אהלן אירית...

liatha

New member
אהלן אירית...../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

אהלן איריתוש, מה שלומך? המתוקות שלך פשוט מקסימות, בלי עין הרע... רציתי להזכיר לך...לברר לי לגבי הפסוק בתנ"ך, אני יודעת שלא שכחת, רק מזכירה...
כן ירבו נשים כמו איילת שלך...
תודה, ליאת.

mondani5

New member
הזכרת בזמן!

שלום ליאת,זה מופיע במשנה ,וזה לגבי כוהנים ,משהוא כמו "כהן לא יעשה כפונדקאית" ,ביום ראשון ימסרו לי היכן הפסוק בדיוק במשנה,כך שפונדקאית מוזכרת אבל לגבי כוהנים שלא יקחו תמורה כפונדקאית שלוקחת תמורה על עצם היותה פונדקאית. אירית

שושילה

New member
פונדקאית - הכוונה לבעלת פונדק

ברור שלא הכוונה לאם פונדקאית במובן שלנו.

mondani5

New member
אבל במשנה כתוב פונדקאית ולא פונדק

כך שזה מופיע,כל אחד יכול לפרש איך שהוא רוצה,גם חכמי חכמים מפרשים את המשנה והתנ"ך איך שנוח להם. אירית

איילת567

New member
תודה רבה ליאת../images/Emo39.gif

אל תישכחי שלזה צריך שלושה במיקרה שלנו ארבעה בשביל להביא בנות כאלה מקסימות ומתוקות כמו של אירית הם היו זוג מופלא והחיבור בין כולנו היה מצוין.מאחלת לך בהצלחה כמו שלנו היה והרבה אושר. מאיילת הפונדי של אירית.

אירית

אירית, בלי עין הרע , הבנות שלך מאוד מקסימות מאוד התרשמתי מהקשר שלך עם הפונדקאית לשעבר שלך(איילת?) כן ירבו נשים כמוך

mondani5

New member
ברבי שבת שלום!

אני מאושרת עם הקשר הטוב שיש לי עם איילת,הקליק נוצר מהפעם הראשונה,איילת בחורה מקסימה אשר עברה אתנו את ההליך בצורה מצויינת,היא הבינה לליבנו ואנחנו הבנו אותה. לא ברחנו מהקשר עד היום והיא מתארחת אצלי מתי שהיא רוצה וההפך, יש בננו קשר של אם ובת והיא למעשה כמו בת שלי הן בגיל והן בתחושות. חשבנו ללכת ביחד להליך נוסף ודווקא היוזמה באה מאיילת לצערי בגלל הבירוקרטיה בארץ זה לא ניתן. איילת ואני ידענו מלכתחילה כל אחת מה חלקה בהליך הפונדקאות לכן היה קל לכל צד. כאשר איילת ילדה מצאתי את עצמי חרדה לשלומה ולידה יותר מאשר ליד הבנות,וכן הרגשתי שאני חייבת לה הרבה. בלידה היא עודדה אותי הייתי על סף עילפון החזקנו ביחד את הידיים אחת של השניה והיא זו שתמכה בי יותר למרות שהיא עברה את התרחיש. בידידות אירית

למעלה