אהלן אהלן

Levinzone

New member
אהלן אהלן

ניסיתי לעשות חיפוש אך ללא הועיל. אני מתכננת לטוס לאירופה עוד שבועיים לתקופה של 4 חודשים ואח"כ לטוס להודו. אז לגבי הזריקות... לעשות את מה שאפשר עכשיו ואח"כ לחזור לארץ (אני כנראה אחזור בכל מקרה) להשלים אותן? כמה מרווח צריך בין זריקה לזריקה? וכמובן.. כמה זה עולה?
קצת פעורה יעל ותודה

tubi24

New member
פרטים פרטים

יעל ,אז קודם כל -לא חבל על הכסף באירופה ? כל שבוע באירופה שווה לחודש וחצי הודו!! ואם את הולכת למכירות,אז זה לא העונה מותק,חכי למרץ אפריל (ואני מאוד רציני בעניין) החיסונים לוקחים חודש + זריקת צהבת חצי שנה אחרי החודש (שאף אחד לא עושה) לכי לסניף משרד הבריאות הקרוב(ולכי מוקדם כי תמיייייד יש תור) תחילה את נכנסת לרופא (הביאי פנקס חיסונים ופנקס שבי אם יש) והוא אומר לך איזה חיסוניםאת צריכה לעבור אח"כ את משלמת את כל הסכום (בערך 700) אצל המזכירה ומקבלת את הזריקות- חשוב להביא ספר לפעם הראשונה...כיוון תבלי שם די הרבה זמן... חשוב מאוד לשמור את הקבלה כי את מקבלת 70 אחוז החזר מהקופה,ואת ההחזר מקבלים רק פעם אחת בשנה,אז תשתדלי לשלם הכל בפעם הראשונה (אני פשוט התקמצנתי על כלבת ואחכ הבנתי שטעיתי והקופה לא מוכנה להחזיר... בקטנה) בגדול צהבת איי ובי יותר זול בקופה ואת השאר את עושה במשרד הבריאות מקווה שעזרתי שלחי מסר אם יש לך עוד שאלות צ'או

Levinzone

New member
תודה רבה

איך אני מקבלת את ההחזר מקופ"ח? אני צריכה להגיש להם את זה? ולא כתבו פה למטה שזה -הרבה- יותר זול בתל השומר? חוצמזה - ביטוח בריאות... איפה כדאי לעשות?

tubi24

New member
בדקי בטאגליינס של פורום

המזרח הרחוק יש שם מידע מפורט לקופה את מביאה את הקבלה ומקבלת החזר לחשבון או במזומן,אני במאוחדת אז אין לי ככ מושג איך זה במכבי ביטוח בדכ עושים בהראל,אבל אני לא רוצה לעשות פרסומת אז תבדקי את הנושא... הצלחה :)

למעלה