אהלן , אהלן , אתם כאן ?

אהלן , אהלן , אתם כאן ?

שבוע שלא ביקרתי כאן , כן , כן ספרתי את הימים , חשבתי לעצמי , מה ניכתב היום ? מה אתמול ? איפה אני הייתי ? עליתי ביום חמישי לבילוי על אונית אהבה . כן , כן אונית אהבה, כזאת שאולי אתם זוכרים מסידרת הפרקים ספינת האהבה . מה אומר לכם ? האמת תחילת היום שידרה אופטימיות אוניה יפיפיה עוגנת ומחכה לנוסעים בנמל חיפה אוירת חג משהו ( חג האורים ) שעת ערב האוניה עוזבת את חופי הארץ אני מסתובב בכל פינה שבאוניה מה שניקרא התידדות עם הסביבה ארוחת ערב וארוחת לילה , ארוחת בוקר וארוחת עשר ושוב חוזר הרפרטואר . אללה יסתור רוחות מנשבות להם בחוזקה בחוץ , הגלים שוצפים גועשים להם האוניה עולה מעלה , מעלה יורדת מטה , מטה . ככה בשניה אחת הופכת האוניה משיוט הנאה לשיוט סיוט ! כחובש קרבי מאומן בשדות הקרב עובר מאישה לאיש , מגיש עזרתי במתן כדורים נגד בחילות , חלוקת שקיות להקאות . יענו משהו כמו הטיטאניק אבל סוף טוב הכל טוב שלא כמו הטיטאניק אנחנו שורדים ! הים נרגע הנוסעים נרגעו הכל חזר לקדמותו דבר אחד נחרט היטב בליבי לא עוד לרוץ על דילים לא עוד "המחיר הזול" הוא , הוא הפרמטר הקובע ראבק ! שלם יותר בסופו של דבר תהנה יותר תשלום גבוה יותר אומר שלמעשה העונה הבוערת היא העונה השקטה ביותר בלב ים בקיצור , שמחתי להיות בים שמח יותר להיות ביבשה כאן אתכם . יהונתן 38 .

נעמי 1

New member
ערב טוב יוהנתן...

באמת שמתי לב שלא הייתי... ואפילו חשבתי לשלוח מסר. אז הנה אתה כאן. אני את ספינת האהבה שלי עשיתי בשנת 1980 לאיים הקריביים. שבוע ימים של חגיגות אוכל... הימורים... בילוים לתוך הלילה... טיולים באיים... ומחלת ים... כן... גם זה לא פסח עלי. לי יש זכרונות נעימים מאוד מהקרוז הזה
ערב טוב וברוך הבא. נעמי

יהונתןןןןן../images/Emo24.gif

ברוך בואך העיקר בסופו של דבר נהנת וחזרת חג אורים שמח לך ולבני משפחתך

מיהNY

New member
ברוך שובך יהונתן../images/Emo24.gif

ואל תרוץ על דיל לניו יורק....
זה פשוט לא אנושי הקור שהיה היום רוצה הביתה...
מיה ניו יורק

לא ברור לי,,

למה להתיחס קודם,, לים,,, על כל המשתמע,, בחילות , מחלת ים וכד´,, או לקור המזוויע שממנו סובלים בניו יורק,,, שתי נקודות מאד חלשות אצלי,, אחח,, רק מלקרוא,, חטפתי בחילה,, העיקר שלשניכם שלום,,,!

תודות לברכות ../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif

לשאלתך קרן אור לי נהנים מהפלגה כזאת האוניה נמצאת בדירוג בתי מלון ברמה של חמישה כוכבים . לאלה שאוהבים מאוד לאכול יש ארבע ארוחות "און זה האוס" מועדון לילה , דיסקוטק , חדר צפיה בסרטים , קזינו לאלה שאוהבים להפסיד ולאלה שלא הפסידו יש יכולת להפטר ממזומנים בשתי חנויות דיוטי פרי . יש בריכה ויש סאונה בקיצור אפשר להתפנק . האוניה עוגנת במקום אחד בתורכיה "מרסין" עיר נמל יש משהו דומה לנמל עזה , סתםםםםםםםם . אגב נעמי , גם אני שטתי על אוניה ממיאמי לאיים הקרביים ( אוניה של טד האריסון ) ליגה אחרת , רמה אחרת . לך מיה יקירתי מניו יורק , לא מקנא בך ובקור העז השורר בעירך , נראה לי שאמתין בסבלנות להסתלכותו של גל הקור ולבואו של האביב או אז אנחת אצלכם ואבוא לביקור . לכן חן המקורית ויפעת ובעצם לכל יושבי החדר באשר הם חג אורים שמח וראבק לא לאכול יותר מידי סופגניות ולביבות . להשתמע , יהונתן .

בוקר טוב ../images/Emo140.gif

בוקר טוב ונעים בוקר יפה ובהיר אתם זוכרים איזה תאריך היום אנחנו ? הרביעי לדצמבר ! אין גשם בארצינו ! מה יהיה עם כמות המשקעים ? הכנרת ? מאגרי המים ? בצורת ? לאלוהים הפתרונים

ELIR

New member
אהלן..../images/Emo88.gif

הפלגה...חשבתי לנסות מדבריך..אני מבין שחבל"ז...עדיף לטוס

תאמת ?

אם תלוי בי הייתי מעדיף ...רכבת , סתםםם לא לקחת אותי ברצינות . בהחלט הייתי הולך עך טיסה או על הפלגה בימים נוחים יותר . קיץ למשל . יהונתן

לנר השישי ../images/Emo39.gif

טאקילה יקרה ! מהצפון הרחוק שולח אלייך את ברכת חג האורים שישרור אור בביתך . יהונתן

למעלה