אהלן אייל

הגנטלמן

New member
אהלן אייל

אייל אני חדש פה ונורא טוב שיש פורום מהסוג הזה.. רציתי לשאול איך אפשר אם בכלל למנוע את החלונות האלו שקופצים להם כשפותחים אתר מסויים?? ההודעה בחלונות היא אם אני רוצה לתקן איזו שהיא בעיה או לא? איך נמנעים מזה? תודה מראש.

eYaL

New member
אהלן אהלן.. :)

החלונות הנ``ל,אם הבנתי אותך נכון,הם חלונות Debug של העמוד. כדי לבטל אפשרות זו מתוך האקספלורר: כלים->אפשרויות אינטרנט->מתקדם. משם תסיר את הסימון מ ``הצג הודעה על כל שגיאה ..`` וסמן את האפשרות ``בטל ניפוי שגיאות בסקריפט`` eYaL

הגנטלמן

New member
אייל אני צריך

את ההגדרות כמו שהם כתובות בדיוק כי איך שכתבת לי הם אינם אני לא רוצה ללחוץ על דברים אחרים בטעות.. תודה

eYaL

New member
אוקיי..

אם כך ,ציין לי באיזה סוג דפדפן אתה משתמש,ובאיזו שפה. eYaL

eYaL

New member
oK

כלים->אפשרויות אינטרנט->מתקדם. משם תסיר את הסימון מ ``הצג הודעה על כל שגיאה ..`` וסמן את האפשרות ``בטל ניפוי שגיאות בסקריפט..`` זה הכל eYaL

הגנטלמן

New member
הצילו..

אייל משום מה אני לא מוצא את ההוראות הללו אולי הם באנגלית או לא לפי אותו ניסוח.. אנא אני לא רוצה ללחוץ על דברים אחרים... שאלה נוספת שמפחידה אותי... אני מנסה לעבור משפה לשפה בעזרת שיפט ואלת אבל משום מה מאנגלית לעברית או להיפך יש לי עוד מלא שפות כמו סינית ואני לא יודע מה עוד... איך מבטלים זאת?? תודה

stm

New member
אז ככה

כלים > אפשרויות אינטרנט > יש שש לשוניות (שורה עליונה מימין לשמאל):- כללי, אבטחה, תוכן, התקשרויות, תוכניות, מתקדם. אתה בוחר את האפשרות השישית דהינו ``מתקדם``. ראש פרק ראשון: - ``Microsoft VM`` תחתיו שלוש שורות: - דלג על כולן. ראש פרק שני: - ``אבטחה`` תחתיו 13 שורות: - דלג על כולן. ראש פרק שלישי : - ``דיפדוף`` ספור שש שורות, השורה השישית מכילה ערך : - ``בטל איתור באגים ב script`` הורד את ה V בריבוע מימין לשורה (Check box). ספור עוד 5 שורות, יש שורה המכילה את הערך ``הצג הודעה לגבי כל שגיאת script`` הורד את ה V בריבוע מימין לשורה (Check Box). הקש אישור וצא לדרך, גלישה נעימה !!!!!!!!! ההסבר שלהלן הוא מתוך ההנחה שאייל הבין בדיוק את הבעיה שלך וזה הפיתרון שהוא הציע.

הגנטלמן

New member
גדול..

תודה אחי.. אולי אתה יודע איך לעשות שהמעבר משפה לשפה תהיה רק בין אנגלית לעברית ולא עוד 6 שפות בדרך?? תודה

stm

New member
השארתי לך גם הסבר איך לפתוח חשבון

Hotmail

אריה Pc

New member
לביטול סינית וכל שאר השפות

התחל > הגדרות > לוח בקרה שם תיכנס ל``לוח מקשים`` (זה עםסמל של מקלדת) ושם תיכנס לתווית השנייה (למעלה, אצלי זה באנגלית אז אני לא יודע מה יהיה רשום אצלך, פשוט תיכנס לתווית השניה) ושם יש לך את כל השפות, תסיר מה שאתה רוצה, אתה יכול שם להגדיר גם את שפת ברירת המחדל שלך!

למעלה