אהלןאהלן אנשים!

xofer

New member
אהלןאהלן אנשים!

תשמעו בד"כ אלכוהול זה לא הקטע שלי, אבל אתמול הייתי בבאר שהיה ממש נחמד.. (זאת לא פרסומת!) בכל מקרה שתיתי וויסקי סאוור (ג'יימסון) וליטר בירה - וזה הרג אותי לחלוטין, עד לרמה שגם אחרי די הרבה זמן לא אני ולא ידידה שלי יכולנו לנהוג - השארתי את האוטו וחזרנו במונית. קיצר עכשיו יש לי האנג אובר. אבל לא על זה אני רוצה לשאול אותכם. השאלה שלי זה איך לשתות ככה שלא יהיה האנג-אובר, ומה לעשות כדי להוריד את הסטלה של האלכוהול אם רוצים. אם בכלל אפשר כזה דבר... אז מה אתם אומרים?

D r a m b u i e

New member
תאכל לפני זה

הרבה חמאה. תנסה לאכול תוך כדי השתייה, ואם כל זה לא עוזר תשתה הרבה מים במקביל.

tula28

New member
../images/Emo5.gif הנגאובר

חמאה או כל דבר עם בסיס מאד שומני אחר, למשל הרבה מאאאאאאאד קטניות. אם כבר שתית ולא אכלת משהו כזה אז אחרי השתייה תאכל קצת דבש. לצמצם קצת את "הנזק" למחרת תשתה הרבה מים כי חלק מכאב הראש הוא בגלל התייבשות שנגרמת בגוף כתוצאה מהאלכוהול. אפשר גם לשתות מיצים טבעים, חלב או קפה (לא יותר מידי!) אפשר לאכול משהו קל מאד שלא יכביד על הקיבה אך יספוג את שאריות האלכוהול. אבל הכי טוב זה פשוט לחזור לישון...

D r a m b u i e

New member
רק לא קפה!

בקפה יש קפאין שממריץ את זרם הדם. בזרם הדם שלנו, כידוע, נמצא האלכוהול. אנחנו ממש לא רוצים להריץ את זרם הדם במקרה הזה. אנחנו רוצים להירגע, להחזיר נוזלים, כיוון שהאלכוהול מייבש את הגוף, ולהמתין שהגוף יתנקה. את זה עושים עם הרבה מים, נקיים, ולא עם קפה.

naamutzi

New member
לגבי הקפה

הקפה טוב קצת אחרי השתיה, אבל רק קפה רגוע- נס או משהו כזה, לא שחור. מה שזה עושה זה ממריץ את הדם, ואז (באופן די טבעי) משתינים יותר, וכך יותר אלכוהול יוצא. עוד דרכים לצמצם את הנזק:
לשתות שתיה קלה (מים קולה וכו') בזמן השתייה, זה מוהל את האלכוהול בדם, וגם מעודד את הצורך להשתין.
לאכול משהו לפני- עדיף שומני, אבל בכל אופן לא לשתות על בטן ריקה
גם האיכות חשובה- אם שותים משהו זול יש האנגאובר יותר קטלני, מומלץ לבקש משקאות מסוימים, למשל וודקה אבסולוט, וויסקי ג'יימסון וכיו"ב חוץ מזה, הכי חשוב זה לדעת את הגבולות שלך.

D r a m b u i e

New member
לא לשתות שום דבר עם גזים

תוך כדי, וגם לא נס קפה, שבו, למרבה ההפתעה, יש יותר קפאין מאספרסו ומקפה שחור. מכל מיני סיבות שלא נכנס אליהן עכשיו. בקשר לאלכוהול זול, זה נכון, וזה תוצאה של תהליך הזיקוק. בתהליך זיקוק רע, נשארים חוץ מהאלכוהול מיני מתנולים וחומרים כימים אחרים, שדופקים עוד יותר את הראש וגורמים להאנג אובר קטלני במיוחד.

xofer

New member
סבבה אנשים, תודה

אתם צריכים לשים את כל העצות האלה במאמרים של הפורום. הקטע של המאכלים השומנים הכי אהבתי.

xofer

New member
אה, ואם כבר

אז אני ממליץ על המקום שבו הייתי, medubar be bar בקרליבך 17.

tula28

New member
../images/Emo20.gif

קפה מעורר ואין עניין לעורר את העצבים אחרי שתיית אלכוהול, אבל מידה קטנה מועילה ובגלל זה כתבתי לא יותר מידי.

Wednesday

New member
מיצים

מנסיון, זה לא משהו. אחרי לילה עמוס באלכוהול, מכר שלי מזג לעצמו על הבוקר מיץ תפוזים סחוטרי... ואת שאר הבוקר בילה עם הראש באסלה
משהו עם חומציות בקיבה?

למעלה