךךךךךךך!!!111" או "כוסוןןןןןן!11" וכל השטויות האלה חח..

Fall In Girl IM

New member
את רוצה שנשקר?!? ../images/Emo79.gif

נו באמת ליאל.. את יודעת בעצמך שהוא חתיך... תני לנו להפגין קצת "L-O-V-E" :] עם זה מפריע לו הוא יכול להגיד בעצמו...

Fall Out Liel

New member
חח..../images/Emo168.gif

ממש לא! אל תשקרו, אבל גם קצת להצנים, לא לקפוץ ולהזיל ריר, הברחתן אותו! ונכון, הוא חתיך, אבל צניעות אנשים! והוא יכול לכתוב פה, אבל הוא כתב לי במסן ככה שאני מעדיפה לייצג אותו XDDD. סתםסתם, כתבתי, אם הוא רוצה, שיגיד, אם לא, שיגיד גם ><.

Fall Out Liel

New member
הברחתן אותו../images/Emo45.gif../images/Emo168.gif

אני רגילה לדברים כאלה ככה שאני לא בורחת בקלות כזאת..מואהאהאהאהאה|צחוקשטניוחזק|

S h A y K i

New member
מה את רוצה שנעשה..הוא שווה../images/Emo6.gif

חחחחח סתם
את צודקת =\

Yaaraus

New member
אבל אבל...

את צודקת מראה חיצוני זה לא הכל בחיים .

2DarK AnGeL2

New member
הייי ברוך הבא ../images/Emo205.gif

אני בת 16 ומשהו... יותר קרוב ל-17 מהמרכז
השתלבות נעימה

חחח וועידות זה למלקקי אשכים../images/Emo6.gif../images/Emo108.gif

חחחח הרגת אותי ....XDD אני שני בת 14 ממושב נידח במרכז...=] ואוו יש לך פוני ממש יפה .... טוב אני בטוחה שתשתלב פה יפה כמו כל החדשים =]...

ברוך הבא ../images/Emo13.gif

אממ אני נסטיה בת 13 ו9 חודשים
מאשדוד הישתלבות נעימה :]

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif עכשיו כל הבנות המפגרות יתלהבו ~,~

"יוואו איזה אימו!" "יש לנו עוד בן בפורום!!!!" חחחחחחחחחחחחחח בלי לקרוא את שאר התגובות אני יודעת
היי ואני בכלל לא אומרת שאתה אימו! אני בכלל לא מאמינה בקטע הזה :\ סתם תווית שהדביקו לכל אחד עם פוני חחח קיצור אתה ילד רגיל. אז יש לך פוני.. אז מה? ואת זה צריך להסביר לבנות כאן. קיצור. יאללה ברוך הבא וזה :] השירים הישנים זה הכי סבבה. תכל'ס נמאס לשמוע את החדשים אחרי שחורשים עליהם כלכך וסתם מעפנים. הא כן. שחר בת 15 ורבע.

מה הבעיה עם אימואייים?../images/Emo2.gif../images/Emo108.gif

ונכון כל הקטע שבא בן חדש וכולם ואוו איזה חתיך וכול זה נימאס אבל אז מה זכותן להגיד את זה ...! ולא ניראה לי שזה ממש מפריע לו שהן אומרות לו שהוא חתיך ומהממם וכול הבול שיט הזה אז שכל אחת\אחד יתבטא ויגיד מה שבא לא ...=]

Jo MilleR

New member
../images/Emo152.gif יש לו פוני וסיידליפ הוא אימו ../images/Emo3.gif

סתם סתם שיהיה מה שבא לו אימו או לא WELCOME

mili2828

New member
תגידי, מה תאריך הלידה שלך?

כי אני בידיוק זוכרת שהצטרפתי לפורום ביומולדת שלך..=/ XD

למעלה