אהלןןןןןןןןןןןןןןןןןן

ניקולי

New member
אהלןןןןןןןןןןןןןןןןןן

הנה עוד יום חלף עבר לו ואני סיימתי היום מוקדם.. (יום שלישי כרגיל) הגעתי רק עכשיו הביתה בתקווה ללכת לנוח, אתמול בלילה בליתי עד השעות הקטנות של הלילה בביה"ח עם אחותי הצעירה ממני בשנתיים ושמונה חודשים בדיוק ... מסכנה היו לה צירים מתקדמים בחודש שישי להריונה..אבל ב"ה הכל תקין ובסדר אבל אתם יודעים איך זה.. בדיקות אולטרסאונד, מוניטור וכו´.. לכן זה לקח ימבה זמן.... הגענתי הביתה בשעה 03.00 לפנות בוקר ועד שנרדמתי ילדיי המקסימים דאגו להעיר אותי.. בשעה 06.00 ושאלו "אמא מה נלבש היום?" שתבינו בית סיפרם של ילדיי חלה שביתה וזאת מאחר שהגג שלהם בבית הספר דולף מהגשם ואין באפשרותם להמשיך ללמוד עד אשר לא יסודר העינין..!! בקיצור משעה 06.00 לאחר לילה מייגע אני עדין ערה וזוכרים אותי ככה?
עוד מאז.. ?? אז היום אני לא רק
היום אני גם
.. וכל זה מרוב עייפות.. אבל לכו תשנו עכשיו..בעוד כשעתיים הילדים שלי חוזרים מאבא שלהם ועד שאני אתרגן למיטה כבר אני אצטרך לקום.. מה אני אגיד לכם החיים קשים!!
ג´ס.. יקרתי זה בשבילך.. את יודעת שאני אוהבת לכתוב, כתבתי מלא סיפורים יפים ומרתקים, כתבתי גם שירים יפים.. רק שעכשיו שום דבר לא עולה במוחי הקטן ואין לי כ"כ מה לרשום.. אנסה לחשוב על משהו מועיל לימים הקרובים... זהו למעשה, תם ונשלם עוד יום אוהבת אותכם ניקול*

ניקולי

New member
דרך אגב..

אני מרגישה שאני כותבת ליומני הקטן.. וזאת מאחר שבזמן האחרון אני כותבת וכותבת ובקושי מגיבים לי.. אבל לא נורא.. יום אחד עוד מישהו ימצא את היומן הזה.. ויעשה היסטוריה.... בכל מקרה אוהבת אותכם עדין שלכם ניקול*

ניקולי

New member
ודרך הבטן..

אני מעדיפה להצטרף לקולה המזמר של בת בת ולאמר.. מי שטוב לו ושמח כף ימחא...

מאו יין

New member
ניקולי כנסי רגע...

דווקא!!!!!! קראתי את ה"יומן שלך" הבוקר!.... מיסכנונה , אבל עם זה מנחם אותך אני כבר 3 ימים או יותר נכון לילות, ישנה אולי 5 שעות בלילה!... וכל יום אחרי העבודה (שאני מסיימת ב18:30, 19:00) אני ועופר עד 22:00 מתרוצצים ורואים דירות , חורשים את ת"א!) רעיון: בואי נקים את מפלגת העייפים!....

די לבכות יש מספיק הצפות בחוץ

חוץ מזה שגם אני לא ישנה הרבה סו וואט???. עוד מעט סופ"ש, כיף לא ???? ניקולי מצטרפת ומוחאת כפים

למעלה