אהלן אהלן

Roi D 1

New member
החיוך לא נמחק לי מהפנים כבר שעה../images/Emo13.gif

תודה ששאלת סופסוף בית עד שלא מאבדים את זה לא מעריכים את זה. מה שכן טירונות שכונתית ביותר אני מבסוט.

Nofale

New member
כן הא

גם אני פעם היית במוסד כמו שאתה לפני כמה שנים טובות שהיית קצת קטן הייתי רואה בית גם פעם בשבוע שבועיים (במקרה שהייתי נענש על היותי ילד רע) במשך 8 חודש וזה היה רחוק כל פעם להגיע הבית... וזה לא היה פנימיה..

רועייייייייייייייייי

"סופסוף בית עד שלא מאבדים את זה לא מעריכים את זה." בדיוק היום אמרתי ת'משפט הזה! כן כן רק שאני יצאתי לחופשת פסח!!!!!
< וגם אצלי החיוך לא מצליח להימחק :]]]]]]]]]]]]]]]

Nofale

New member
פסדר

כל השבוע גם אני לא הייתי פה לא היה לי אינטרנט ולשכבה שלי יש טיול של שנתי של 7 ימים ולא יצאתי וזהו ואני רעב

Roi D 1

New member
צ'מע חבריקו

(חחח אמרתי שאני אנסה לדבר על הצבא כמה שפחות ביציאות אבל כצפוי...נו צ'אנס) בעיקרון- טירונות/קייטנה 02 במחנה 80. אני אפילו לא ישן באוהל. ביינתיים שכונה בלי עין הרע,עושה צחוק מהכל. נדפקתי עם טירונות קצת "ארוכה" של חודש ושבוע וחצי בערך..אבל אני לא מתלונן שאני חושב על הקרביים. נשארתי שבת ראשונה ואני אמור להישאר גם בליל הסדר למרות שאני יעשה את כל המאמצים לצאת. אם לא יילך-חפיף. זהו אין הרבה על מה לדבר חחחחח מה היה השבוע? כל כך התגעגעתי למוזיקה אין לכם מושגגגגגגגג יש דברים מעניינים?? דברו דברו..

תעשה חיים......rls+

Broken_Toy_-_Broken_Toy Psysex_-_Remixed Tara_Putra_-_Groom_Mountains Tripswitch_-_Circuit_Breaker VA_-_Amarasya va_-_chosen_3 VA_-_Chronika_Chapter_2 VA_-_Complexity VA_-_Electroscopic VA_-_Future_Construx VA_-_Gran_Turismo_4_Kicks va_-_pickup VA_-_The_Sogfiles_MMV VA_-_Wireless Waterjuice_-_Melbaphonics VA-Atractive_Powered_by_Sly-CD VA_-_What_is_the_Rush VA_-_Strata VA_-_Spaceboard VA_-_Sirius_Blasting VA_-_Origin_2 VA_-_Magnetic_Storm Burn_In_Noise_-_Broken_Mp3

TRANCE ADDICT

New member
ממש שכונה!!!!

אתה לא יישן באוהללל וגם טירונות של חודש וחצי מזה זה כלוםםםם בטח איך התגעגעת למחשב ולמוזיקה הא...

GallaxY

New member
אעעעעע אני לא מאמינההההה!!!!!!

אתה פהההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !@#$@%!!!!!! Welcome BACK
!!!

היי מר בחור

ברוך שובך רשימת משימות: 1.להכין לי קפה 2.לסדר תפורום הזה עם כל המאמרים/אלבומים/*עידכונים 3.תביא בוסא יגבר....

למעלה