אהלןאהלן.

כי19

New member
אוקיי אני מעריך אותך על האומץ

שבקבלת האמת. כוכב מנצנץ,רציתי לשאול אותך מתוך סקרנות גרידא,כמה שעות למדת בסך הכל לימודי גרפולוגיה? האם למדת עוד משהו? לפני כמה זמן סיימת ללמוד? איזה ספרים קראת בגרפולוגיה?

כי19 החביב

לפי עיצוב שאלותיך נראת חוות דעתך על חוות דעתי הגרפולוגית אך אענה. ראשית הרבה הרצאות קודמות על הכרת הגרפולוגיה ספרים כגון:אלון בן יוסף חנה קורן וכאלה לא סיימתי תמיד אני מכיר חדשים ומחדד ההווה ולמדתי בנוסף הרבה דברים אומנם לא קשורים לנושא כגון פיתוח קול עיצובים והרבה דברים שונים תודה תגובות בשמחה.

sneakers

New member
נצנץ, יש לי רעיון ענק עבורך

הפורום הזה נמוך מדי ברמתו עבורך. תרשם לפורופ הבא: http://community.walla.co.il/?w=/313/2863 משתתפות שם גרפולוגיות ענקיות בהצלחה.

לא מעוקצך ולא מדובשך ואם כבר אז...

תיפנה אתה לשם משום שלפי מילותיך וניסיון לחשיבותך העילית הינך אמור להצטייד חיל ולהירשם לשם.

כי19

New member
פלונית:אני חושב שאת שולטת הרבה יותר

טוב בשפה הגרמנית מבחינת הכתב.לכן אני ממליץ לך,שאם יוצא לפני התקבלות לעבודה שדורשים ממך כתב היד,תתני גם את כתב ידך בגרמנית.

TIME4U

New member
כוכב, בוא רגע ל../images/Emo96.gif

קודם כל ברוך בואך והצטרפותך לפורום, תמיד נחמד לראות כאן פנים חדשות. אני יודעת שאי אפשר לשנות אדם , אבל יודעת שכן כדאי להסב את תשומת ליבו של אדם לנק' שלא כ"כ חזקות אצלו , בכדי לכוון אותו להמשיך להצליח בהמשך דרכו , וזה אגב אחד הדברים הנפלאים שניתן לעשות באמצעות האבחון הגרפולוגי. אני התחלתי לפני כמה חודשים ללמוד את התחום ועדיין מרגישה שלא יודעת כלוםםםםםםםם מכל מה שעוד נותר לי ללמוד, כמו כן אני מוצאת את עצמי בהרבה מאוד פעמים מתקשה להכריע בכתבי-יד שונים לגבי הפרשנויות המשתמעות מהכתב, וכמוני (אני חושבת) תלמידים נוספים שמזדהים עם מצבי. עכשיו, היות והפונים אלינו לפורום, הם אנשים שסה"כ מבקשים הכוונה להמשך דרכם, מנסים להבין טוב יותר מה קורה אצלם ומוכנים לחשוף את הדבר הזה האישי כ"כ שלהם (כתב-היד) לכאן , מתוך אמונה שהם יכולים לסמוך על זה שמה שיקבלו יהיה משהו מקצועי וראוי שיוכלו להמשיך איתו הלאה , מכאן- שכדאי מאוד להזהר מלהכריע חד משמעית על הפרשנויות ולומר להם שזה 'שחור ע"ג לבן' ואין אחרת מזה. אני בדיעה שרצוי לומר להם שאתה עדיין לומד ורצוי שיקחו את דבריך בערבון מוגבל, אך עם זאת תשמח לקבל פידבק. נסה לחשוב אילו הייתי במקומם , חשוב כמה היית מעריך תגובה כזו , נסה לחשוב כיצד היית מרגיש אילו קבלת המלצות שגויות מפי גורם כלשהו המגדיר עצמו כאדם מנוסה מאוד בתחום ואילו דעותיהם/פרשנותם של עמיתיו לתחום סותרות את דעתו/פרשנותו. כמו כן, אני חושבת שאם התחום הגרפולוגי אכן מעניין אותך והייעוץ לאנשים עושה לך את זה (אין ספק שיש כאן סיפוק לא נורמלי) אז כדאי באמת שתקדם את עצמך נכון, ותמשיך להעמיק בספרים רציניים יותר שיובילו אותך לשלב המתקדם והראוי שלו אתה לבטח מייחל. הפורום הזה מצוייין בעבור כל מגוון המתעניינים/הלומדים את התחום ובכל הרמות, יש כאן המון העשרות ואין ספק שתמיד ניתן להתקדם ולהשתפר (אם מעוניינים). ודבר אחד לפני אחרון שחשוב. כשאתה לומד גרפולוגיה , אם דרך ספרים ואם בקורס, אז נסה תמיד להבין את ההגיון לאותה פרשנות , ההבנה של ההגיון שעומד אחרי הפרשנות תוכל להביא אותך לאבחנה נכונה של מס' סימנים גרפיים תומכים שיביאו אותך בסופו של דבר להבנת הדינמיקה הנכונה של האישיות, וגם תאפשר לך לזהות באופן מיידי את הפרשנות הנכונה לאותו סימן בכתב הנתון. אני מקווה שתקבל ברוח טובה את הדברים שכתבתי ובהחלט חושבת שאתה יכול להתחיל מחדש ולהכנס ברגל ימין, ובמידה ואכן תחליט לקבל את ה'טיפים' האלה שהמלצתי לך, אז הייה מוכן ונכון לשאלות נוספות שישאלו ע"י המבינים בתחום לגבי ההגיון שעומד אחרי הפרשנויות שאתה נותן ,או שישאלו כיצד הגעת לפרשנות , ובמידה ותהיה בך הפתיחות לקבל את שאלתם באופן בונה תוך שתנסה להתמודד עם התגובה לשאלתם ולהבין את ההגיון, אז תיוכל להיווכח במו עינך עד כמה צעד ענק עשית בתחום, כי מעבר לזה שישאלו אותך ותגיב, אתה לבטח תקבל גם ההסבר למה מה שחשבת אינו נכון בעצם ואז ינסו להסביר לך את ההגיון של למה בעצם צריך לבחון את הדברים אחרת.

TIME4U

New member
לכוכב

אני שמחה שקבלת את הדברים ברוח זו, זכור כי הדרך לא תהיה קלה ואל תתיאש מלהתמיד ולהתעמק , המון הצלחה בהמשך דרכך , ביי.

למעלה