אהוי!

rock blast

New member
אהוי!

שמעו, אני מוריד פרקים מזדמנים של סאות' פארק בקאזה ומירק... הפרקים הראשונים שהורדתי, ביניהם CARTMAN JOINS NAMBLA , SEXUAL HARRASMENT PANDA, HOW TO EAT WITH YOUR BUTT והפרק עם קני הזומבי... לאחרונה כל הפרקים שאני מוריד הם... חרא. ביניהם: PIP, APRIL FOOLS, KENNY DIES, TOWELY, ועוד.. אז מישהו יכול 'בקשה להציע לי פרקים מוצלחים?

ghony

New member
פשוט תלך לאיזה מדריך פרקים ואח"כ...

תמצא את המספר של הפרק. אח"כ לך לקאזזה תכתוב בוידאו south park ואז את מספר הפרק לדוגמה: south park 505 חכה 10 דקות בשביל שיהיה לך משתמשים וזהו ככה השגתי את רוב העונת (אני יכול להשיג את כל הפרקים שהיה עד עכשיו (יש לי בערך יותר מ90)

טאוולי חרא ?!?!

אחד הפרקים האהובים עלי... גם הפרק של אחד באפריל, או בשמו האמיתי: Not Without my anus פרק אדיר. בכל מקרה אני מצרף לך קישור לפוסט שבו אני ועוד כמה חברי פורום בחרנו כל אחד את עשרת הפרקים האהובים עליו. אתה מוזמן גם לתרום למאמץ המלחמתי ולהוסיף גם את העשירייה שלך.

RootDown

New member
טאוולי הקוקסינל

תוריד את הפרקים cow day, cartman gets an anal Probe וגם את פרק 204 - ike's wee wee

שמעו...

אי אפשר ככה... כל אחד אוהב פרקים שונים... אני למשל מתעב את APRIL FOOLS והוא מיותר לדעתי

מסכים בקשר לאפריל פולס

או בקשר לזה שאי אפשר להגיע להסכמה על פרקים? בכל זאת, אולי הגזמתי... אני לא מתעב אותו אבל לא חייכתי אפילו פעם אחת בכל הפרק... חוץ מהקטע שהם העבירו ערוץ בטלוויזיה והראו סאות' פארק...

positive energy

New member
לא זוכר את הפרק הזה

איזה עונה הוא? מה המספר שלו? מה העלילה? אולי אני יזכר

elcool

New member
זה הפרק של טרנס ופיליפ

201. Terrance and Phillip in "Not Without My Anus"

אפריל פולס חרא?????

?what what what לא נכון

למעלה