אהובתי!!!

Guy K

New member
אתה יודע מה,

בגלל שאתה כל כך אוהב את לורן ובגלל שיש לך עכשיו כל כך הרבה זמן מאז שהשתחררת - קבל משימה במיוחד בשבילך: הביוגרפיה של לורן פנמור שתלך היישר למאמרי הפורום. מגיע לה, לא?

Guy K

New member
ואל תחשבו ששכחתי

האמת מאחורי השמועות של סוזן פלנרי כבר נמצאת במאמרי הפורום. תהנו

girlontop

New member
ואם אתה כבר כותב ביוגרפיה

אל תשכח את פרט הטריוויה המשעשע הבא: אבא של לורן פנמור בצח"מ היה לא אחר מביל ספנסר. באחד הפרקים ביפים הפגישו ביניהם והתוצאה היתה מצחיקה ביותר: ביל: את יודעת, את אישה מאוד יפה. (או משהו כזה) לורן: אתה יודע, אתה מאוד מזכיר לי את אבא שלי.

תגובה...

גיא אז כן אני חייל משוחרר אבל זמן אחי אין לי בכלל......אני לומד וגם עובד ומשתדל לשמור קצת על שפיות.... אבל איתגרת אותי אז אין בעיה אני אעבוד על זה זה יקח קצת זמן אבל אל דאגה... עכשיו מה ההעדפה הביוגרפיה של לורן או של טרייסי בריגנהם???

girlontop

New member
ולעומת זאת -

נראה שמישהי עשתה מתיחת פנים לא מוצלחת במיוחד...

Guy K

New member
למה היא עושה את זה לעצמה?

בקצב הזה היא תגיע במהירות ל AwfulPlasticSurgery. ממש עצוב לראות מה אנשים בהוליווד עושים לעצמם כדי להשאר מפורסמים. במיוחד שאחרי יותר מדי מתיחות פנים כולם הופכים להראות כמו חתולים.

girlontop

New member
../images/Emo6.gif איזה אתר קורע!

לא ידעתי שפריס הילטון היתה כזאת כונפה. בעצם, היא עדיין כונפה
כמעט כל הנשים המזדקנות בסבון עושות ניתוחים פלסטיים, אבל יש כאלה שעושות ניתוחים קטנים ואלגנטיים (דידרה הול, למשל) ויש כאלה שנראות כמו סוזן לוצ'י

Guy K

New member
האתר הזה עושה לי סיוטים בלילות

יש שם כמה דברים פשוט מזעזעים. באמת. אני לא מצליח להבין אותם. מה, מלאני גריפית עוד לא שמה לב שהשפתיים שלה נראות כאילו מישהו שם לה סלוטייפ על שתי נקניקיות ומרח על זה ליפסטיק? לי'ל קים לא מבינה שהניתוחים שהיא עושה יהפכו אותה למייקל ג'קסון הבא? ומייקל ג'קסון לא מבין שאחרי עשרים ניתוחי אף סביר להניח שהאף ייפול? (באמת שאני לא צוחק. זה מחריד בעיני. במיוחד שהיום כל השחקניות מעל גיל 40 מתחילות להראות אותו הדבר. אותן השפתיים המנופחות, אותן העיניים המלוכסנות ממתיחות הפנים. ייאכס!)

rachelMcfadden

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo5.gifמה קרה לשיער שלה??

בחיים לא חשבתי שאני אגיד את זה אבל טיילור נראית רעעע

למעלה