אהוד אולמרט=בח"מ

אהוד אולמרט=בח"מ

קדימה מסטירה את עצמה קדימה מוכרת לנו שרוניזם!! יש לכם תשדירי בחירו תעלובים ומעוררי רחמים.. האדלר הזה מרוויח הרבה כסף וזה כל מה שהוא הצליח לייצר.?!! הכי נחמד לראות איך הליכוד קטש אותכם אם תשדירי הבחירות לדוגמא הכי מצחיקה שמשווים את אולמרט ליען שהראש שלו כל הזמן באדמה.. ומה אתם אומרים על התשדירים של שינוי?! אהוד אולמרט ר למרחקים ארוכים... שהוא ואבא שלי יום אחד ירוצו ביחד בנתניה נראה מי יפול ראשון.. ומענין שכשאולים מה תרם אהוד למדינה הכל מסתכם באה...........אה.. ועוד קצת אהההההההההה....... הוד לאומרט.. חה חה חה

אשרת

New member
יופי של התייחסות, נדב.

הפעם בהחלט הצלחת להתעלות על עצמך
אתה מוזמן לפורום שינוי לראות עד כמה אנחנו כן התעסקנו בתשדירים שלנו, ומה איתכם? חוץ מאשר להיות זחוחים אולי הגיע הזמן שתתחילו לחשוב למה אתם יורדים בסקרים?

bhnadav

New member
תודה ../images/Emo8.gif

למה אנחנו יורדים בסקרים? יכולות להיות מספר סיבות, אבל הדבר העיקרי לדעתי הוא שזו מגמה טבעית של התלהבות שפוחתת מהמפלגה, אבל זה דבר דינאמי שיכול להשתנות גם בכיוון ההפוך. בשבוע האחרון בסקרים פנימיים נעצרה הירידה, אב בעניי זה דבר נורמלי וברור שיקרה במערכת בחירות, בייחוד במערכת כה מורכבת ולא צפוייה כמו שלנו.

אשרת

New member
אני פשוט חושבת שהסיבה היא פשוט

פשוטה. הזחיחות שפשוט מתפשטת בכם. רואים זאת גם בפורום הזה. תזהרו שפרץ באמת לא יהיה בסוף ראש הממשלה.

bhnadav

New member
ובמי אתה תומך לראשות הממשלה,

אם יורשה לי לשאול? אני כבר לא ממש יודע.

bhnadav

New member
כמובן,

אבל אני מדבר על תמיכה פנימית באנשים שמועמדים לראשות הממשלה, כלומר יו"ר הליכוד, קדימה והעבודה.

אשרת

New member
הוא תומך בתפנית.

הוא לא חייב לתמוך באף אחד מהמועמדים .

bhnadav

New member
../images/Emo122.gif

בוודאי שהוא לא חייב, ובוודאי שהוא תומך בתפנית, אבל בכל זאת - רציתי לשמוע את דעתו בנוגע לאלה המועמדים לתפקיד ראש הממשלה. אני חושב שגם בנושא הזה, אפילו למי שבוחר במפלגות שראשיהן לא עולים על הפרק בנוגע לתפקיד, יכולה להיות לאנשים דעה, למרות שלעתים גם לא. סך הכל התעניינתי, את לא צריכה להיות כה קטנונית

בוודאי. עתיר נסיון, בעל ביצועים

מוכחים, משופשף וותיק במערכת הממלכתית הישראלית. רון לוינטל צריך להכריע - לתקוף או לא לתקוף באירן. שר הבטחון ממתין, הרמטכ"ל ממתין, חלון ההזדמנויות קצר מאוד. אה, טוב, הוא יתייעץ עם לייבוביץ ורצאבי. אבל מגיע זמן ההכרעה. זה לא פורז - זה אחמדינג'אד. זה לא חולדאי - זה חמינאי. לוינטל תכריע: תוקפים או לא...

אתה אולי צוחק...

נו.. וביבי או אולמרט או פרץ (אם השגייהם "הגדולים") יותר טובים ממנו?! יש לנם יכולת ביצועית טובה חוץ מלשחק שש בש אם הסבא הטוב?!! או לרוץ ליד מכונית וולבו יוקרטית ולהגיד שאני רץ למרחקים ארוכים... מה כל מי שלא בה מאחת המפלגות הגדולות לא יכול להיות מתאים לראשות הממשלה?!

bhnadav

New member
מה זה קשור למפלגה?

קדימה, לדוגמא, נוסדה רק לפני מספר חודשים. למה אתה מגדיר אותה כמפלגה גדולה, אם לא בגלל האנשים שבה?

לא קשור למפלגה גדולה או קטנה

שני דברים כן קשורים: 1. הנסיון של המועמד עצמו (ובכך גם לפרץ יש חסרון) 2. הצוות הקרוב למועמד (ובכך , למשל, לפרץ דווקא יש יתרון על פני נתניהו) ללוינטל אין לא ניסיון ולא צוות שיכול להוביל את המדינה.

אשרת

New member
שינוי כרגע לא בנויה לזה.

ואל זאת המטרה שלה. אנחנו לא מתיימרים להיות כרגע מפלגת שלטון. זה הכל.

למעלה