אהלן אהלן ... אני אוהד

אהלן אהלן ... אני אוהד

ואני חדש כאן.. אממ.. טוב בערך חדש כי צפיתי פה ושם אבל לא ההגבתי אף פעם.. אז ככה .. אני פאקין מכור לסידרה הזאת.. עשיתי אינטרנט 5 מגה רק כדי לעשות מרטון של הסידרה ביום אחד. גררתי את כל חברי לזה.. אפילו לקחתי חופש מהעבודה רק כדי לראות את זה, שזה הפסד של המון כסף יום עבודה שלי. קיצר מצויין שפתחתם פורום לסידרה הנפלאה הזאת. במקצועי אני גרפיקאי צירתי משו נחמד במחשב קריקטורה מוזרה חשבתי שיהיה נחמד לשים את זה כאן אז הנה. ורציתי לדעת האם יש כל מידי סירטונים קצרים ברשת שיתנו לי קצת מידע על העונה הבאה, כי סוף העונה הראשונה זה היה מאוד רשע להשאיר אותנו כך. ואני כולי מת לדעת מה יקרה. אגב, אתם חושבים שב21 לחודש כבר יהיה אפשר להוריד ברשת כבר את כל העונה?.

Edgar Davids

New member
קודם כל ברוך הבא ../images/Emo13.gif

קריטוריה חמודה
אז ככה : בקשר לסרטונים יש כל מיני פרומואים שאנשים פרסמו פה בפורום כמו לילי וגיליאנה (מקווה שרשמתי נכון) וב-21 יהיה רק את הפרק הראשון של העונה השנייה לא את כל העונה השנייה.

לא נראה לי שלזה הוא היתכוון..

נראה לי שהוא שאל עם ב21 כבר יהיה להוריד את כל הפרקים מהרשת... אין מצב שב21 יהיה רק תראש.. כבר יהיו את כל הפרקים כי הם יסימו לצלם..

Edgar Davids

New member
דווקא עניתי נכון

יהיה להורדה רק את הפרק הראשון רק אחרי שידור הקבוצות פריצה פורצות אלא אם במקרה משתחררים הפרקים לאינטרנט שזה קרה בעונה שעברה.

baby its you

New member
גם אני חדשה פה :]

וכן יהיה אפשר להוריד את זה כבר ב21.08.. מחכה לעונה השנייה כבר :]]

תודה לכולם על הברכות ועל הפרומו

מצאתי שם קטע יותר ארוך. אני כבר מת לראות את הפרק הראשון אבל אני מפחד שתיהיה בעיה להוריד את שאר הפרקים חוץ מהראשון, כי אז אני בבעיה חחח. בכל אופן אני שמח להצטרף לפורום. שבת שלום.

למעלה