אהלן אהלן אהלן...

אהלן אהלן אהלן...

שלום שלום אחים ואחיות שמעתי מחבר על הפורום הזה ורציתי גם להצטרף אליו אז הנה אני פה מקווה מאוד שתקבלו אותי בחום ושאני ימצא פה את מה שאני מחפש חבר´ה כלבבי שיבינו אותי ושחוו או חווים את מה שעובר עלי אז קצת על עצמי... אני מושוןבן 22 אם תראו אותי ברחוב תגידו עוד בחור ישיבה אבל אם תראו אותי ב"רחוב" תגידו הזאת נעמי? בקיצור ממש כמו הניק שלי אני חי בתוך מסכה מסכה של דתי שבעצם אני לא יודע מה אני עושה שם אולי אין לי אומץ? לא חושב בכל אופן אני מקווה מאוד שתבינו אותי

../images/Emo96.gif וגם |עוגת גבינה| (ע"ח גל)

איזו ישיבה? חסידית? ולמה אתה עדיין שם? ההורים? ומאיפה אתה בארץ? בני ברק? ולמה אתה לא רוצה להיות דתי? טוב על זה את תענה! וברוך הבא!

הקדמת אותי!../images/Emo4.gif

רציתי להיות הראשונה שתקבל אותו... <מקווה לראות היום את אתאיסט בלייב>

עוד על עצמי

אני מי-ם ישיבה ליטאית אבל לא כ"כ סגורה זתומרת נותנים לי חופש לעשות כמעט כל מה שאני רוצה אז אני גם עובד גם מתאמן וגם יושב לי בישיבה (פחות ופחות) ולמי ששאלה מאיפה שמעתי על הפורום אז שמעתי עליו מחבר שאני לא יודע אם הוא רוצה שאני יחשוף את השם שלו אז אני לא יעשה את זה אבל הוא כבר חצה את הקוים מה שאני עוד לא עשיתי (אולי יבוא יום) וכן כן אני גולש ע"ח העבודה (רק שהבוס לא יראה:)

נשמה תקשיב לי

עזוב אותך מזיבולי שכל תרים טלפון ל"דעת אמת" תבקש לדבר עם מישהו שכבר עשה את זה. תאמין לי הייתי נותן לך כאן מס טלפון פרטי שלי חבל נשמה הכל עובר

גל נעים

New member
עוגת גבינה עם פירורים!

ברוך הבא למעוננו הדל, ישנו פוף בצד החדר, אתה מוזמן להזרק כמו כולם. עוד כמה רגעים תגיע העוגה עם הנס קפה המהביל. תיכף נשים דיסק במערכת וננפוש לנו בדירת היוצאים בשאלה. על כל בעייה נא לפנות למנהל הדירה-לייזר פלס. תשלומי השכירות-כל יום חמישי בטיש. תשלומי ארנונה-מים-חשמל וטלפון אתה יכול להעביר אלי (אני זקוק למזומנים). אה ו..-כמעט שכחתי-כשאתה מנענע את הלולב,תנענע בחוץ, של ילכלך את הרצפה מהשאריות של הנענוע. פסח כשר ושמח! בכל מקרה ברוכים הבאים.

אהבתי את הניק...סחטיין!../images/Emo45.gif

<שמחה להיות הראשונה שמקבלת אותך. בחום.> עוד קצת על עצמך, נשמח לשמוע. מאיזה מגזר אתה מגיע (חרדי/דתי לאומי)? מאיפה , בדיוק, שמעת על הפורום? מהיכן אתה גולש? מה גורם לך להתחבא מאחורי מסיכה? ברוך הבא, אגב.

שלום איש!

המסכה עוד קצת מסתירה אבל כבר רואים שאתה ב-
לידיעתך - גל מחביא את עוגת הגבינה במקפיא (ככה יש לו תמיד טרי לכולם) אז תרגיש חופשי לנשנש מתי שבא לך ולפתוח ארונות חופשי

../images/Emo99.gifשלום ל-כ-ו-ל-ם../images/Emo36.gif

שלום לך מושון ושלום לידידי אהובי משכבר הימים חברי הפורום ה´ עליהם יחיו! בגעגועי הרבים אליכם, איך שתם הזמן-אלול והימים הנוראים נתפניתי אליכם -בין ה´בלעטל´ של האתרוג וה´חוט המקיף´ של ההדס- לבככם באהבה רבה ב"שנה טובה ומאושרת". אוהבכם בכל לב. ירוחם

מוטלה1

New member
אסור לכתוב בחול המועד

ואל תקל כאן, מכיוון שזה וירטואלי, כי הגרש"ז אוירבך הורה שאין לשחק בטטריס מעל גיל בר מצווה. ככה שבחג לא נפגוש אותך.

תעזור לעצמך

פנית להלל? אין בזה שום התחיבות. החסיון נשמר בקפידה רק תתקשר ותספר לפחות שיהיה לך עם מי לדבר עם תצתרך עזרה אל תתבייש

הלו איש

כולנו, בזמן כזה או אחר, היינו תחת מסיכת ברזל, כמו האנוסים ברוסיה, כמו יהודים מסויימים ברוסיה ה(אלעק)קומוניסטית וכמו במקומות אחרים וזמנים אחרים בהיסטוריה. בכל מקרה, ברוך בואך לפורום (רק תיזהר לא להשמין מהעוגות שמחלקים כאן).

wr האחד

New member
החדשים מקבלים את החדשים

שלום רב גם לך, לא רק שנבין אותך ,יש פה כמה ואני באופן אישי עברתי את התהליך הזה עד תומו,היום אני בן אדם חופשי לחלוטין , יגיע היום בא תחליט שאין לך צורך במסכה הזו,ותוכל להיות אמיתי מבפנים ומבחוץ. אני מאחל לך שהיום הזה יהיה במהרה בימנו ,אמן
ברוך הבא !

דידית

New member
הי איש!

קודם כל תתרווח עוגות אצל שי קפה תכין לבד. כולנו היינו או נמצאים עדיין בסרט הזה של המסכות, אני חושבת שלכל יוצא כמעט יש מסכות מסוימות, כולנו צריכים לשקר ולסלף לפעמים, כדי שלא לפגוע או לצאת בסדר. השאלה היא כמה משקרים או כמה מעגלים ומה שולט על מה. בכל אופן ברוך הבא! דידית.

למעלה