אהלן אני חדשה פה..

דנדןבת1

New member
אהלן אני חדשה פה..

אוקי אהלן לכולם ... אני שומעת מוזיקה עיבריתכול חיי ומי שמכיר אותי יודע שרק מוזיקה ישראילת היא הדבר הבא של המוזיקה, יש אנשים שלא יודעים איך להעירך את האמנים הישראלים אבל במשך הזמן אנשים יבינו שהאמנים הישראלים הם הכי טובים. ולמה הקדמתי בעינין הזה אתמוךל כמו שאתם יודעים הייתה פסטיבל בשקל בירוחם מכייון שאני מדימונה הלכתי לראות ורצוי לציין שברי שלנו הביא את אחת ההפעות היפות שהיו לא חשבתי שהוא עד כדי כך מוצלח.. ואכן טעיתי.. אז בשבילו אני נכנסת לפה.. מקווה שתקבלו אותי בברכות . loveדנו'ש

נקבל ../images/Emo9.gif ../images/Emo24.gif ברוכה הבאה../images/Emo20.gif

שמחים שהצטרפת לפורום
מקווים שבמהרה תרגישי חלק מהמשפחה הגדול והאהובת
שיהיה לך יום מקסים נפלא ונהדר

אגב...

יש לנו בפורום קטגוריית מאמרים של סיקורים מההופעות שאותם כותבים חברי הפורום נשמח אם תסכמי לנו את ההופעה מאתמול (פסטיבל בשקל) אני אדאג להכניס אותה

giba70

New member
../images/Emo24.gifברוכה הבאה../images/Emo140.gif

שמח שהצטרפת, לא משנה מה הסיבה... יש הרבה מוזיקה עברית טובה, אבל לא רק (אני שומע המון מוזיקה לועזית ויש לך עוד מה ללמוד). ברי סחרוף הוא בהחלט מהיוצרים המוכשרים, החדשניים, המקוריים והעמוקים ביותר שיש בארץ. תיכנסי כאן לכל הקישורים והשרשורים ואני מקווה שתשכילי וגם תתרמי לנו.

ענת1986

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo98.gifברוכה הבאה דנה../images/Emo140.gif../images/Emo20.gif

מקווה שתהני פה בפורום.. הייתי שמחה גם אם תספרי איך היה אתמול, כי גם אני הייתי אמורה ללכת ובסוף לא הלכתי. אני, לעומתך, שמעי דווקא שברי לא נתן הופעה טובה כל כך...

MUSIC FOREVER

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo9.gifברוכה הבאה!!!!../images/Emo11.gif../images/Emo23.gif

מקווה שתהני בפורום הכי מגניב בארץ!!!!!
מיוזיק'

דנדןבת1

New member
ענת...

את יודעת למה הוא אמרו שהוא נתן הופעה לא ממש טובה כי השעה כבר הייתה 12:20 וכבר הם היו צריכים לרדת אז מה זה התבעסנו.. אבל הוא נתן כמה שיקרים, תסתכל לה בעינים, מונסון, אממ ועדו איזה כמה אהה היום יום הולדת. זה מה שאני בערך זוכרת. אבל עדין הייתה הופעה ענקית ד"א תודה לכולם על הקבלת פנים.. שמחתי לדעת...

ענת1986

New member
../images/Emo9.gifשמחה בשבילך... ../images/Emo24.gif

הלוואי ואני אוכל ללכת לעוד הופעה שלו בקרוב...
אני כל כך מתגעגעת לאותה הופעה בפורום... אין לכם מושג!

למעלה