אהלן אהלן

mail man

New member
אהלן אהלן

תגידו, מה הולך עם פריסקו? אני מבין שלא התחזקנו במיוחד, כרגיל. ובארי, הוא בדרך לאוקלנד? או שכבר הדוח של מיטשל גמר לו ת'קריירה?

LADodger

New member
לא הרבה

חוץ מהחתמת אארון רואנד ל-5/$60M. על בארי לא שמעתי משהו מיוחד. לירון יודע יותר ממני. וחוץ מזה, מה איתך? אתה אולי לא כ"כ מכיר אותי אבל קראתי כמה פוסטים של דמויות מהעבר והבנתי שהיית פה ממש פעיל פעם ושעכשיו אתה בצבא. עכשיו הפורום די שומם...

mail man

New member
...

נעים מאוד, שמי שי ובהחלט הייתי פעיל בעבר, וכמו רבים וזקנים ממני - נאלצו לרדת למחתרת עקס חוסר זמן נוראי בכל בנוגע למעקב אחר הליגה. אני בדיוק ממהר לאוטובוס ת'אמת, חוזר עוד הלילה לבסיס הכי דרומי בצהל
. אני מבין שהג'אינטס שוב יסבלו מחוסר יכולת לשחק בייסבול טוב, הא? טוב נו, לפחות אני לא שומע ורואה זאת יומיום. שיהיה לכולכם שבוע טוב, עונת המלפפונים של האמאלבי לא פחות מרגשת מן העונה הרגילה להית'

אין מה להוסיף

הקבוצה לא בדיוק עושה שינויים גדולים. הזכרת את ההחתמה הלא ברורה של רואנד, היחידה ששווה ציון אצלם. ב2008 הם ימשיכו להיות בין היחידים בNL (יחד עם המארלינס, נאשינלס ופייראטס) שאין להם תקוות לפלייאוף, במיוחד לא בדיווז'ן עם 4 קבוצות עדיפות בהרבה. ועוד בלי בונדס... בונדס בעיקר נפגע מהכתב אישום שהוגש נגדו, ולמרות זאת הוא אמר שהוא רוצה לשחק שנה הבאה (יש לו כל מיני שיאים קטנים להגיע אליהם). לא ברור מי יקבלו אותו, הג'ייאנטס לא...אוקלנד נראית האופציה היחידה אבל גם אם די מחכה לראות מה קורה עם הכתב אישום - אם בכלל רוצים להביא אותו. אבל אני מסכים עם המשפט האחרון שלך שי, למרות שלא החלק הזה בפגרה

למעלה