אהלן אהלן

אהלן אהלן

חזרתי הפעם ממחנה אומניות כזה, אני הייתי בתיאטרון והיה הכי מדהים בעולם... וגם לקבל מכתב בדואר זה הכי מגניב, בואו תתכתבו איתי בדואר!!!

תתתמר

New member
סוף סוף מישהו חושב שדואר זה מגניב

מה הכתובת שלך???

lilo14

New member
דואר זה הכ מגניבבבבבבבבבב =)

דרך אגב זאת אני לילך...(מעתי) מה הכתובת שלך?

תתתמר

New member
לילללך.... עכשיו אני מקשרת... ../images/Emo13.gif

הכתובת שלי: תמר בנימיני שמעון הצדיק 36\א הוד השרון וכל מי שרוצה מוזמן לשלוח לי מכתבים :) :) :)

אמממ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

מאיפה הבאת פתאום את הקטע עם הדואר...?
כאילו... לא קשור למשפט בשייייט כן, דואר זה דבסט.... זה נותן הרגשה לפחות קצת של... אנושיות, פשטות! בעולם הטכנולוגי המטורף הזה (אמרה ולחצה על "שלח" בפורום באינטרנט...
)

וואי זה היה מוזר|ג'ירפה|../images/Emo181.gif

באמצע המשפט פתאום אתה תוקע את החלק של הדואר.. למרות שדואר זה שולטט..:] שמחה שחזרת,התגעגעתי

N E Z E K

New member
באוך השב יקירי! :)

ואכן דואר זה אחד הדברים היותר אמיתיים ויפים שיש :)

sHotZy M

New member
נופפפפפרררררר!!!!!!

הנה את???? איפה את??????? איפה איפה איפה?????? שנים לא כתבת בפורום ולא הבנתי מה קרה לך!!!!! חשבתי כבר לשלוח לך סיירת חיפוש!!!! טוב, אני שמחה שחזרת.... התגעגעתי!
(חחחחחחחחחח)

N E Z E K

New member
שוציייייייייי! :)

כן.. נעלמתי קצת כי הייתי בטיול ואז חזרתי ליום או שניים ושוב קצת התרחקתי.. לא משהו מיוחד פשוט בימים האחרונים היו לי יותר מידי דברים לעשות... וכל מיני אנשים ששנים לא ראיתי באו אליי וכל מיני כאלה.. (לכבוד היומולדת..).. וזהו אני יודעת... :) מה איתך מותק?? מאושפזת עלייך! :)

sHotZy M

New member
נ-כ-ו-ן!!!!

הייתה לך יום הולדת אבל בגלל שראיתי את זה רק כשהשירשור היה בדף שתיים או שלוש לא הגבתי אבל חשבתי לשלוח לך מסר מאאגניב ושכחתי!!1 סורי! אבל הנה משהו לפיצוי:
בלון|
בלון|
|בלון מ
ז
ל ט
ו
ב
בלון|
בלון| שכל מה שתירצי יתגשם!!! כל החלומות והמישאלות!!!!
שiצי.....

sHotZy M

New member
חזרת! איזה יופי! ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

אני מאוד שמחה שנהנת..... הצטלמת????

../images/Emo32.gifנצל"ש../images/Emo70.gif

לי, כפרע, שיניתי שמשתמש, רק רציתי שתדעי..
ובואי לקומונה שלי, אני מבטיחה שהסקר הבא יהיה "מה דעתכם על רוצחי חצילים" או משו בסגנון.. לאב יו
הגר[ה182
לשעבר|]

הגררררררררר!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo99.gif

משוש חיי!!!!!!!!!!! אני מתגעגעת לחצי עכשיו))): יפה שלי..יהי זכרו ברוך! ואני מבטיחה לבוא לקומונה!

למעלה