אהוב יקר!

• פותח הנושא pank
  • פורסם בתאריך

pank

New member
אהוב יקר!

מקללת את מי שלימד אותך לכתוב מקללת את מי שלימד אותך להקליד מקללת את מי שחיבר אותך לאינטרנט מקללת את מי שאל חיי אותך הכניס מקללת את עצמי על קלות דעתי אבל אחרי כל הקללות יש רק אהבה ורצון לדעת שבאמת טוב לך ובכל זאת טוב שהכרתי אותך לו אך לשניה....

pank

New member
תודה לך אהבה כחולה..

פאנק חולת אהבה. לב שבור זה לא חגיגה, אבל אני באמת קרח מוזר קרח אש.

blue love

New member
האם את באמת קרח?

או האם את אש יוקדת? ``קרח אש``..אין ביטוי שמתאים לך יותר.. blue

pank

New member
ice&fire

גברים מסויימים הופכים אותי לקרח גברים מסויימים הופכים אותי לאש לפעמים אותו הגבר לסרוגין פעם הוא הופך אותי לקרח ופעם ללהבה חסרת מעצורים. אז הכל תלוי בגברים...

blue love

New member
אלה לא הגברים pank ...

זוהי האהבה שמשחקת בך.. לפעמים הופכת אותך לגוש קרח מקפיא.. לפעמים את להבת אש ששורפת כל דבר שעומד מולה.. ולפעמים את פשוט את... blue

pank

New member
blue love

נחמד איך שאתה מצליח לדחוס במשפטים כה קצרים כל-כך הרבה חוכמת חיים. blue ice שממש התרשמה.

Shanny

New member
פנקיק:)

כל כך נכון מה שאת אומרת כאן. כל גבר מוציא ממך משהו אחר אחד את הטוב ביותר ואני מניחה שיש מזה הרבה אצלך אחד את הרע אחד את הפחדים אחד את הכיף אחד את השכל אחר את החיבה כל גבר מוציא ממך משהו אחר את צריכה לבחור את הגבר שיוציא ממך את הטוב שבך ואז זה יוכיח שהוא אכן ראוי לך ושהוא הגבר הנכון. שלך שני

ב א ר י

New member
פאנקי יקירתי...

כולם שילבו לך את הקרח והאש,אז אני אוסיף ואומר,שנפשך כקרח מקפיא,אך ליבך כאש חמה לוהטת. אל תפסיקי מלחפש אהבה אמיתית,היא תגיע בבוא היום. בארי

למעלה