אהללללללן אנשושים!!!

אהללללללן אנשושים!!!

ממצב?!!??תודה על התגובות,ותודה על ההתמכרות למכירה של סוורוס.. עבר מבחן בסיידר,קשה רצח(טוב נו מתכונת)אבל לפחות לא באתי לחוצה... אההה!!!היום החתונה מסתבר....אוחחח....אני מממזה בבעיה...ואתמול הייתי אצל הפסיכולוגית שלי,ואמרתי לה שאני הולכת לעזוב את הטיפול שלה כי אני "לא סומכת עליה יותר,כי היא לא מכירה בזה שהעניין עם השתיה שלי מספיק חשוב..."ובסוף היא אמרה שזה כן חשוב,וזה וזה וזה,אבל היא לא מטפלת בהתמכרויות,והיא רוצה שאני אלך לטיפול אחר בנוסף לשלה...אין לי שום כוונות...אני לא הולכת לספר את סיפור החיים שלי ולהזכר שוב בכל החרא,כדי לספר אותו למישהו נוסף..פעם אחת מספיקה!!!!....לא משנה...בכל אופן,מסתבר שזה יותר ממה שחשבתי,והלכתי אחונית,ומסתבר שאני שותה כבר בערך שנתיים....זה המממממממממממממממממוווווווווווון זמן!!!!!!!!הייתי בהלם שכחישבתי את זה...לא משנה...אוח...זה מעסיק אותי יותר מידי...לא רוצה לחשוב על זה...לא רוצה לחשוב בכלל. טוב...אז היום יש לי *עוד מבחן*....האם אני אצליח לא לשתות יותר ממבחנת קוקטייל אחת???האם?!אני אנסה....אוחח המחשבות הזדוניות של איך אני "ארים"משם קצת ואגניב אותו הביתה,שיהיה לי לעת הצורך(שזה בהזדמנות הראשונה...)אוחחח אני מרגישה פושעת. אני לא אעשה את זה,אבל אני עדיין מרגישה פושעת.. למה?!!?אוווףףף.... אני רוצה להשתכר ולהנות!סך הכל!נכון??? טוב...זזתי,אחזור לבדוק הודעות עוד מעט, אוהבת, טיש.

סוורוס

New member
נוקיטה-מה שלומך?../images/Emo39.gif../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif../images/Emo141.gif

אני שמח שהמיבחן עבר לך בסיידר,..מה שהכי מפריע לי זו הפסיכולוגית,(לשעבר אני מקוה)....עם אמרת לה שיש לך בעיית שתיה..והיא אמרה שזה שטויות..אז חמה היא לא אמרה לך מהתחלה שהיא לא מטפלת בזה???.בחיי שאני לא מבין, וואוו שנתים זה באמת הרבה...ושישאר ככה...גם אני היתי שנה ויותר ..0בעצם שנתיי-גם כשהשתמשתי בהרואין יותר מאוחר-המשכתי לעשן,...אז מה את חזקה לא?????....אני יגיד לך איך אני מחזק את עצמי? פשוט מפסיק לחשוב על מה שאסור לי....(למרות שבקושי מצליח.)וומתחיל לראות דברים אחרים בחיים (למרות שלא כול כך מצליח)....אז אולי זו באמת לא השיטה.....אני פשוט מרביץ לעצמי.(בלב) כול פעם שרק מתחיל לרצוות את זה בצורה אובססיבית ויותר מדי מוחשית.... מה את יודעת כמה פעמים ביום אני עוצם את העיניים, נזכר בריח, נזכר בתנועות של הגוף, חושב על זה המוווון....כאילו מתגעגע לאיזו חברה טובה.....(שאגב תהרגי אותי-אני עדיין חושב שזה היה הדבר הגדול ביותר שקרה לי בחיים) ומפעיל המווווווווון דיכוי...מדכא המוון את התשוקה הזאת לסם הזה..או יותר נכון מרגיש שאני כאילו מעניש את החברה שלי...כי היא לא הולכת יד ביד עם המציאות שלנו....כאילו שונה..לא שייכת לעולם הזה (אני מתכוון להרואין)...אז צריך לנעול אותה בפנים..למרות שזה כואב,...למרות שזה גורם להמון מילחמות פנימיות....ביין צבאות של מחשבות....מי יודע אולי הצבא שלה ינצח עוד הפעם....יש לה צבא עם שיטות אכזריות במיוחד לענות אותי....מחשבות, דמיונות, געגוע, הרס עצמי.....כול אלה אני צריך לנצח יום יום... אני כותב את זה כי אני מקווה שזה איך שהוא יעזור לך....אם לא יודע איך בדיוק, אבל אני מהטיפוסים שלא אוהבים לצאת בסיסמאות-כשיש נסיון אמיתי..... מה איתך..איך את עושה את זה..עם בא לך לספר..אני מת לשמוע..זה קשה? זה יום יומי?...אני בטוח בזה...אבל אשמח עם תגיבי....טוב את בטח ישנה אכשיו.. אז יאללה...תכתבי חמודה..זה טוב להוציא דברים אפלים מאיתנו....כה זה נהיה יותר ברור...ופחות מפחיד

הרגע קמתי...../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

ואני אמורה ללכת לבית פר...לא משנה...בכל אופן,הייתי אתמול בחתונה הזו.. זה לא היה חתונה!!!!זה היה סיוט!!!!! מן הסתם כי הייתי בפרנזי על להשיג אלכוהול,וזה היה קצת קשה כאמא שלי ישבה לי על הזנב...לא משנה...הייתי עצבנית פחד,ועוד שניה כבר התחלתי לבכות מרוב הקריז(ה)...זה פשוט בלתי אפשרי!לראות אנשים דופקים טאקילות וודקות בקצב ולא לשתות!?!?!?הרג אותי הגלי חום ביידים,והדפיקות לב....אז בסוף כן שתיתי. לא השתכרתי או משהו,אבל שתיתי,3טאקילות... בקושי הרגשתי את זה,(לא היה לי אפילו חם בגרון!!!!!!אוף!)אבל לפחות אחרי השוטים הגלי חום נפסקו...קיבלתי מן רעד כזה ברגליים והרגשה של מן רגיעה כזו...לפחות הרגתי את העניין כרגע. עכשיו תודות לעניין הזה,אני שוב חושבת על זה כל הזמן... @$%#$^$%^$%^&%^*)%&*)^&*)%^&*$& מה אני יעשה קיבינימט!!!! טוב חייבת לזוז, אנשלית ממי,אמנם אני רק בת 16,ואת צודקת אם מה שכתבת שם בהודעה למעלה("כל הילדים הבני 15 ומשהו שכותבים שהם התמכרו לאלכוהול וסמים לכו תעשו כיף ותעזבו את זה")-----הלווווווואי שיכולתי לעזוב...אבל אני לא יכולה...או יותר נכון באיזהשהוא מקום *לא רוצה*...זה עושה כל כך טוב,ומרגיע,שקשה לי להפרד מיזה. וסוורוס,תודה על ההודעה חמודון...בהזדמנות אני עוד אספר דברים שונים,אבל לא עכשיו...אני אבכה אם אני אכתוב את זה. אוהבת מאוד, שיהיה לכלללללל הפורום ובמיוחד לאהובים שלי(אתם יודעים מי אתם) יום נעים!

נוקיטה יקרה,

אני באמת ובתמים לא מבינה מה יש לצעירים בגילך ולאלכוהול? מה,אין לכם עיסוקים קצת יותר מעניינים מאשר לחשוב כל היום אלכוהול סמים? מאיפה הרצון העז הזה להשתכר או לעשן ? באמת רוצה להבין מאיפה זה נובע אצלכם

קשכפית

New member
גם אני לא מבינה את הצורך הזה..

בגיל הזה הלכתי לסרטים, הלכתי לטייל בואדי ובנחלים בעין גדי, קראתי מלא ספרים וציירתי וגם לנוער העובד
מי צריך אלכוהול וסמים לעזאזל??? איזה טוב יוצא מזה, לברוח? לברוח ממה? הרי כל הרע שמרגישים זה נשאר כשמתעוררים מהסוטול ורק נהיה עוד יותר רע. למה לא ללמוד ולעשות דברים כיפים ואחר כך לחסוך כסף ולנסוע לטיולים בעולם??? זה מה שכדאי לעשות לדעתי!!! בוקר טוב ישראל
ותהיו ילדים טובים כמו שסוורוס הילד הרע תמיד כותב

וואלה קשכה,גם אני בגיל 15

הלכתי לצופים,עשיתי טיולי סופ"ש עם אמא-אבא,יצאתי לבילויים עם החבר´ה,ישנתי עד 11 בימי שבת,לא יודעת,היה לי עיסוקים של נוער,המקסימום שעשיתי זה היה לעשן סיגריות..וגם זה היה בשושו עד שאבא גילה בגיל 16 ומאז כבר לא שושו....וואלה לא מבינה את הצורך בגיל כזה צעיר לשתות אלכוהול....לא היה לי בכלל בראש סמים או אלכוהול בגיל כזה צעיר... לא יודעת להסביר את זה....ובכלל הילדות שלי היתה די מאושרת,ודי שמחה,אולי יש את הגורמים המשפחתיים או הסביבתים שנותנים את הפוש לזה בגיל כזה צעיר...וואלהל לא יודעת... העיקר שתהיו טובים לעצמכם.. יאללה ייב ייב

תגידו לי...

אתן חושבות שמה שאני עושה זה משעמום או משהו!?!??!!?!?!?!?!? אני ממש נעלבת.. אני לחוצה בטירווווף(!!!!!)-כל הזמן יש לי מה לעשות-אם זה להדריך בצופים,להיות פעילה בתנועה של הפיוס למען השלום(נועריהודים/ערבים),לשמור על ה100שלי במגמה(תיאטרון שוווולט),להיות עם החבר,להפגש עם החבר´ה,לקרוא(כן,אני קוראת הממממווווןןןן...כמו זוהר-סוגדת למילה הכתובה) או סתם לא לעשות כלום(כמעט ולא קרוה...ריצות אינסופיות בין דבר לדבר....).. אני לא שתיתי משעמום!!!!!!!!וזה לא כ "אין לי משהו יותר טוב לעשות..." אני לא רוצה לפרט (לא מסוגלת...כואב מידי...ולא לפירסום ברבים...בכלל אל אוהבת לחשוב על זה)למה התחלתי לשתות,אבל בעיקרון-בעיקר כדי לא לחשוב,כדי לשכוח,כדי לא להרגיש,כדי להרגיש "טוב" ולא לשנוא את עצמי... בוא נאמר,שאני אחת כזו ש"מתנסה כי חיים רק פעם אחת,אז צריך לנסות להשתכר,להסתמם,ולהגיע לאיבוד חושים"...אני לא!!!!!היו לי סיבות(ועדיין יש...)להגיע לזה...אף אחד(!),אבל אף אחד,לא בוחר להתמכר מרצון כי ככה בא לו.... ואתן יודעות-זה לא מעודד לדעת שזה מה שחושבים עליך ועל הבעיה שלך אחרי שאתה כותב פה מכתב באורך הגלות בהקשר למשהו הזה שמפריע לך לחיות. כואבת, נוקטישה העצובה.

סוורוס

New member
טיש טושה חמודה../images/Emo22.gif../images/Emo23.gif

על תיכעסי..אולי קשה להם להבין, אני לא חושב שאצלך זה משיעמום....אני לא חושב כי זה אין לך מה לעשות.. אני בכול זאת איתך...גם אני יוודע מה זה חיים קשים...ושלא עושים את זה משיעמום..אלה מתוך בריחה למשהו איותר נעים...אפילו לא זה..בריחה להתעסקות ולמציאות אחרת... טוב-חיבוק בגודל כדור הארץ... לא נורא ששתית במסיבה..רק שזה לא ישגע אותך מהתחלה...(כמו אאצלי בערך) אוף-שוב שולח לך חיבוק שלך-סוורוסיקו

חמודון...

אני לא כועסת...אולי טיפונת נפגעת-כאילו טוענים שאני מכורה כי אין לי משהו יותר טוב להעביר איתו את הזמן...זה כמו האלו שטענו שאני בכללללל לא בעייתית בנושא הזה-שאני סתם צומית....וזו הרגשה נוראה !!!!-כי אני לא עושה את זה סתם לכיף או לצומי..אוף..מרגיז מאוד וקצת פוגע...אבל עזוב... ואני יודעת שלא נורא ששתיתי במסיבה-זה סתם מרגיז אותי וגורם לי מן הרגשה של"אז את לא חזקה כמו שחשבת שאת...תיראי מה קורה לך מול טיפונת אלכוהול מזדיין-איך את נכנסת לפרנזי ולקריז(ה) היסטרי...למה את לא יכולה פשוט להתעלם מיזה-לעבור ליד השולחן עם הוודקות והטאקילות,ולא להרגיש שאת חייייייייייייבבבבבבבבבבתתתתת לשתות או שאת עוד שניה *רוצחת*מישהו...למה את חייבת להרגיש את ההרגשה של הצורך הזה?!-למה את לא יכולה להנות בלי אלכוהול??!!ולמה שבעצם תהיה לך בעיה-אולי את סתם עושה מיזה עניין גדול ואת סתם צומית שמחפשת למה להתמכר..." סתם הרגשה חרא... מממממש גרועה בהשוואה למה שמרגישים שהמשקה האלוהי הזה זורם לך בדם...כל כך כיף!!!כל כך רגוע!!!כל כך *שקט*!!!****מטושטש****....אחחחח.... לילה טוב חמודון,אוהבת אותך מאוד, טיש העצובית והנעלבית.

קשכפית

New member
נוקטישה העצובה - סליחה אם פגעתי בך

זה לא היה אישי, וממש לא התכוונתי. ולא פניתי אליך אישית בנוגע לשיעמום, וכנראה שזמנים באמת משתנים.. מה אני אגיד לך? בכל אופן מה שהתכוונתי שחבל ועוד בגיל כזה צעיר לפנות לשתייה/עישון/סמים זה הכל. שיש עוד הרבה מה לעשות כמו שאת בעצמך מספרת. ואני לא חושבת עליך או על אף אחד אחר כאן שום דבר רע, שיהיה ברור! מי אני בכלל, אני חברה של טייגר שהוא מכור לסמים קשים, אז אני האחרונה שאביע דעה ברוח "מה אני חושבת עליך" פשוט לא הבנת אותי, זה כואב לי שאנשים צעירים מוצאים לנכון לברוח לחיק האלכוהול או הסמים, כי זה לא משהוא טוב, את בעצמך כותבת שזה כדי לשכוח ולא להרגיש, אני אישית מעדיפה כן להרגיש ולא לשכוח ולהתמודד, גם עם ההתמודדות עם דברים כואבים וקשים היא כואבת אני מעדיפה להיות בזה ולנסות להתגבר, אבל זו אני - לסיום לא התכוונתי להעביר ביקורת, "חייה ותן לחיות" רק הבעתי תמיהה וכאב שזה מה שעושים היום המון צעירים. מבינה? סולחת???? שלך קשכה- חלומות פז

תראו...

אני לא יודעת בנות כמה אתן או מתי התחלתן אבל היום זה פשוט שונה... סיגריות מתחילים בגיל 11,12... וזה נכון.. ( אפילו היה על זה כתבה בעיתון..) מי שמתחיל לעשן בגיל כזה קל לו מאוד להגיע לסמים ואלכוהול בגיל 15... יש כל מיני סיבות, אצל חלק זה ביאוס ושיעמום אלצל חלק זה כי הם שונאים את אצמם ואת החיים ויש גם כאלה שזה פשוט אקט של הרס עצמי.. וזה פשוט נמצא אצלהם... לא משנה כמה הם מודעים למה שזה גורר וכמה זה רע.. הם פשוט חייבים... זאת בעיה נפשית.. אצלי אישית זה כול הסיבות הנ"ל...

קשכפית

New member
תשובה לבמבה המעופפת

ברור לי יקירה שהסיבות לשימושים השונים זה מביאוס, שיעמום , הרס עצמי, נטייה ועוד. כל אחד מתמודד עם החיים אחרת, יש כאלה שכואבים וממשיכים הלאה ויש כאלה שלא מסוגלים לעמוד בכאב ומוצאים לנכון "להשכיח" אותו ע"י שימוש בכל מיני חומרים. אני התכוונתי שלהיכנס לסמים/אלכוהול מתוך שיעמום, זה לא מובן לי, כי אני אישית אף פעם לא משועממת ותכלס אדם שמשועמם וזה הדבר היחידי שעושה לו טוב, הוא די מיסכן כי זה אומר שהוא לא מחובר לעצמו, שאין לו עולם פנימי שממלא אותו ואז הוא ממלא את החלל עם משהוא מלאכותי וממכר. אני אישית לא עישנתי אפילו סיגריות עד הצבא וגם בצבא, רק בגיל 25 לערך התחלתי פה ושם סיגריה. חשיש/גראס יצא לי לנסות גם אחרי הצבא ובכל מיני הזדמנויות, חבר´ה וכאלה, טיולים בהודו וכו´.. אבל אף פעם לא התמכרתי, אלכוהול אני ממש לא סובלת, בכלל אני שותה רק מים! אבל אני לא מעבירה כאן ביקורת עליכם. שיהיה ברור. רק שחבל. זהוא. צ´או

אצלי השיעמום נובע מ...

לפני קצת פחות משנה עברתי דירה לעיר אחרת ולא מצאתי אנשים נחמדים.. יש לי הרבה חברים אבל הם גרים רחוק ואני יכולה לראות אותם רק פעם ב.. אז ככה שכל היום אני במחשב ובטלוויזיה... ופשוט משועממת.. אז אם יש איזה שהוא צ´נס לקצת "אקשן"... מנצלים אותו עד שנגמר...

קשכפית

New member
במבה

היכן את גרה? למה עברת דירה? את גרה לבד? את עובדת? תכלס כשעובדים לא נשאר יותר מידי זמן לשיעמום, חוזרים הביתה, מתקלחים, אפשר לנקות את הבית, לעשות כביסה
, קניות, לבשל.. (אני שונא לבשל) אפשר לדבר עם חברים בטלפון, ללכת לירקוד סלסה.. (איזה ריקוד מגניב זה) מה עוד... לא צריך המון אנשים , מספיק גם 2-3 חברים טובים, לפעמים אפילו אחד/ת.. אולי לאמץ חתול?? מה עם ספרים?? מה עם לימודים?? בת כמה את בכלל?? וואו מלא שאלות מה?? לא נורא, את לא חייבת לענות רק אם בא לך צ´או בייביע

תשובה לכל שאלה...

אני רק בת 15 אז ככה ש... אני לא עובדת (עדין אולי בקרוב..) אני ממש לא גרה לבד.. (אז אני ממש לא עושה כביסה וקניות וכאלה..) אני גרה בכ"ס... לדבר עם חברים בטלפון זאת קצת בעיה בזמן האחרון... בגלל שאני כבר לא יחד עם החברים שלי בבית ספר אין לי כבר על מה לדבר איתם.. רק אתמול שמתי לב לזה... אני מדברת עם חברה והיא מספרת לי על אנשים וכל שניה אני כזה :" לא מכירה.. לא מכירה... לא מכירה..." וזה ממש ממש מעצבן!..חתול אי אפשר יש כלבה... לרקוד סלסה ממש לא הסיגנון שלי... אני יותר בקטע של רוק מטאל כאלה... אין לי אפילו חבר\ה אחת\ד טובים בכ"ס... ספרים אני קוראת כל הזמן... לפחות ספר ללילה... אבל עכשיו יש לי בעיה... נגמרו לי הספרים ללמוד... אני קוראת כל כך מהר..( 200 עמודים ללילה... תולעת ספרים שכמוני..)

סוורוס

New member
באמת קוראת הרבה..

תגידי קראאת אולי את הפילוסוף הגרמני. -פרידריך ניטשה? יש לו ספר בשם ´´ כו אמר זראטוסטרא´´ שאני מחבב במיוחד.. וגם שצריך לחרוש עליו כמה פעמים..(יש כאלה שגם 10) כדי אולי אולי אולי לרדת לסוף דעתו..ואולי להבין למה הבן אדם המבריק והמרתק הזה התכוון... תביני שהוא כותב מילים..אאבל יותר נכון הוא כותב מאחורי השורות.. כאלה דברים הם נוראאאאאא! מעניינים ... ממולץ

סוורוס

New member
יופי...הוא נהדר,../images/Emo98.gif

אני היתי שבועיים כלוא בעולם שלו...חושב ללא הפסקה..מנתח את היום שלי ..את הדיבורים שלי את הסיטואציות בעבודה לפי הפילוסופיה שלו..מרתק! כמו כן אני ממליץ לך על המוניפיסט הקומוניסטי..אני לא קומוניסטי או משהוא כזה...אבל יש שם כמה דברים שאפשר ללמוד מיהם.. הו אנמצא באתר של ´´בנקי´´-מפלגה נוער קומוניסתית...תהרגי אותי..מה הם מצליחים לעשות ביכלל...סתם מתלהבים....לנין עשה...סטאלין המשיך והרס.. העולם התהפך בעיקבות התופעה הזו...והיום מה שנשאר בשאריות של הקומוניזם זה בסך הכול משרדי רוווחה ואגודה קטנה ובלתי משפיעה כמו בנקי... אבל המוניפיסט שווה

קשכפית

New member
במבה, קראת את הספר...

"נרקיס וגולדמון" של הרמן הסה??? מאוד אהבתי אותו. גם את "סידהרתא" של אותו הסופר.

למעלה