אהלן :) אלי.

אכן הדיון מיצה את עצמו

מעולם לא טען כאן מישהו שפנית אליו באישי, אתה טרחת לקחת את ההודעה של פרפקטית למחוזות די הזויים וחסרי קשר למציאות ומכאן התגלגלו הדברים, כנראה לא כפי שהיית רוצה. קורה.
בכל מקרה הדיון הזה לא מחמיא לאיש ואני מבקשת שהוא יעצר כאן.

nini132

New member
לא נכון

אני מכיר את התלונות על הטרדות במסרים מכמעט כל פורום פעיל בתפוז שאני טורח לקרוא בו, כולל הפורומים החילוניים למהדרין.

אני עם דמעות בעיניים

איך יענה יוסי-המפנק (שם בדוי) או סקסי-חרדי (גם שם בדוי) על השאלון המצורף?

rkl2rkl

New member
פרפקטית... תגובה!!

על אף שאת לא חכמה במיוחד, בחרתי לענות כדי שבטעות לא יחשבו שאני איזה יצור.

עד עכשיו שמחתי להכיר אנשים מקסימים כאן.. בנים ובנות. בטח לא בגלל מין... הזויה שכמוך. הכרתי ושמח להכיר ולסייע במה שאוכל.. זה מעלה בי תקווה להכיר ואולי אפילו לעזור לאנשים שנמצאים במצב כל כך לא קל. זה שאת בוחרת לקחת את זה בקטע כזה... כנראה מאוד בא לך ואת לא יכולה. תתטפלי בעצמך.

אשמח להמשיך לשמוע ואולי לתת יד לאנשים נטולי אינטרסים ורצון לצחוק על האחר. ולא. את ממש לא בקטגוריה הזאת.

שבוע נפלא :)

צור איתי קשר

ואני אוכל למצוא לך מסלולי סיוע חשובים אפשריים רבים, החל מהתנדבות בה.ל.ל. דרך סיוע ליוזמה שלנו להכרה של המדינה בתופעת היוצאים והאנוסים, וכלה בסיוע נקודתי לאנשים שצריכים עזרה ואני מכיר.

הרבה יותר יעיל.

אכן, הדיון מיצה את עצמו.

רק כמה הערות.

1. לרדת לרמה אישית של עלבונות, אין עלוב מזה.
כן חכמה, לא חכמה, גם כחילונית לא, אבל כחרדית כן וכו וכו. (ציטוטים חופשיים)
באמת, היא לא העליבה, היא סך בכול הבהירה שזה לא מתאים לה.

2. מה שמוזר לי בכל הנושא הזה, שאכן, הפונים כולם, רוצים לעזור, להכיר, למלא חורים בהשכלה, להכיר תרבויות שונות וכו וכו.
אבל מעניין, שרק גברים פנו אלי, ואף אישה לא פנתה אליי במייל הפרטי.
אולי אנחנו בעצם לא כל כך אינטלגנטיות? לא מתעניינות? לא אוהבות להרחיב אופקים? לא מעוניינות להכיר תרבויות?
אולי. ואולי לא.

ואולי, ועל זה הגברים יכולים לענות, אולי הנשים פונות לגברים כדי להכיר את העולם החרדי ואת תופעת האניסות.
והגברים פונים לנשים.

מה שנקרא, לתפוס שני ציפורים במכה אחת...

פרפקטית

New member
אלי - תגובה

מדוע לעזאזל אם פתחת אשכול נעים כ"כ ומלא כוונות טובות...

החלטת לכתוב לי גם מסר באישי??!

היית צריך להבין, שאם ארצה את עזרתך ותמיכתך, אפנה אליך בעקבות האשכול
חבל שהטרחת את עצמך לכתוב מסרים אישיים....

למעלה