אהלן אהלן לכולם שמי שני בת 13,...אני חדשה פה כל מי שצריך עזרה בכל נושא אני פה... אז יאללה בה ביי
ש שנינוש 2 New member 13/9/03 #1 אהלן אהלן לכולם שמי שני בת 13,...אני חדשה פה כל מי שצריך עזרה בכל נושא אני פה... אז יאללה בה ביי
P PEACE FOR ALL New member 13/9/03 #2 ברוכה הבאה! וואי... ביומיים האחרונים כתבתי את זה כל כך הרבה פעמים! איזה כיף!! ברוכה הבאה יקירתי.
W WinnerMan13 New member 15/9/03 #5 שניייייייייייייייייייי למה לא אמרת שזו את...ולא הבנתי שאמרת לי שהצטרפת חיפשתי אותך.. אנשים תכירו זו שני ילדה מקסימה מקסימה ידידה טובה שלה...אוהבת לעזור..(היא הפסיכולוגית הצמודה שלי..חיחיחיחיחי..)
שניייייייייייייייייייי למה לא אמרת שזו את...ולא הבנתי שאמרת לי שהצטרפת חיפשתי אותך.. אנשים תכירו זו שני ילדה מקסימה מקסימה ידידה טובה שלה...אוהבת לעזור..(היא הפסיכולוגית הצמודה שלי..חיחיחיחיחי..)
W WinnerMan13 New member 15/9/03 #12 פסדר...שימו לב שהיא התלבטה.. תזכרו לה את זההההההה רגיליייייםםם?!?!?!?!?!?!
W WinnerMan13 New member 15/9/03 #14 אחרי כל השנים הללו...../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif הכל היה לשווא.. ליבי המילה רגילים תהדהד במוחי עד תום חיי..
אחרי כל השנים הללו...../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif הכל היה לשווא.. ליבי המילה רגילים תהדהד במוחי עד תום חיי..
W WinnerMan13 New member 16/9/03 #17 מצטער הייתה הפסקת חשמל... ואני לא שפוי..ואני אומר את זה בצחוק.. ובקשר לשאלה שלך..בעייניי.. ידידים טובים..זה.. אנחנו
מצטער הייתה הפסקת חשמל... ואני לא שפוי..ואני אומר את זה בצחוק.. ובקשר לשאלה שלך..בעייניי.. ידידים טובים..זה.. אנחנו
ש שנינוש 2 New member 16/9/03 #18 סבבה ../images/Emo8.gif אני שמחה שהבנת שאנחנו ידידים טובים ו.....זהו נראה לי...