אהלן! אני חדשה

yaeli20

New member
לא גיבורה פשוט מומחית בהדחקה ../images/Emo9.gif

זה יבוא ואגב רוב הסיכויים שזה יקרה מהסיבה הכי מטופשת בעולם.

היי קופי!

קודם כל, ברוכה הבאה לפורום שלנו! אני מקווה שתרגישי כאן בנוח ותוכלי לשתף/לפרוק מה שאת רוצה.. כי בשביל זה אנחנו כאן -לעזור ולתמוך אחד בשני.. ואני מקווה שבעז"ה נצליח בזה... ממש הזדהיתי עם מה שאת מתארת... גם אני (ונראה לי כמעט כולם) הדחקתי את זה בהתחלה, לא דיברתי על זה, בקושי בכיתי, לא חשבתי על זה כמעט וכו'.. ניסיתי להמשיך להיות אותו בן אדם כמו שהיתי -שמחה וקלילה כזאת.. ואז הגיע שלב הייסורי מצפון- האם אני מדחיקה? זה לא בסדר.. האם זה בסדר להיות שמחה אחרי שאיבדת את אמא? וכו''.. ואז דיברתי עם המחנכת שלי (אדם מדהים) שהסבירה לי שזה בסדר להיות שמחה.. וזה בעצם מה שאמא שלך היתה רוצה שתהיי- שמחה, ושתמשיכי בחיים.. המחנכת שלי אמרה לי שיכול להיות שאמא נמצאת עכשיו ליד כסא הכבוד ומתחננת לקב"ה שיתן לנו כוח ושנמשיך להיות שמחים-=והנה תפילתה מתגשמת...-כך שזה לא רע להיות שמחה.. ובקשר לעצב ולהדחקה- אל תדאגי זה יבוא, לפעמים זה מתחבא בפנים (כמו שהיה אצלי) כי אולי לא היינו מספיק בשלים להתמודד עם כזה נסיון.. לאט לאט זה מתחיל לפרוץ החוצה.. אז אל תדאגי.. חוץ מזה-יש את הפורום הזה שבו את יכולה להוציא עצב, לפרוק ולא להדחיק..ולי זה ממש עוזר..:) מקווה שהבנת מה שניסיתי להסביר.. שתהיה שבת שלום!

למעלה