אהלןןןןן

לצערי..

הייתי ילדה חרדית והכרתי מישהו. וכמו שאת יודעת לא מקובל במגזר הזה לצאת עם מישהו הרבה זמן עד שההורים החליטו ללחוץ יותר מדי. והתחתנתי בגיל 16. לפני 8 חודשים כבר קיבלתי גט. ויום אחרי הגט הכיסוי ראש התעופף מהראש וחזרתי בשאלה. וכיום אני בת 19 אחרי כל זה..

touti

New member
ותוכניות לעתיד?

מבינה שהתגרשת בלי ילדים? בגילך, את יכולה להחשיב את עצמך כרווקה לכל דבר ולפתוח פרק חדש בחיים מכל התחומים.

ברוך ה'

אין ילדים... שמעי בהתחלה עברה עלי שנה שאני לא מאחלת לשונאים שלי. לא מדברת עם אף אחד לא הולכת לשמחות ואירועים, סגורה, עצבנית,בוכה לעיתים קרובות (מאוד). אבל הבנתי שזה ממש לא כזה ביג דיל ואני לא מצטערת על שום דבר שעברתי לא הגירושים ולא כלום. אני מאמינה שהכל לטובה ואני יודעת שיש לי יתרון על המון בנות בנות 25 אפילו. והוא: כבר הייתי בסרט הזה . בקשר לתוכניות לעתיד? אין מי יודע מה.אני זורמת עם החיים, הם מלאים הפתעות ככה שלא משנה מה אני יתכנן הכל יכול עוד להשתנות

touti

New member
לומדת? עובדת?

ולמה אם מותר לשאול, חזרת בשאלה? היתה לי חברה שגם התחתנה בגיל 16 ובגיל 21 כבר היתה גרושה+2, היא גם חזרה בשאלה או יותר נכון חזרה לחיק המשפחה שגם ככה היתה חילונית. ונכון כתבת, שהפלוס הוא החוכמת חיים שרכשת לך.

אני עובדת

ואת האמת אין לי סיבה מיוחדת שחזרתי בשאלה. זה לא כמו שכולם מפרשים שאני כועסת על אלוהים על מה שעשה לי וכך אני מבטא את הכעס שלי כלפיו.כי זה פשוט לא נכון! פשוט ככה אני מרגישה עכשיו שניהלתי את החיים שלי עפ"י תכתיבים של אנשים אחרים וכיום אני מרגישה ככה אז אני יהיה ככה. בלי הרבה לחשבן לאנשים. לי טוב ואני מאושרת, זה מה שחשוב לא?

touti

New member
בשלב הזה של חייך, כן זה חשוב.

אבל לא רק מה שחשוב.

touti

New member
יעזור לך לדפדף אחורה בדפים

וללמוד מעט על החברים פה:) בגדול, אני אוטוטו 35, גרושה 5 שנים ויש לי 4 ילדים:) מה שמעניין, זה שיש הרבה שמתגרשים וחווים ירידה רוחנית ברמה כזו או אחרת, אבל לרוב אחרי זמן מה(אפילו מס שנים) עולים, מתאזנים ומתאפסים:) את נשמעת ילדה בוגרת אבל כשנכנסים לעולם שלך, לכרטיס זה קצת לא מסתדר...

חחחחחחחח

עזבי אותך בכרטיס קצת השתוללתי עם השטויות שכתבתי שם בכמויות. אני באמת ילדה בוגרת..אני לא יתחיל להעיד על עצמי עכשיו.. ואפשר לשאול למה התגרשת?

touti

New member
כנראה השתוללת גם בכינוי שלך../images/Emo13.gif

למה התגרשתי? בגלל אמא שלו
ואחת הסיבות שאני נרתעת מזוגיות נוספת זה המחשבה שתהיה לי חמות חדשה

touti

New member
הכל בכל מכל כל../images/Emo13.gif

ותסתפקי בזה. ממרחק של חמש שנים אני כבר לא דשה בזה:) והזכרון כבר קהה עם הזמן:)

למעלה