אהלןןןןן

jenni frost

New member
אהלןןןןן../images/Emo6.gif ../images/Emo118.gif

שלום!! קוראים לי כריסטינה ואני חדשה פה.. אני מעריצה שרופה של בריטני לשעבר.. אבל עדיין מעריצה וכנראה שאחרי האלבום החדש יחזור להיות שרופה
מישהו יודע מתי כבר יתפרסם מידע רשמי על האלבום החדש (שם,רשימת שירים)
אגב הנה 10 שירים שאני יודעת שיהיו באלבום: 1.Sacred 2.Shadow 3.Touch Of My Hand 4.Brave Girl 5.Everytime 6.When I Say So 7.Wonderland 8.Breathe On Me 9.Showdown 10.Outrageous שמעתי שגם יהיה שיר שהוא חידוש-I Need You Tonight אבל אני לא בטוחה.. בכל מקרה אני מקווה להשתלב בפורום

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifשלום לום../images/Emo70.gif

היא עשתה חידוש ל i need y tonight עם פרד דרסט, אבל בעקבות על הפרשיה עם פרד, בריטני אמרה שהיא מתכוונת לוותר על השירים שלה איתו...אז לא יודע... ובאמת קוראים לך כריסטינה
איזה מגניב
מידע אל האלבום הרשמי אין עדיין... ואת בטוחה בשירים האלו שפירסמת

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifיאא..

עכשיו אני יכול להגיד כריסטינה בלי לקבל איומי חסימה

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifלמה שום דבר../images/Emo35.gif

הרבה דברים בטוחים, לדוגמא...בטוח קוראים לי אסי, בטוח אני בן 17 שנים חודש אחד ו-27 ימים. אבל אם אנחנו מדברים על בריטני, אז בטוח שיש שלושה שירים שיקראו "מגע ידי","כל הזמן" ו"ילדה אמיצה" ובטוח שהיא תשיר 4 שירים ב 4 בספט' אז אור...קח
ושתוק

the 4th

New member
עוד שירים שאני יודע עליהם..

אבל שוב, הכל בגדר שמועות. בקרוב נדע את האמת. ואלו השירים: HOLLOW BABY CANT YOU SEE - נעשה ע"י הנפטונס MORE THAN YOU KNOW - עבדה עליו עם TIMBALAND FREE THE CLUB SONG - כנראה דואט שלה עם כריסטינה אגילרה ITS FUNNY NOW - שיתוף פעולה עם וויליאם אורביט YOU THOUGHT WRONG - גם וויליאם אורביט

jenni frost

New member
כל השירים 100% בטוח

חוץ מ- Sacred שאני לא בטוחה לגמרי.. וכן באמת קוראים לי כריסטינה:)

the 4th

New member
איך את יכולה להיות בטוחה

שכל השירים שרשמת הם באמת נכונים? סה"כ חוץ משלושת השירים שפורסמו בMTV, אף שיר הוא לא רשמי עדיין...

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifמה זהההההההההההההה../images/Emo35.gif

דואט עם כריסטינה
לא נראה לי..למרות שזה הדבר שאני הכי מחכה לו..

the 4th

New member
כן לא מזמן

הייתה שמועה (איך לא) שבריטני וכריסטינה עובדות על שיר משותף (ככל הנראה THE CLUB SONG) שייכלל באלבומה ההולך וקרב של בריטני.. בגלל זה חשבתי, לפני השמועות על המופע המשותף עם מדונה וג'ניפר, שבריטני תעשה הופעת אורח עם כריסטינה שנמצאת ברשימת המופיעים בטקס VMA.

the 4th

New member
למה אתה חושב ככה?

או שאתה יודע בוודאות שלא בטוח שהם יכללו באלבום? לפי דעתי אלה הם שלושת השירים הוודאיים שיהיו באלבום!

jenni frost

New member
Bravo../images/Emo118.gif

שמעו את 3 השירים האלו, אז בטוח שהם אמיתיים: Breathe On Me Showdown Outrageous

TetiBETTY

New member
מי אמר../images/Emo35.gif

פשוט לא היה אף אחד בפורומ,זה לא אומר שמתעלמים.... אז........
ברוכה הבאה

למעלה