אהללן- אני חדש בפורום

אהללן- אני חדש בפורום

לפני חודש רכבתי בטיול בצפון עם אבא ואחי הגדול ומרוב שהתלאבתי אתמול במברוק אבא שלי קנה לי שיח קווטר ערבי בן שנתיים וחצי בערך. אין לי אפילו עורווה בשבילו עדיין ואני לא יודע מה הוא צריך לאכול. מישהו יכול להסביר לי מה הוא צריך לאכול בינתיים קתפתי לו עשבים וקניתי לו לחם שחור כמה שהוא רוצה וגם פיתות. אני גם מחפש מישהו שיעלף לי אותו באיזור קלנסווה. אני צריך שהוא יידע לרקוד ולהרים רגליים באוויר וללכת ככה בשביל המסיבות בכפר ואני צריך את זה דחוף כי השבוע מתחיל הרמאדן ושיידע ללעשות טיולים תודה רבה מראש ושנה טובה ליהודים מוחמד

../images/Emo75.gifתראה...

אולי לא תאהב את זה, אבל הכי טוב יהיה בתמכור אותו. לחם ופיתות זה ממש לא טוב ובריא לסוסים. ולפי מה שאתה אומר אתה בכלל לא יודע איך מטפלים בסוס. אין לך אפילו תנאים לטפל בו. אז הכי טוב יהיה לסוס וגם בשבילך אם לוקחים בחשבון את הטווח הרחוק, תמכור אותו ותחסוך צרות לשניכם. ושיהיה לכם חודש רמאדן נעים (אפשר לומר נעים?)

gideonh2

New member
מאיפה אתה? קלנסווה?

יש לכם שם מלא סוסים תיכנס למישהו ותתייעץ. כמה שיותר מהר כי הלחם השחור והפיתות..... אם אתה רוצה שמות תפנה אליי במסרים ואני אחבר אותך למישהו אתה בטח מכיר אותו אם אתה רוצה שהסוס שלך ירקוד באירועים ועזוב אותך ריקודים והרמות רגליים.. תהנה מהסוס ובלי שטויות ובטח לא בחודש אפשר לאלף לזה בהצלחה. אתה צריך הרבה

jgut

New member
כלומר

פה וחשוב לציין שזה לא תחליף למישהו מיקצועי שידריך אותך בנוסף לא כדאי להחזיק סוס למי שלא מיומן לכך

fliperit

New member
נתנו לך עזרה....

ואני מאוד מקווה שאתה
...כי אחרת יש עוד סוס בעולם שהגיע לבעלים הממש לא נכונים.

למעלה