אהלןן

Naughty Girl1

New member
אהלןן

היי בנות אנחנו חדשות - מרי ולנה. זה נראה כמו אחלה פורום ! הניק ניים לא שלנו, בת דודה של חברה שלנו נתנה לנו את השם משתמש והסיסמא ממזמןןןןן והחלטנו להיכנס ולהגיד שלום
כמה פרטים עלינו - עבדנו בחברת פלאפון ביחד ולאחרונה יצאנו, כרגע מרי לומדת במכללה חינוך מיוחד ואני מחפשת עבודה. אז........... אפשר להצטרף?

אתה הלכת

לפני בערך שעתיים. מאז... ראיתי טלוויזיה, קצת. במשך העשרים דקות האחרונות ניסיתי להירדם. אני לא מצליחה לישון. אני לא יודעת מה קורה, אני מתגעגעת. ובכלל לא אכפת לי שה"אקס" שלי וחברה שלו כרגע בטח מזדיינים או משהו כזה, כי אני מתגעגעת אלייך. הוא אמר לי היום שאני עוד אמצא מישהו שיאהב אותי, ושמגיע לי, שאני בן אדם מדהים... אז למה אף אחד לא באמת חושב ככה? למה? מה עשיתי לא בסדר? מה לא בסדר בי? מה יותר טוב בחברות שלי, שאוהבים אותן? חלקן לא בוגרות בכלל, חלקן לא יודעות מה זאת אהבה בכלל. אז מה מוצאים בהן שבי לא? אני שונאת את עצמי על זה שאני נותנת לעצמי להתאהב באנשים ככ בקלות. זה הורג אותי. אבל אז אני מבינה שלפחות טעם יש לי, אני מתאהבת באנשים הכי נכונים, הכי... מדהימים. ואיכשהו, הם אף פעם לא חושבים אותו דבר עליי. לילה טוב שיהיה לכם, כי שלי - טוב כבר לא יהיה. אני אוהבת אותך, לפעמים בא לי באמצע שיחה שלנו פשוט לומר את זה.

EVE Lights

New member
../images/Emo32.gif גוני!

ראיתי אותך אתמול בעזריאלי, לבשת חולצה לבנה על חולצה שחורה נדמה לי ונעלי בובה אדומות.

svety

New member
../images/Emo32.gifשלום, אני נוסעת...../images/Emo190.gif

יאללה בננות, הלילה אני ממריאה לי לגרמניה וחוזרת מתישהו שבוע הבא. תהנו פה בארץ, מבטיחה המון תמונות כשאני אחזור. להית'

../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

יו. לאן טסה בדיוק? עם מי? וואי תהני!..למרות שזו מדינה מזעזעת עם מלא ניאונאצים...
[כמה שאני מעודדת]. טיפ קטן... אם את טסה באלעל..אסור לך לקחת יותר מ23 ק"ג איתך.. אם את טסה בחברה אחרת-אסור יותר מ20 סתם חבל שתשלמי בשדה תעופה על אובר וויט
|מושפעת|.

Small talk

New member
בטח זה בגלל שהיינו משלחת

אבל כשטסנו לפולין (עם סאן דור אז אני לא יודעת אם זה נחשב כללי אל על או לא) היו כאלה עם 24,26 קילו... ואף אחד לא שילם. ואני מצטרפת לשאלות שלך לסווט.

מממ

סאןדור היא חברת בת של אלעל אז אני מניחה שהחוקים חלים גם עליה למשלחות וקבוצות מאורגנות לא לוקחים על משקל עודף

moruush

New member
../images/Emo90.gifבכל מקום בעולם יש ניאו נאצים

בעולם מקום כבר יש, לא רק בגרמניה. גם באמריקה כבר יש. ודווקא בתוך אחרת שדיי הייתה הרבה באירופה [משפחה, חברים (לא יהודים)], בגרמניה נתקלתי הכי פחות בנאציזם. מדינה יפה

ברור

אבל בשבילי.. האסוציאציה של שהייה בגרמנייה כשעמדה לידי ילדה בת 12 בערך עם ציור ענק של צלב קרס על החולצה שלה...מפריעה לי יותר אם זה היה בארה"ב למשל... כנל לגבי ניאו נאצים שהיו לבושים בצורה מאוד..ממ...לא שגרתית..עם כלמני צלבי קרס ופאצ'ים של היטלר על התיקים שלהם. זה לא נעים. ועוד שעשיתי לאמא דווקא ודיברתי בעברית. כי סעמק. אין לי ממה להתחבא. אני גאה במה שאני-ואם לדעתם מגיע לי למות כי אני יהודיה-אז שידחפו לעצמם צלב קרס לתחת. היתי באירופה...ובחיים לא נתקלתי בניאו נאצים...בארה"ב עדיין לא היתי אז קשה לי להעיד
בכל אופן-רק אסוציאציה של גרמניה וניאו נאצים עושה לי צמרמורת. בהחלט מדינה יפה. אבל קשה לי איתה. ומה שבטוח-אני לא אחזור אליה. על השבועיים שהיתי שם רק ספרתי ימים ושעות עד שנטוס חזרה. והיחס שם בשדה תעופה כלפי הישראלים משפיל לדעתי...בקיצור-יש לי עוד מספיק מקומות לבקר בהם בעולם...וגרמניה לא תהייה שוב פעם אחד מהם

זה נושא רגיש מדי בכדי להעביר עליו ביקורת,

אבל סתם כי הציק לי.. נוהגים לא לדבר עברית ולא ללבוש סממנים יהודיים וישראלים לא מתוך בושה, אלא מתוך הגנה עצמית. כי וואלה, להיפגע על גאוה זה אחד הטיפשיים. זה כמו שאם תלכי ברחוב חשוך ומפחיד בלילה, תעדיפי לא להיות לבושה באותו הרגע במיני וחולצה עם מחשוף. למה? ככה. לא שיש למישהו זכות לגעת במישהי שבחרה להתלבש ככה, אבל זה עלול להגביר את הסיכון ואפילו רק את ההערות שעלולות להיזרק- אז למה.

ממ

אני במקרה יודעת עוד שפה.. אבל נגיד אם מישהו יודע רק עברית. אז מה הוא ילך אילם ופרנואיד כל הזמן רק כי הוא מפחד..? זה לא שציפיתי שיעשו לי משו. אבל סתם עצבן אותי שאמא שלי עכסה עליי שאני מדברת בעברית. וסליחה שאני לא יודעת לומר משפט שלם ברוסית בלי לומר מלה בעברית באמצע

טוב עוד שאלון :>

במילא משעמם. שעת ההתחלה: שם: תאריך לידה: מזל: מין: גובה: צבע עיניים: מידת נעליים: מיקום: איפה נולדת: נכשלת במקצוע: ביצפר: מאוהב/ת?: חבר/חברה: אם כן, שם: כמה זמן אתם ביחד?: מה את/ה לובש/ת עכשיו?: סקס לפני החתונה?: התאהבת פעם במורה?: מעשנת?: שותה?: מפלרטט/ת?: צבע אהוב: חיות אהובות: מי החברים הכי טובים שלך?: הכית מישהו?: עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: מישהו נתן לך סטירה?: באינטרנט הרבה?: ביישן?: מתקלח?: שונא ביצפר?: יש לך חיים?: עד כמה אתה בוטח באנשים?: שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: תעשה צניחה חופשית?: אוהב לרקוד?: היית בחו"ל?: סילקו אותך מביצפר?: השעו אותך?: היית רוצה לגור במקום אחר?: אתה מפונק?: שתייה מועדפת?: שותה מים?: באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: יש לך פלאפון?: אתה מודל לחיקוי?: מה אתה לובש הכי הרבה?: פירסינגים?: קעקועים?: אוהב להצטלם?: אתה שזופה?: מתעצבן בקלות?: התחלת שמועה על מישהו?: יש לך קו טלפון משלך?: יש לך בריכה פרטית?: אחים ואחיות?: תחתונים?: מסתדר עם אמאבא?: מסתדר עם האחים?: איך אתה מוציא כעס?: ברחת פעם מהבית? חולמ בהקיץ?: מה היית רוצה?: מה הפרחים המועדפים עליך?: איך נראית האקס/ית שלך?: אתה חצוף?: קיץ או חורף?: אתה נהנה להתלכך?: איך הפופיק שלך?: מה מספר המזל שלך?: איך השיער שלך נראה עכשיו?: תוכל להיות צמחוני?: איך את נראית?: תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: היו לך הפרעות אכילה?: כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: שחית פעם בעירום?: מתי?: איפה?: למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: בוכה הרבה?: אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: רומנטי? מתי הפעם האחרונה שהקאת?: במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: מחשוף?: החבר הכי טוב שלך בתול?: מה הצבע תחתונים שלך?: איזה מראה יש לחדר שלך?: איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: איך אתה מרגיש עכשיו?: מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: עם מה אתה ישן?: האם הפיצו עלייך שמועה?: במה אתה נוהג?: אתה ילדה של אבא או אמא?: מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: מה עשית היום? עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: קור או חום? לישון או לקום? חוף או הרים? קרמבו או שוקו? מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? את מי היית לוקח לאי בודד? אם היית חייה איזה חייה היית? איזה שפות אתה מדבר? בן-אדם של לילה או יום? רגיש לדיגדוגים? מה היום הכי גרוע בחיים שלך? מה היום הכי טוב בחיים שלך? מה הדבר הכי חשוב לך? על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? ממה אתה הכי פוחד? המקום האהוב לחופשה? טעם גלידה אהוב? ממתק אהוב? מכונית? חג? תוכנית אהובה בטלויזיה? מילה אהובה? דיסק אהוב? הייתה לך שיחה רצינית? חיבקת מישהו? גרמת למישהו לצחוק? הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב? התגעגעת למישהו? האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : מישהי/ו בגדה בך? נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? היית מאוהב? ראית את מגדל אייפל? עישנת מריחואנה? שיחקת מונופול? נישקת מישהי? (לגברים;) נישקת מישהו? עשית אמבטיית קצף? ניסית דיאטה? הייתה לך תאונת דרכים? רכבת על פיל? נישארת ער כל הלילה? פחדת מהחושך? זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? שיקרת? השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? פגשת סלבריטי? עברת על החוק וניתפסת? נרדמת בשיעור? מה השעה? ---------------------------------------------------------------------- בדירוג 1 עד 10, עד כמה ענית בכנות על שאלון זה?

למעלה