אהוי! חזרתי :)

dollzy

New member
מכנסי דגמ"ח כמו של דגנית! *התמוגגות

אז נעם וולקם באק! התגעתגעתי מאוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אין לך מושג עד כמה!#!@# אני מתה עלייך! וממש הלחצת אותי עם הקטע של הפיגוע! חפרתי בשכל לרון ושיר על זה וגם לחן קצת.. בכיתי מול המחשב כל כך והייתי בטוחה שקרה לא משהו! אבל את באדישות שלך לא לוקחת את הפלאפון!בטח שראית היו איזה 239572380582 הודעות ושיחה שלא נענתה.. אני שמחה שנהנת וכיף היה להתכתב איתך בפלאפון (כאילו זה משהו חדש
) ואני מקווה שמה שהכנתי לך עזר לך להעביר את הטיסה ושאהבת את זה.. בקשר לאיש ברכבת היית צריכה להגיד לי כשזה קרה ואז לעשות מה שאמרתי (לבעוט באזור הרגיש) אז התגעגעתי אלייך מותק! אוהבת המון
שיר

נעמקה19

New member
שיר ../images/Emo99.gif

חחחחחח אני ממש מצטערת שלא לקחתי את הפלאפון
ובאמת פתאום ראיתי את השמונים אלף smsים ששלחת לי, אז מהר שלחתי לך sms שהכל בסדר :) בטח שהיה כייף להכתב איתך בפלאפון!!!!!11 ומתתי על מה שהכנת לי לטיסה!!! (ראי כמה הודעות למעלה) הממ...כן... באמת הייתי צריכה לבעוט בו...

dollzy

New member
חחח כפרה ../images/Emo99.gif

ודרך אגב.. את לא משוגעת אצלי קורה בדיוק אותו דבר בקטע של הלא יכולה בלי השמינייה ואדית.. בכנס כמעט התחרפנתי. ואני שמחה שאהבת את מה שהכנתי..עבדתי עליהם 4-5 שעות וכמו שרשמתי לך חשבתי עלייך כשתקראי אותם..(ועל החיוך שלך
) (ותודי שהיו לך פלאשבקים במקומות שהיה צריך
) בכל מקרה אני שמחה שאהבת למרות שלא סיימתי.. ולכי תדעי אולי עוד נשתמש בהם.. אוהבת

נעמקה19

New member
בטח שהיו לי פלאשבקים ../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחח איזה כפרה! לא הפסקתי לקרוא את זה!!! זה היה כל כך יפה!!!!

dollzy

New member
חחח תודה..

בטח אנשים הסתכלו עלייך ככה כשקראת אותם :|

נעם,

אני רוצה להגיד לך שממש ממש התגעגעתי אליך!!!! ואני לא סתם אומרת לך את זה, באמת התגעגעתי אליך!
התגעגעתי לחיוך שלך, ולצחוקים איתך, לשיחות במסן..... וכל פעם חשבתי לעצמי "מה נעם עושה עכשיו?" איך היא מיתמודדת בלי מחשב והוט VOD??!!?!?" ובאמת התגעגעתי אליך!!!!!!! התגעגעתי לציטוטים שלך שדגנית אמרה, ול"ויכוחים" שלנו על אדית וליאת..... האמת, שאני חושבת על זה יותר ויותר, אני רואה שממש ממש התגעגעתי אליך!
טוב אז בקיצור אני שמחה שנהינת ושסוף סוף קראת הארי פוטר שליטעע!!! ואני כבר מתה לראות אותך!!!!!!!!!!
באהבה, עינבל

גאדיישן נעעעעעם כקנח'כעוק'עאו43'

יאיייייייייייייייייייייייי את לא מתארת איך התגעגעתי אליך%##@QRכקלקךיעכהק איזה כיף שחזרתתת :D בזמן שאת לא היית פה חן עבדה עליי שפגשת שם את דון
, איך נלחצתי חבל על הזמן XD וואיייי נעעעם, ממש נהנת =] ! שמחה בישבילך כ"כ
אוהבתותךךך

למעלה