למרבה,תשובתי אליך קיפצה לארכיון
ולכן אני מעתיקה אותה שוב: ברוכה הבאה! אני פונדקאית לעתיד (אני מקוה...) ואת הזוג שלי מצאתי דרך הפורום. אני קוראת נעזרת ומשתתפת בפורום כבר כמעט שנה(לא באדיקות) ולשאלתך -ליקטתי קצת אנפורמציה מארכיון הפורום.ממליצה גם לך לדפדף. לדעתי עדיף לעשות פונדקאות ללא מרכז , יש יתרונות רבים להליכה לבד ולא דרך המכונים שבעצם גובים דמי תיווך על משהו שאת יכולה לעשות בעצמך. אין להם מאגר של פונדקאיות, הם מפרסמים מודעה בעיתון כדי למצוא פונדקאית ואת זה אפשר הרי לעשות לבד, מעבר לכך מנקודת הראות שלך בתור פונדקאית, יש יותר חופש, את החוזה עורך ממילא עורך דין שאמון ע"י הוועדה, גם במכונים וגם בפרטי. בפורום יש בנות שעשו את זה לבד ויש עם תיווך, ישמחו לעזור לך. צריך לפרסם מודעה בעיתון ארצי וגם במקומונים, צריך ליידע את הרופא שלך שאתם מחפשים. אפשר לתלות מודעות במרכזי קליטה, בעיתונות הרוסית, במרכזים קהילתיים, כמובן שיש צורך לפרסם מספר טלפון בקו שישמש אתכם רק לזה, במקביל, כדאי במקביל לפנות לעו"ד שמתמחה בענייני פונדקאות (רשימה של עו"ד מצורפת לפורום) . אין לי ספק שתקבלו פניות רבות יש כאן בנות שעשו את זה וכבר מצאו פונדקאיות כדאי לך גם לצלצל לגברת אביבה נמרודי בוצר, היא הגברת שמרכזת את נושא הפונדקאות מטעם משרד הבריאות מספר הטלפון שלה הוא 02-5681275, בקשי ממנה לשלוח לך את הטפסים - בטפסים ישנו מידע מקיף לגבי התהליך ולגבי המסמכים שיש להמציא לצורך התהליך. בהצלחה לי לך