אהלן אחים שלי

• פותח הנושא drall
  • פורסם בתאריך

drall

New member
אהלן אחים שלי

ניצנץ במוחי רעיון והנה אני שוטח אותו לפניכם. יש מסורת מאוד מכובדת של מדיטציה בלילה במיוחד בלילות הקיץ הבהירים והחמימים. מעבר לעניין המסורת זה ממש כיף. עכשיו יש מדיטציה טיבטית , מה זה חמודה , שנקראת נהבהדהרמה . זאת מדיטציית ישיחבה והיא ממש חגיגה. העניין הוא שאי אפשר לבצע אותה בפעם הראשונה בלי מדריך זאת הסיבה שלא הכנסתי אותה למדור מאמרים. אחרי שעושים אותה פעם אחת כבר אין בעיה. אז מה שחשבתי זה לארגן איזה מקום באזור ת"א -ר"ג - פ"ת , רצוי שזה יהיה גג פתוח ושם להתאסף איזה ערב , נניח בעוד חודש, ולעשות את המדיטציה הזו בצורה מונחה. זה כמובן , לא יהיה קטע שיתופני של ליקוקים וחיבוקים , אלא פשוט אתם תגיעו , אני אסביר , יהיו שאלות , נענה. ואז נעשה את המדיטציה ונחזור איש איש אל אחוזתו. מי שמוכן לארגן את המקום , יבוא על הברכה. רק מה , בלי הצעות שיכללו את כל החופים המגעילים של הרצליה וכן הלאה דרול

מלאווח

New member
למה בדיוק כיוונת כשכתבת

"לא יהיה קטע שיתופני של ליקוקים וחיבוקים" ועוד משהו, כמה זמן כל הסיפור ?

drall

New member
קצר מאוד

שעה ורבע ברוטו נראה לי מקסיסומום שעה וחצי. אם אני אראה שזה מתארך קצת , אני אתן הפסקת סיגריה דרול

בארס

New member
נראה לי

שאנחנו כאן בשביל ללמוד מהחדשים והתמהונים. אלו שנכנסים ואומרים שלא מצליחה להם מדיטציה כי הם נכשלים במבחני בגרות במקום לצמח 6 ידיים וללמוד את כל החומר תוך כדי מניקור פדיקור. אני שלם עם זה. אולי יבוא יום.

למעלה