כבר התייחסתי לנושא, לא?
"צריך לזכור, שלא מדובר באיזה ראיון טלוויזיוני לאומה, אלא באירוע פנימי של קדימה. לפעמים גם פסיכולוגיה משחקת תפקיד, ואם במקרה הזה הוא ראה לנכון לומר את זה - אז אמר" (09/03/06). ראשי המפלגה לא זחוחים ולא נעליים. אולמרט נתן בסוף השבוע ראיונות בעיתונות הכתובה, התשדירים נחמדים, המטה המרכזי של המפלגה הפעילות היא אינטנסיבית ברמות וכך גם הפעילות בצמתים - אותה גם את מכירה. אני חושב שקדימה, מבחינת הירידה לשטח, עשתה זאת עד כה בעוצמה הכי גבוהה. מפלגה שחושבת שהניצחון בידיה לא משקיעה כל כך הרבה בפעילות בצמתים, ולא משקיעה כספים אדירים על אמצעי הסברה ומרכיבה תאריכים חסויים לפעילויות בצמתים מרצון אמיתי "לכבוש את המדינה". אם התפיסה הייתה שונה, יכולנו בוודאי להישאר בבית, אבל לא. ואגב, לדוגמא הפעילות שהייתה אתמול ברחבי הארץ, היא פעילות שתוכננה עוד לפני הירידה בסקרים (ואני אומר זאת על סמך תאריכים מאוד מדוייקים). ואני מזכיר שוב, הכותבים בפורום הם לא יועצי הקמפיין, לא הסוקרים, לא הנהגת המפלגה וגם לא הדוברוּת. מי שבאמת מחליט החלטות, קובע תאריכים, מחליט על פעילויות - אלה לא אנחנו. ובמה שקורה מגבוה, תאמיני לי, הייתה יכולה לקנא כל מפלגה - כשיש לזכור שמדובר במפלגה שנוסדה רק לפני מספר חודשים.