אהלן אהלן

DaNiDiN 123

New member
אהלן אהלן

אז גם אני בקרוב יהיה בהודו ואולי בעוד מדינות באיזור, כמו כולם גם לי יש כמה שאלות אם אפשר ? ואם תעזרו זה יהיה אחלה. אז ככה בעוד כמה ימים אני מתחיל את החיסונים וצריכה להיות איזשהי בעיה עם עישונים בזמן הזה? מאוד חשוב לי לדעת. שאלה שנייה היא מה הדרך הכי טובה להגיע מהודו ללאוס? ועוד משהו קטן יש למישהו המלצה על ספר או איזה אתר עם עצות להכנות של הטיול ולימים הראשונים בהודו?

muga

New member
חלק מהתשובות

* חיסונים ועישונים - לא נראה לי שאמורה להיות בעיה. אבל מצד שני - אני לא רופאה. כידוע לי יש בעיה עם חלק מכדורים נגד מלריה ועישונים שונים ומשונים. שווה לבדוק. אני לא לקחתי כדורים, אז לא היתה בעיה שכזו. * הודו ללאוס - טיסה מהודו לבנקוק (תאילנד) ( הכי זול מכלכתא בהודו) ומשם מעבר יבשתי מצפון תאילנד ללאוס. אופציה חלופית וארוכה הרבה יותר (לא שווה אם אתה לא מתכוון לבקר במדינות שמוזכרות) - מעבר יבשתי - הודו-נפאל-טיבט-סין-לאוס. * אתר - פורומים הם מקור מידע מצוין. ספר - לדעתי, הלונלי פלנט מנצח.. טיול נעים

oz s

New member
לגבי כדורי מלריה

הרופא בקופ"ח הזהיר אותי לא לבלוע פטריות או כימיקלים ביחד עם הכדורים. ולא שהיו לי תכניות כאלה,אבל קח את זה לתשומת הלב..

DaNiDiN 123

New member
כן ,בעניין של הכדורי מלריה

אין לי דאגות כי רב הסיכויים שאני לא מתכוון לקחת. הייתי רוצה לדעת אם בזמן שעוברים את החיסונים לנסיעה צריכה להיות בעיה לעשן? תודה.

למעלה