אהלן אהלן :)

shogile

New member
אהלן אהלן :)

אחרי אין ספור מיונים (מודיעין, טיס, אשכול רפואה, יחידות קרביות בהתנדבות, מאבחנת פסיכוטכנית ועוד) שבהם נפלתי, הגיע לי תאריך גיוס כנראה סופי ב-7.3 למישהו יש מושג איזה גיוס זה? אני יודעת שיום לפני זה מודיעין ויום אחרי זה משהו של רפואה (נראה לי...חברה שלי הולכת להיות לבורנטית ומתגייסת ב-8) עוד משהו. אם זה גיוס כלל צהל"י רגיל...אני יכולה נאמר לבקש להתקבל לתפקיד כמו של חברה שלי הלבורנטית? (יש לי נתונים מתאימים-קב"א 55 ודפ"ר 80). אם כן אז איך? ואם אני רוצה להתקבל לעתודה אבל עדיין לא עשיתי פסיכומטרי-יש מצב ללכת על זה או שאבוד לי? חחחחחח חפרתי אבל תודה לכל מי שיענה! שיהיה לכם א-ח-ל-הההההה לילה :)

ORONTZ

New member
מנסה לעזור,

ה- 7.3 זה גיוס של משרד הביטחון+ גיוס כלל צהלי... אמממ אם התפקיד של חברה שלך הלבורנטית היא עשתה מיון מקדים לתפקיד הזה? אם כן אז אני לא חושב שתוכלי לבקש בלי להתמיין, ואם זה תפקיד של השאלון עדפות אז אני חושב שאולי תנסי לבקש ויתנו לך... בקשר לעתודה- אם לא עשית פסיכומטרי זה קצת בעייתי מכיוון שהגיוס מתקרב, וציון פסיכומטרי הוא תנאי הכרחי להתמיין לעתודה, בכל מקרה אם יש לך זמן ללמוד עד לפברואר שזה הפסיכומטרי הקרוב ואם יש מיונים קרובים לעתודה יש לך סיכוי אבל זה משימה לא קלה. בהצלחה! וגיוס נעים...

למעלה