אהוד מנור - יהי זיכרו ברוך

mishmish04

New member
אהוד מנור - יהי זיכרו ברוך../images/Emo16.gif

ראינו עכשיו בטלויזיה את הלוויה של אהוד מנור. אני ישבתי על הספה ובכיתי והילדים שיחקו יפה ובשקט על הריצפה. ואז התחילה גלי עטרי לשיר את "אין לי ארץ אחרת" וגלי שלנו התחילה לשיר יחד איתה. בשקט. לא בצווחות כמו שהיא רגילה. אתן מבינות, את השם גלי אני בחרתי. בגלל אהבתי האין סופית לים, בגלל הגילוי ובגלל השיר "גלי" של אהוד מנור, שניכתב על הבת שלו. ואז גלי עטרי שרה וגלי שלי - יחד איתה. אתן בטח תבינו מה אני מרגישה. נכון ? . . .

אומנם לא ראיתי את הטקס

אבל אכן מאד עצוב. בשנה האחרונה נפטרו הרבה אמנים והוא באמת היה מיוחד. יהי זכרו ברוך.

michal66

New member
גם אני ישבתי וצפיתי בשידור הישיר

מהלוויה צמרמורות עברו בי, הדמעות חנקו את הגרון
יהי זכרו ברוך

גם אני ראיתי את הטקס בטלויזיה

ממש עצוב ובאמת כל רגע עולה עוד שיר שהוא כתב וכאילו רק הוא כתב את השירים היפים והמוכרים

בלגן2

New member
כולן להכנס ../images/Emo26.gif

חשבתי על מחווה לזכרו, משהו שאנחנו יכולות לעשות גם מכאן ואולי יעשה גם לנו (המתאבלים) קצת טוב: זה נורא פשוט - נשיר ביחד כולנו שיר שלו. בחרתי את השיר שהכי נראה לי, אני אתחיל את השורה הראשונה וכל אחת תצטרף בשורה אחת או שתיים. מה דעתכן?

בלגן2

New member
מה קרה לילד שדיבר אל כוכבים

ולכל מי שלא בקיא במילים - אני מצרפת כאן את ההמשך וכל אחת תיקח שורה: מה קרה לילד שדיבר אל כוכבים שהמתיק סודות אל סביונים ושחפים שספר כל נמש חרש ובחול נרדם - מה קרה לו יום אחד שקם ונעלם? אני רוצה לחזור אל הימים הכי יפים שלי הימים היחפים של בנימינה - כן, אני זוכר, הכל זרם לאט, השמש לא מיהר אנשים אמרו שלום, חבר היה חבר. "היורה ירד מחר הבט בלבנה" "איך היה יבול הענבים השנה?" "היכנסו הערב יש ריבה מתות גינה", "ובלילה תתכסו כי תהיה צינה."

למעלה