אהל´ן חברה...

fa jing

New member
אהל´ן חברה...

אני בן 29 עם חברה קוריאנית כבר שנתיים. הבחורה הכי מגניבה שפגשתי אי פעם.... אומנם החתונה עדיין רחוקה ממני (או אולי קרובה יותר משאני מדמיין לעצמי
לפי מה שכולם אומרים לי כשאני יוצא בהכרזות שכאלו). סתם מתוך עניין וסקרנות..האם יש כאן זוגות מעורבים של ישראלים ואסיאתיים? הייתי מעונין לשמוע ... איך? מה?למה? בעיות? וכו´ בעיקר על העניין של לחיות ביחד בארץ וכל מה שמתלווה לזה. ירשם בפרוטוקול כי אני בנתיים שוכן לי בסין הרחוקה

blixgirl

New member
ברוך הבא לפורום ../images/Emo140.gif

יש לנו עוד זוג אחד לפחות שמורכב מישראלית ואסיאתי ויש להם תינוקת מדהימה ויפיפיה!!! הנה קישור להודעה שלהם בפורום :

fa jing

New member
תודה רבה....ברצוני להבין...

מהי מהות הפורום הזה? אני מבין שזה כיף . חולקים חוויות. תמיכה ועצות. ושאר ירקות.... אבל רציתי לשמוע בבקשה כמה חוות דעת מבפנים....מחיי הנישואים תגובות של החברה, שלטונות המדינה, בירוקרטיה וכו´ יש כאן אולי עוד מישהי/ו עם בת/ן זוג קוריאני/ת? שימו לב כי הפניה היא קודם בלשון נקבה, כיון שאצלי נשים הן תמיד בראש המעלה.....

GalGula

New member
היי חנן וברוך הבא ../images/Emo24.gif

לגבי מהות הפורום... הבנת נכון - מדובר במקום מפגש לכל מי שמחובר לנושא. חולקים כאן חוויות, עוזרים ונעזרים, משתפים בשמחות ובכאבים. קצת יותר אתה יכול לקרוא בהודעת המנהלות, ממש למעלה תמצא לינק לשם. אתה יותר ממוזמן לספר לנו קצת עליכם - איך הגעת לשם? ואיך הכרתם? וכמה זמן אתם יחד? ואיך אתם מתמודדים עם הכל? והאם אתם מתכוונים להגיע ארצה מתישהו?

oorly

New member
ברוך הבא ../images/Emo9.gif

אנחנו זוג מעורב אבל לא קוריאני או אסיאטי. חיי הנישואים ניפלאים, תגובות החברה... מפרגנות... , בירוקרטיה - מקווה שלא תעברו את מה שאנחנו עברנו!!! וסתם מנצלת שרשור לקובץ מדליק (מקווה שיצליח)

למעלה