אהלן אהלן

ass monkey

New member
אהלן אהלן

שמעתם על התחרות של נוקיה? אני בטוח שכן..אני שמעתי מאוחר מדי 4-5 ימים לפני המועד הסופי ויצרתי טרק כפי שהם דורשים עד 6 דקות..הבעיה היא שאני לא אייזן/דובדוב שתוך 3 ימים יוצרים להיט..אז בסוף לא שלחתי כי לא הרגשתי איתו 100% בעיקר מבחינת סאונד..אז אם הם לא ישמעו אותו לפחות אתם..תגובות יהיו סבבה יאללה ביי!

Shape Shifter

New member
תשמע...

לא רע בכלל!!! מה שכן וזה באמת החלק שמוריד 40% מהקטע זה הסאונד יש את הבסיס את ה core של הקטע. אם הייתה פה עבודה על סאונד כמו , הפרדת תדרים , ניקוי תדרים leveling נכון - נשמע כאילו יש בכמה ערוצים קליפינג אבל רק אתה יכול לדעת וכמובן מאסטרינג אחרי שליחה ל Imagers ועוד סוכריות , שום דבר לא יעצור אותך . ממש אהבתי.

babylon shit

New member
תחת קןף

חזק ביותר חביבי!!!! עבודנ יפה מאוד. אולי חסר קצת פה ושם....יותר גרוב כזה, אבל בסה"כ אחלה אחלה אחלה עבודה!!! תצליח

ass monkey

New member
תודה אנשים (לינק חדש)

תודה לכם על התגובות המעודדות אני יודע שיש הרבה מה לשפר בסאונד ובקשר לגרוב רשמתי לעצמי יש משהו בזה.. בכל אופן תגובות כאלה עוזרות לי להמשיך ליצור ולהשתפר אז תודה רבה חבר'ה! שמתי לב שהלינק נדפק אז שמתי חדש...

zoomout

New member
מה שחסר זה

מנגינה יפה עם מעברים אולי גם להוסיף arpigiator על חלק מהמנגינה...אבל יש בסיס טוב ..תמשיך ככה ותגיע רחוק !

kundara

New member
ביקורת

יש בעיה בבייס ליין, הוא עוצר את הטראק, במקום להרים, נשמע דיי זול ודליל. כל השאר דווקא נשמע מצוין. בינתיים 1:09 דווקא הגרוב טוב, צריך לעבוד על הסינטזה. שלח כמה סקיצות לליבלים, אני בטוח שמישהו ישחרר את זה

למעלה