אהלן אני חדשה פה

1מרב

New member
אהלן אני חדשה פה

שלום לכולם,גיליתי כרגע את האתר הזה ורציתי לספר שאנחנו בחודש החמישי להריון, אני רוצה לדעת איך מסתדרים בלידה, ומה בדיוק הבירוקרטיה. ועוד שאלה: האם כדאי לנו לעשות קורס הכנה ללידה,למרות שזה נשמע מצחיק אבל אנחנו רוצים לדעת מה קורה ולא לפספס את החוויה הזו.האם מישהו מכם השתתף בקורס כזה? אשמח לשמוע מכם ולתמוך כמה שאפשר, ביי

מירבי*

New member
ברוכה הבאה מרב1../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

ראשית ברכות על ההריון, מאחלתלכם המשך תקין ואושר גדול. לגבי הלידה,מתוכננת לידה טבעית או ניתוח קיסרי? זהחשוב כדי שאפשר יהיה לענות על השאלות ששאלת, אם תלדו בניתוח חלק מהדברים שציינת כאן לא רלוונטים. תני עוד קצת פרטים ואשמח מאוד לענות. יום נפלא

1מרב

New member
תודה על הברכות

אנחנו מתכננים לידה רגילה, הפונדקאית שלנו ילדה 2 ילדים בקלות והיא לא מוכנה לחשוב על ניתוח אם לא יהיה צורך.

מירבי*

New member
לגבי הלידה

במידה והפונדקאית מסכימה לכך את יכולה להיכנס איתה לחדר הלידה, לתמוך ולעודד אותה במהלך הלידה ולהיות שם ברגע שבו התינוק שלך יגיח לאוויר העולם. זה מרגש מאין כמוהו, הכיני מצלמה כדי לתעד את הדקות הראשונות. לאחר הלידה ותוך 48 שעות, תגיע פקידת סעד ארצית להחתים אתכם על הטפסים כדי שתוכלו להגיש בקשה לצו הורות מבית המשפט. הפונדקאית תתאשפז במחלקת נשים ואת במחלקת יולדות(במידה ותרצי), אני מאוד ממליצה על כך מהנסיון האישי שלי ושל זוגות אחרים שליוויתי זה נהדר. אשמח לענות לך על שאלות נוספות. ספרי באיזה בית חולים תלדו?

1מרב

New member
מקווים ללדת בבלינסון

את כל הטיפולים עשינו שם, וכבר מכירים את כל הצוות אבל אנחנו גרים בדרום, והפונדקאית שלנו יולדת מהר מניסיונה אז אנחנו מקווים שנספיק להגיע

למעלה