אהוב יקר..

GR8 G I R L

New member
אהוב יקר..

אני נזכרת בשניה הראשונה שראיתי אותך איך הפסקתי לנשום איך בהיתי בחיוך המדהים שלך וכל גופי החל לרעוד רציתי להתקרב אליך אך רגלי היו משותקות וכשהתקרבת והתחבקנו כעשר דקות פשוט.... פשוט רציתי לבכות! מאותו רגע הכל השתנה.. בלילות בלעדיך אני כמעט לא ישנה לא יכולה להרדם בלי לקבל ממך נשיקה! חושבת עליך כל דקה ביום חולמת עליך כל שניה בלילות לא יכולה להפסיק לדבר עליך לא יכולה להפסיק לאכול את התמונה שלך שממתינה לה בשקט מתחת לכרית שלי כל לילה.. אני מתה על הצחוק המתגלגל שלך על המילים המשונות שאתה ממציא כשאתה זורק אותי על הספה או מוחץ אותי בשיטתיות עד שאין לי אויר ואני לא יכולה למחות בך מרוב צחוק.. ועכשיו אנחנו 4 חדשים יחד אולי זה לא כ"כ הרבה אבל בשבילי זה כל החיים! ואני רוצה להודות לך.. שהפכת לי את החיים מאושרים שבגללך אני מאמינה בעצמי יותר צוחקת יותר... ומאושרת הרבה הרבה יותר!!! וכל מה שאני יכולה זה להחזיר לך באהבה.. ואתה יודע מה? חשבתי על זה והגעתי למסקנה שאין סוף לאהבה! היום אני אוהבת אותך יותר מאתמול ומחר אוהב יותר מהיום.. כי כל יום האהבה שבי מתעצמת נהפכת גדולה יותר ויותר.. נעשית נצחית! אז אולי זה לא שיר מיוחד וזה סתם קטע שנכתב.. אבל הכל נשפך מהלב שאוהב אותך שמשוגע עליך שמטורף עליך שלא יכול בלעדיך! וזה הלב שלי!
אושן.

GR8 G I R L

New member
למנהלי הפורם היקרים!!

מצטערת אם הפורום נהפך לפורום אהבה ליום אחד
אבל הייתי חייבת להוכיח ליוני מול קהל אנשים כמה אני אוהבת אותו!!! וזה המקום שהרגשתי בו הכי נח.. אז מקווה שתסלחו לי פעם אחת
אושן.

מזל טוב:)../images/Emo23.gif חמודים:)

מאיפה הרעיון לרשום את זה בפורום:) סתם סתם:) אוהב את כולם שיהיה המון בהצלחה:)

למעלה