אהלן , אני די חדש אז....

יוסיא

New member
אהלן , אני די חדש אז....

רציתי לשאול מס' שאלות ברשותכם: אני מעוניין לחפש את הסרט ששמו סלסה , בהתחלה רשום השם של הסרט בוורוד כזה והשחקן המרכזי הוא בעל שיער שחור מתולתל. ויש איזה שהוא קטע בסוף שהוא עושה איזה צעד כלשהו על הברכיים... פשוט זהו סרט מאוד ישן שחקוק לי בזיכרון קטעים קצרים ממנו. מי שראה את הסרט פעם ישר יבין על מה אני מדבר. שאלה שנייה היא איך אני מאיית את השיר אובססיון בצורה שאוכל להוריד את השיר מהאינטרנט. אני מעוניין בגירסה המקורית והאיטית . זהו השיר שאני וחברה שלי הכרנו בו והוא היה לפני שנתיים בערך , אני מעוניין לעשות לה הפתעה ולשים לה אותו . אם אפשר לקבל רשימת להיטים שמתנגנים תמיד במועדונים ...אשמח. תודה רבה לכולם

Night-Girl

New member
אז ככה

הסרט שאתה מחפש הוא סלסה הצרפתי.. אני פשוט הקלטתי אותו מהכבלים, אין לי פתרון טוב יותר לגבי השיר, חפש את aventura הכי פשוט

Lim0nit

New member
הממממ....

אני חושבת שהוא מתכוון לסרט סלסה עם רובי רוסה מ -1988 אני מניחה שאפשר להשיג אותו בספריות השיר נקרא OBSESION - AVENTURA

יוסיא

New member
תודה רבה לכם ../images/Emo24.gif

האם אפשר לקבל רשימת שירים קצרה של כל שירי הלהיטים שמתנגנים במועדונים...אני יודע שישנם כמה שירים שחוזרים על עצמם באופן קבוע כבר המון זמן... תעזרו לי בבקשה.... אני חייב לעבוד על כמה שירים מוכרים...כי אני רוצה להפתיע את בת זוגתי לכבוד היום הולדת שלי

Lim0nit

New member
היכנס לדף הקישורים

באתרי הסלסה הישראליים תמצא רשימות של שירים

יוסיא

New member
תודה רבה על ההפנייה

תודה על ההפנייה לקישורים באמת מצאתי שם המון שירים ממצעדים חבל על הזמן ...נראה לי הורדתי יותר מ50 שירים אך אינני יודע אם זה מה שאני מחפש.... אני מחפש את אותם הלהיטים שכולם אוהבים לשמוע ומושמעים כל פעם כבר כמה שנים... כמו שאצלינו תמיד יהיה שיר של צביקה פיק לדוגמה. יש למישהו רעיון ?

Night-Girl

New member
זה כבר ממש עניין של טעם..

לכל אחד יש את השירים שמעבירים בו צמרמורת ומעלים נשכחות

למעלה