אהלן אחים שלי

Skate Till Die

New member
אהלן אחים שלי

מה קורה הכל טוב? אני פה חדש כבר אני מלא זמן מסתכל אבל משום מה לא הצלחתי להרשם. אני דיי מתחיל אני בשלב הצלחת הקיק פליפ והקפיצה של ה3 מדרגות.. מקווה להנות
ובשביל תחילת הדרך שלי יש לי שאלה: תגידו מישהו הולך לסדנאות של סקייטבורד בספורטק? ומה בדיוק יהיה שם? תודה

ShiBeY

New member
אני אולי...

זה סתם כזה.. אתה בא כל בוקר לשרוף ת´זמן שלך עם אלוף הארץ שינסה לשפר אותך וכל זה.. נראה אולי אני אבוא לבקר מדי פעם :)

Chomp on this

New member
אני הייתי שנה שעברה...

במן קורס כזה.... בעקרון זה טוב למתחילים (שנה שעברה בייתי מתחיל) והם עובדים איתך על הדברים הבסיסיים ברמפות, ובעיקר עובדים על הסטייל... ואיזה אלוף הארץ??! זה רק רובי ורן....

ShiBeY

New member
רובי the gay?

הפלוץ הזה אמר לי אלוף הארץ!!! רובי הזה... אבל אולי עכשיו זה באמת אלוף הארץ

Chomp on this

New member
רובי???!!!! אלוף הארץ????!!!!!1

איך הגעת? הוא אפילו לא נראה לי יודע קיקפליפ! הוא סתם עושה כמה דברים נחמדים בפריסטייל וקצת גם על המיני.... חחחח! אלוף הארץ! אני יותר טוב ממנו....

ShiBeY

New member
לא לא לא... לא הבנת..

אני מכיר את רובי... אני לא אידיוט, הוא לא אלוף הארץ.. מה שאמרתי זה שהוא אמר לי שהקורס הזה יהיה השנה עם אלוף הארץ.. :\

אלעד 13

New member
כמה שאלות בעניין

מתי יהיו הסדנאות, כמה תעלה כניסה? ובכלל, תוכלו לתת לי פרטים... ועוד משהו... אמרו לי שבספורטק מביאים לך את כל הציוד... זה נכון אלעד

Chomp on this

New member
אה........

לא נראה לי שלאבי לוזיה יש זמן פנוי אבל לא משנה.... וכן, בספורטק מביאים לך ציוד אבל אתה משלם עליו...

ShiBeY

New member
לדעתי אין מחיר לכניסה..

אתה משלם עבור הקורס, וזהו.. ולשאלה השנייה, הם משכירים מגנים וכל הקקה הזה, אבל עדיף לך לקנות מגנים וקסדה פעם אחת בחייך ולהכנס ב30 שקל לשעתיים, שמקום לא לקנות ולהכנס ב50-70 שקל לשעתיים...

אלעד 13

New member
אני יודע....

התכוונתי שאמרו לי שחובה להשתמש בציוד שלהם, יש לי אחלה ציוד, מגנים מקצועיים קסדת רמפות...

ShiBeY

New member
לא חובה....

חוץ מזה הציוד שלהם מסריח.. הוא רטוב מזעה של אנשים שכבר ב8 בבוקר הם כ"כ מסריחים ואז גם אתה ניהיה מסריח

Chomp on this

New member
חחח..... נכון

וזה עולה 20 לשעה... הם חראות בקטע הזה, גם אין אצלהם חצי שעה או משהו.

Chomp on this

New member
הקורס זה חמישה ימים עם תשלום קבוע

מראש. לא צריך לשלם על כל יום...

למעלה