אהלן אהלן,

אהלן אהלן,

שלום אנשים. אנו מחפשים מקומות פנוים בקניונים המאפשרים כניסה לדוכני תכשיטים בעבודת יד מחומרים כגון: גולדפיל, כסף ואבנים יקרות ואבני חן. נשמח אם תוכלו לעזור לנו בקשרים ושיתוף פעולה. תודה מראש, אלכס וחן

kfirla3

New member
הי, בהצלחה...די בעייתי

אני לא יכול להגיד לכם איפה יש מקומות פנויים, אני רק יכול להגיד לכם ש: קניון קרית אונו - תפוסה מלאה קניון פתח תקוה - תפוסה מלאה דיזנגוף סנטר - תפוסה מלאה עזריאלי - יום ו' - דרך וניל הפקות, ייתכן ויש מקום קנון ROCK IN \M הדרך - דרך מיכל OZZY מהפורום- יש מקום ליום שבת קניון רוטשילד - תפוסה מלאה קניון רחובות - תפוסה מלאה קניון מודיעין - תפוסה מלאה קניון איילון - תפוסה מלאה לגבי שאר הקניונים - עברו על הרשימה בבלוג של חיה ותבררו עם מנהלי הירידים, נשארו לכם את שער ראשון, קניון חדרה, גבעתיים, אשדוד, רמלה, אאוטלט הרצליה - מה שכן, תבדקו לגבי המחירים וההיצע שלכם אם במקומות אלו שהם אמנם פנויים, אכן אתם מתאימים לשם... בהצלחה...

sarke11

New member
כפיר שכחת ../images/Emo13.gif קניון ערים בכפר-סבא יש מקום

להתקשר לנורית גזית טלפון ברשימת מנהלי ירידים

קניו ערים עם בעיה אחת קטנה...

שבערך מיליון דוכני תכשיטים עומדים שם, טוב אולי טיפה פחות ממליון...

E i t a n 47

New member
יש עוד בעיה קטנה....

זה לא יריד אומנים ,זה יריד מכירות....אז יש שם בגדים מהודו וכמובן תכשיטים ב5 ש"ח מסין,ותכשיטי כסף ב30 ש"ח מתיאלנד. למי שעושה את התכשיטם בעצמו זו בעיה. יש ירידים שמקפידים על יריד יוצרים כמו בקניון בפתח תקווה בהצלחה

sarke11

New member
בעיה שאינה בעייתית

נכון, הרבה דוכני תכשיטים ולמרות זאת מרביתם דיי קבועים ומוכרים טוב בדרך כלל. מי שמתמיד כדאי לו לדעתי הצנועה... בהצלחה

ואני יודעת שהרבה לא מוכרים טוב,

הקבועים נמצאים בתןך הקניון מול החנויות הממוזגות בצל והם מוכרים ומי שלא קבוע אמור למכור בשיא החום והלחות, ועם עוד רבים רבים שמוכרים תכשיטים ואין שום סלקציה, לדחוף כמה שיותר דוכנים זו לא חוכמה ואין מה לייפות את זה...

sarke11

New member
זה אשר כתבתי חביבתי...

מי שמתמיד כדאי לו ...ולכן גם יש לו מקום אולי המתאים לו, מאידך מביאה לך לדוגמא את אחותי האומנית והחברותה הקבועה שמרביתם תכשיטנים העומדת ברחבה השמשית ובחורף הגשמית, נמצאים שם כבר שנים ופשוט בימי מזג אויר קשים לא מגיעים ולא מקבלים מקום אחר למרות הקשרים הטובים ובכל זאת מתמידים...

את אומרת ששנים הם נמצאים ברחבה, עם שמש

ועם גשם ועדיין הם לא קיבלו מקום... אז מה יש למישהו להתמיד שיש מלא מקומות אחרים שהוא יכול להגיע שם למכירות הרבה יותר טובות בתנאים הרבה יותר טובים... חוץ משזה תורם למפיקים איזה טוב יוצא להם מזה?

HayaBee

New member
מה שנאמר פה זה שבערים נשארים כי יש הכנסות

המיקום נכון להם למרות שהוא בחוץ. אילולא היה שווה לא היו נשארים במיקום של חורף קר וקיץ חם אך בוחרים להישאר ולא כי מפסידים. ומאחר וצברו ותק יכלו לשנות מיקום ולא מעונינים. כנאמר מדובר על דוכני תכשיטים אחדים שבוחרים להמשיך למרות שהם עובדים גם בחברת מספר לא קטן של דוכני תכשיטים באותו מקום - וכולם מ א ו ש ר י ם יחדיו, עולם אידיאלי ורווחי לא רק למארגנים כמובן, גם לבעלי הדוכנים.

sarke11

New member
תרומה

המקום מצויין ותורם להם לטובתם לכן מתמידים ואולי לא רוצים מקום אחר, לא יודעת, כשתהיי שם תשאלי אותם
יום טוב לך ובזאת מציעה לסיים התנהלות התכתובת ?

נסיים בזה ש...

לא זכור לי שביקשתי ממך תגובה אז את יכולה לסיים את התכתובת מתי שתירצי, אני במקומך כבר הייתי עושה זאת מזמן שכן זה קצת צורם שבתור בעלת אינטרס ברור שתכתבי מה שתכתבי אבל ההתעקשות שלך... מה אני אגיד, במקרה הטוב היא חוסר טעם... ואני יכולה להגיד לך שהייתי מאאאאד עדינה במה שכתבתי... ושיהייה גם לך יום מצויין

sarke11

New member
יופי

יעידו מכרי בפורום זה שאין לי כל אינטרס ביריד קניון ערים... אינני מארגנת או מנהלת יריד זה אשר מנוהל על ידי נורית גזית חברתי היקרה כבר 14 שנים... לידיעתך, גם אחותי משלמת מחיר מלא כמו כולם ואין פרוטקציה. תודה שהיית עדינה מאחלת לך המון הצלחה

E i t a n 47

New member
לשרק'ה

כמה דברים ראשית את לא קובעת מתי לסיים את התכתובת,יש מי שירצה להגיב שיגיב, מותר ורצוי להגיב לגופו של עניין יש המון תחלופה בקניון ערים בכ"ס, המיקום מאד מאד משפיע על המכירות, יש כאלה שהולך להם ויש כאלה שלא הולך . החדשים בדרך כלל ממוקמים במקומות לא טובים,יש רשימת המתנה ארוכה למקומות היותר טובים שאותם מן הסתם לא מפנים. . בכל מקרה התחרות גדולה וצריך מוצרים אטקטיבים כדי למכור. אני מוכר שם תכשיטים והמצב לא רע ,אבל חיכיתי חודשים ארוכים למיקום סביר. איתן

HayaBee

New member
ברוכים הבאים../images/Emo140.gifובהצלחה ../images/Emo70.gif

קיבלתם תשובה מפורטת ביותר מכפיר, מקוה שזה עוזר, למרות שהתנסות זה חלק מהענין. בהצלחה, חיה

kfirla3

New member
ברור שהתנסות היא חובה אבל,

בכל הקניונים שציינתי יש תפוסה מלאה של תכשיטים ואין אפשרות להכניס עוד, בשל כמות התכשיטנים לעומת שאר הדוכנים יש גם רשימת המתנה לכל יריד בד"כ שגם ארוכה. דרך אגב, בקניון רעננה אין אפשרות להיכנס עם תכשיטים (שכחתי לציין ברשימה) ונכון, קניון ערים כפר סבא - תמיד יש מקום. אני יודע שיש קניונים בירושלים שיש מקום ואפילו יריד מיוחד לתכשיטים בקניון הדר אצל שרית דיין, אם לא תסעו לשום מקום ולא תנסו - לא תדעו. אתם מחפשים במרכז אך לא בהכרח תמיד המרכז היא האוכלוסיה הנכונה בשבילכם, צריך לנסות בכמה שיותר מקומות ולבחון טוב את השוק,ככה גם תוכלו לבצע תמהיל נכון של מוצרים וקולקציות לפי פלחי שוק ואזורים. בהצלחה שוב...

למעלה