אהוב אותי

אהוב אותי

לידיך הענוגות התגעגעתי למגעם החם והמלטף בשרי בבשרך חושק משתוקק רוצה אותך לאהוב אהוב שתענג אותי בלשונך החמה שאלי תבוא בנגיעה רכה תחוש את בשרי החם את שדיי לינוק בעדינות להעיר בי יצרים וזרמים את הגן הנעלם שלי להרוות להשקות אותו באהבה אל המערה החשוכה תחדור לטעום את הדבש הניגר השכחת את טעמו ימים רבים לא באת לבקרו נובע הוא רק עבורך מתעורר ליצירה שאתה בסביבה אהבים יחד חלקנו בכייף גופי זימר למגע ידיך הגן הקסום שלי זקוק לך ישתה בצמא את הזרימה שלך אנא בוא להשקות אותי באהבה

אהבה לוהטת בגשם

אלך בגשם אליך אהובי אלך יחפה לבושה מעט טבעית עור פני נקי שהגשם המטהר לא יחסם יטהר הוא את ראשי ופניי ישטוף את גופי וחמוקי שאליך אגיע טהורה וזכה לחוש איתך אהבה ותשוקה מאהב קסום ומיוחד לי סערה בחוץ כמו רגשותיי סוערת ורוטטת אליך אבוא התדע להרגיע אשה סוערת גרום לה לרטוט מאהבה את התשוקה שלה להרגיע הלב שלה לנחם ולהשקיט את גופה להשביע אהבה אהוב קסום אוהבת ידיך את ליטופך ומגע גופך בי את ריח גופך הנקי והגברי את דמותך אהובי הענוג

אורזמן

New member
../images/Emo39.gif מקסים

את כותבת מאוד מיוחד, מילים רוויות תשוקה מתענג על כל מילה תודה

אהבה בחוף חשוך

החול שתחת רגלנו רך הוא ורטוב עליו הלכנו בליל והים מחה את העקבות אהבה חלקנו בליל רחש הגלים כמוזיקת רקע אתה לתוך גופי זורם אוהב ללא מילים בנגיעות שלך ובנשיקות קצב הלב פועם וסוער אותי עטפת באהבה גופי רעד רטט כעלה ברוח הפכנו לגוף אחד של אהבה מחוברים לקט ולעד באהבה מהשמים ברכו אחוד מבורך עוד נשמה שבאה לעולם ופרי קסום לאהבה נוצר שילוב ואיחוד נשמות באהבה המשפחה נוצרה ערך קדום ומבורך גבר אשה וילד פרי אהבה אחד הפך לשלש כי אחד + אחת = שלושה נשמות האיחוד של האהבה יצר נשמה נוספת

למעלה