אהוד מנור ז"ל יהי זיכרו ברוך
ש שרותי בריאות כללית New member 12/4/05 #3 עצוב כל אחד שמת בנסיבות כאלה,זה עצוב. דודו דותן ז"ל שנפטר גם היה נורא עצוב, נעמי שמר ז"ל
D D a p h n e New member 12/4/05 #4 זה מאד מעציב../images/Emo10.gif אנחנו "מאבדים" בשנה האחרונה את היוצרים ההכי גדולים שהיו לנו בארץ.
O OrlyNL New member 12/4/05 #9 ../images/Emo16.gif עצוב מאוד תמיד קינאתי באהוד מנור, על כך שיש לו את היכולת הזאת להביע את עצמו בשירים כ"כ יפה כמו שהוא עושה. מי עוד היה יכול לכתוב שיר מרגש כמו "אין לי ארץ אחרת", או "אחי הצעיר יהודה"... השירים ישארו הרבה אחריו, ולא יהיה עוד אחד כמותו.
../images/Emo16.gif עצוב מאוד תמיד קינאתי באהוד מנור, על כך שיש לו את היכולת הזאת להביע את עצמו בשירים כ"כ יפה כמו שהוא עושה. מי עוד היה יכול לכתוב שיר מרגש כמו "אין לי ארץ אחרת", או "אחי הצעיר יהודה"... השירים ישארו הרבה אחריו, ולא יהיה עוד אחד כמותו.
מ מיס הילה New member 12/4/05 #10 ../images/Emo16.gif הוא כתב את שיר החתונה שלי... מילים מדהימות... הוא יחיד בדורנו. השאיר ירושה מפוארת אחריו.
../images/Emo16.gif הוא כתב את שיר החתונה שלי... מילים מדהימות... הוא יחיד בדורנו. השאיר ירושה מפוארת אחריו.